|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trd trebuh ponoči
2.7.2009 20:41:59   
Anonimen
Noseča sem 31. tednov. Zadnjih nekaj tednov opažam, da imam ponoči, ko se zbudim, ko moram na WC, zelo trd trebuh; pa skoraj vedno so zraven prisotne še bolečine v spodnjem delu trebuha. Ginekologinji sem to omenila vendar ne polaga posebne pozornosti na to. Me pa zanima, če je to normalno? Tudi dolžine materničnega vrata mi do zdaj še nikoli ni omenila. Na UZ je edino rekla, da je otrok bolj nizko pa da nima bit kaj narobe.user posted image Čez dan mi trebuh tudi otrdeva, vendar drži par sekund potem pa spusti pa brez bolečin. Magnezij pijem pa se mi zdi, da bolj malo pomaga.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trd trebuh ponoči
2.7.2009 23:01:42   
Isabellabina
Pri meni je bil to čisto normalen pojav.Ko sem prvič bila noseča in se mi je to začelo dogajat sem zagnala paniko,potem pa ko sem bila drugič,tretjič,četrtič in petič noseča nisem več polagala skrbi za otrdevanje trebuha.Lepo sem se sprostila mirno dihala in je minilo,tako da vse to otrdevanje je čisto normalno saj se maternica počasi pripravla na veliko nalogo in vezi ,ki podpirajo trebuh so zmehčane in potem so to bolečine v spodnjem delu trebuha.Takrat čisto počasi vstajaj,se obračaj...pa bo...če te pa fajn boli in imaš še kakšne krvavitve prisotne potem pa le bolj positnari pri svoji G.Lepo nosečnost do konca in eno lepo in zdravo bebico ,predvsem pa čim manj stresno .user posted image Maternični vrat pa ponavadi pred 37 tednom sploh ne merijo ,še posebno ,če je na UZ-ju videla ,da je vse vredu,magnezij pa verjetno nebo nič kaj pomagal....le porod bo tisti pravi zdravilec za vse.

< Sporočilo je popravil big mamma -- 2.7.2009 23:03:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Trd trebuh ponoči
3.7.2009 7:41:31   
Tanik
a bi bilo lahko od tega, ker te že lulat tišči? jaz se zbudim ponoči tudi s takim trebuhom ampak to zato ker me tok že na wc tišči.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?