|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Traxx-Jaguar 4-nora cena!!!
9.8.2005 10:46:53   
brianna
Pozdravček

Ko smo se končno odločili, da bi imeli ta voziček v nežno modri barvi, se je vse skupaj začelo podirati:((

Voziček in nahrbtnik v tej barvi, se da dobiti. Košara in lupinica, baje, nič več.:(( To je spraševal direktor Ariela v nemčiji v Haucku.

Ko pa pridemo na cene, te pa itak kap in ne vem, če se sploh splača dati toliko denarja za en vozek:zmeden2:

Vozek Jaguar 4 95.900sit
Lupinica 32.990+4.500 adapter
Košara 39.990
Nahrbtnik 12.990
SKUPAJ===186.370 SIT!!!!!:grrr::grrr:

Meni se zdi, to zelo, zelo veliko denarja. Kaj mislite pa ve?

Isti komplet v Avstriji ali Nemčiji stane 155.000 sit. Najbrž bomo šli še malo tja pogledat in naročit.

Mal sem žalostna, pa sem mogla napisat, pa še to, kako pri nas še vedno služijo na račun kupcev:((:((

lp
mi2
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.8.2005 10:59:16   
Marogica
Ne bodi žalostna, temveč se raje vprašaj, če je smiselno dati toliko denarja (tu ali v Avstriji) za nekaj, kar boš uporabljala ca 1 leto? Jaz ga absolutno ne bi oz. ga nisem dala.
Prvi voziček sem kupila Peg perego za 10.oooSIT-rabljen in je super služil svojemu namenu. Drugega sem kupila za ca 50.000, znižanega iz 69.000 (novega). še to se mi je zdelo dosti.
Kot vedno ponavljam na RR-ju, naša družina daje raje več denarja pri drugih stvareh, kjer je vprašanje varnosti in so dolgoročna (npr. avtosedež).
Na račun kupcev se pa služi tako dolgo, dokler so le-ti pripraljeni toliko plačevat.
Seveda pa je to moje osebno mnenje in dosti sreče in velselja pri nakupu

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2005 11:06:00   
tinkamiška
hojla:rozica:

Tukej sta dva linka, če hočeš si malo poglej in preračunaj...mogoče je pa kaj ceneje.

http://www.babyonlineshop.de/shopart/1001360004.htm
http://www.babyland-zeller.de/

LP,
Tinka

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2005 11:17:59   
brianna
Hvala za odgovore, še bolj za tolažbo:)

Voziček bi najbrž uporabljala vsaj 3 leta, pa še novega člana mislimo kar hitro narediti, tako, da upam, da bo koristil svojemu namenu, pa kateri koli že bo.

Hvala!!

lp
mi2:rozica:

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2005 11:22:04   
brianna
Ojla

Hvala ti za linke. V babyland-zeller, sem že gledala. Poslala sem jim mail, če sploh dostavljajo v SLO in kakšna je poštnina. Si ti že kaj naročala pri njih?

Ta drugi link, je pa itak nekaj ta boljšga. Pa zopet isto vprašanje, ali pošljejo v SLO?

To, da je voziček s košaro vred 410€, je pa nora, ugodna cena:bravo::bravo::bravo:

Hvala ti

lp

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2005 12:22:12   
2ursae
poskusi še:

http://www.pingpong-online.de

vem, da dostavljajo v SLO in če naročiš izdelke nad določenim zneskom (žal ne vem koliko, mislim pa da je cca 100.000 sit)je poštnina zastonj. Res pa je, da so malo bolj počasni - čakaš menda kakšen mesec.

Moja sestrična je poročena s švedom in tam gor vsi naročajo preko te spletne strani. Tudi ona dva sta in sta zadovoljna, je precej cenejš kot pri nas.

Pozdravček :muca:

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2005 13:10:32   
brianna
Drage punce, hvala vam

Kar se tiče košare, jo bom vzela, kajti sedaj rodim nov. torej bom vozek recimo začela uporabljati dec.

Če bo pa kasneje drugi otroček rojen npr. marca, ga pa res ne morem dati v zimsko vrečo in mi bi spet prav prišla košara. Jaz sem kar za košaro, pa bo kakor bo, ruzak je pa lahko tudi kateri drugi, ni tako važno:)-:)-

Hvala in grem še malo na švedsko stran pogledat.

Supet ste

lp

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2005 14:39:32   
SaaS
Tudi jaz sem razmišljala o cenah. Da so vozički dragi sem se mogla nekako sprijaznit, ampak vsi te dodatki so pa čist preveč!! Jaz o nahrbtniku sploh nisem razmišljala. Tudi košari sem se odpovedala in poiskala voziček, kjer se naslonjalo stegne v ležeči položaj. Gledala sem tudi tale Traxx in mislim, da je tudi ta takšen. Rodila sem novembra in celo zimo je bil mali čisto zadovoljen v zimski vreči. Kdaj bo pa naslednji rojen, pa ne vem? Bo pa mogoče vrečo uporabljal, ko bo že 5mesecev star, saj se mi zdi, da so te vreče kar velike in dolgo uporabne. Košaro pa kakšni otroci res hitro prerastejo...

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2005 10:35:05   
Grascakinja
Babyland Zeller dostavlja v slovenijo in tudi poštnina ni predraga! Jaz sem zelo zadovoljna z njihovim odnosom in hitrostjo!

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.8.2005 12:06:28   
brianna
O Pupa 25

Hvala za pojasnilo. V babyland-zeller so namreč na dopustu, se vračajo šele 21.08. pa mi do sedaj ne morejo nič odgovoriti.

zato hvala in za tebe ena:rozica:

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.