Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hojli Imam zelo smešno vprašanje in torej a mi lahko katera pove kako pregnati misli da še je pred menoj 20 dolgih tednov čakanja da bom končno držala svojo štručko v naročju. Sem že prav neučakana in ne vem kaj naj še delam da bo čas hitreje minil.Sem že verjetno100 x vse te majčke preložla in te lepe pajacke ampak čas sploh ne mine. Kaj sem samo jaz tako neučakana ali je to normalno. Moj mi že pravi da sem čisto ponorela. Pa hvala vsem ki imate ideje Verjetno te še ne muči gnezditveni sindrom? No, mene je začel okoli 25tedna... zgleda pa približno takole: Zjutraj se zbudiš - še 14tednov do poroda in se odločiš, da moraš belit strop. Seveda prvi dan deca kap utrofi, ko te najde, kako beliš, barvaš in premikaš pohištvo. Potem, ko narediš to, te čaka eno izmed mnogih temeljitih čisščenj hladilnika v času gnezditvenega sindroma. Meni osebno ga je tuto completo uspelo kar 4x! Zadnjič en dan pred porodom. Govorim o vsem, tudi zmrzovalniku!(kljub temu, da imam hladilnik, ki se kao sam čisti ) Potem pride do zanimive stopnje likanja, kjer vse, tudi tisto, kar pride iz sušilnega stroja, ki hkrati lika, še dodatno polikaš. Vsekakor so tukaj vštete tudi moške gate, nogavice itd. Za bebico prelikaš dvakrat. Ker je še samo 5tednov, predenj pride Hja, no, jaz sem oktobra delala božične okraske (Jakob je na svet privekal novembra in sem bila sveto prepričana, da potem ne bom mogla več nič delat) - tako sem v parih dneh uspela narediti 8 adventnih venčkov (zase, za mojo mamo, za taščo in za vso bližnjo in daljno familijo, ki jim adventni venec oktobra ni bil odveč), potem sem naredila približno 300okraskov iz gline za smrekco, pa obešanke iz fimo mase na temo božič. In nekaj na temo 'ribe' vmes Parket sem loščila kar tako - med malico in kosilom in med kosilom in večerjo. Ko sem si umila roke, sem potem še malo biksala umivalnik in kad, da se je svetla... V GLAVNEM, HITRO MINE SAMO MALO POČAKAJ, DA TE PRIME