Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
vem, da je blo kar nekaj napisano o tem vozičku, vendar jaz rabim konkretne izkušnje. Doma imamo Traxx Jaguar 3 od Haucka, ki že dolgo ni več v prodaji. Sedaj znova pričakujemo in bi potrebovali globoko košaro.
A ima katera praktične izkušnje s košaro Quinny? Je ta košara ustrezna za ta voziček? Jaz bi rada kupila rabljeno, pa mi je mal nerodno it v BC na provo, če pol ne bom kupla nove.
Zakaj ne kupiš raje prenosne torbe? Mi smo jo imeli in se je super obnesla. LAhko kupiš praktično katerokoli, če imaš ta voziček. Športni del poležeš in nanj preprosto položiš prenosno torbo in jo fiksiraš s kakšnimi trakci in tistim naslonjalom za nogice.