|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trapasto vprašanje - kako dočakat
27.11.2008 16:58:22   
Anonimen
Hojli

Imam zelo smešno vprašanje in torej a mi lahko katera pove kako pregnati misli da še je pred menoj 20 dolgih tednov čakanja da bom končno držala svojo štručko v naročju. Sem že prav neučakana in ne vem kaj naj še delam da bo čas hitreje minil.Sem že verjetno100 x vse te majčke preložla in te lepe pajacke ampak čas sploh ne mine. Kaj sem samo jaz tako neučakana ali je to normalno. Moj mi že pravi da sem čisto user posted image ponorela. Pa hvala vsem ki imate ideje

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 29.11.2008 19:12:37 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TRAPASTO VPRAŠANJE KAKO DOČAKAT
27.11.2008 17:08:06   
Anonimen
Ti lahko samo odgovorim glede normalnosti.Ja,je normalnouser posted image .Sem bila ravn taka,mislila,da nikoli ne bom docakala oz.prezivela teh 9m.Ob strahu,da bo ja vse v redu,me je najbolj dajala radovednost,le kaksna bo ta moja dojencica.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2008 17:20:58   
Anonimen
Minevalo bo res počasi, ko pa boš rodila, se boš rade volje vrnila v tisti časuser posted image , ker ko pride otrok, čas kar beži.user posted image Jaz še zdaj ne dojamem, da je od poroda že skor pol leta. user posted image

Kleopatra, ti pa domov odšibaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2008 18:12:55   
ninica04
ja ja draga moja, kako misliš da je šele meni ki mi manjka še 3 tedne in pol!!! Nikamor se ne premakne.... sicer pa pač tako mora biti. Smo pač neučakane, ker bi rade že držale svoje štručke pri sebi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2008 18:15:29   
uršika***
Meni je pa po prvem trimesečju čas zelo hitro minil. Zdaj, ko sem pa že tko blizu cilja, me pa kar malo strah daje in si želim, da bi šlo počasnejeuser posted image .
Saj bo čas minil. Boš videla. Na polovici si že, zdaj bo šlo pa hitro. Ja kaj imaš že vse pripravljeno za bebico?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2008 18:18:13   
julika
men je ful hitro minilo,le zadnjih 14 dni se vleče za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj še imam samo en teden do PDP-jauser posted image .

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2008 18:21:57   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hojli

Imam zelo smešno vprašanje in torej a mi lahko katera pove kako pregnati misli da še je pred menoj 20 dolgih tednov čakanja da bom končno držala svojo štručko v naročju. Sem že prav neučakana in ne vem kaj naj še delam da bo čas hitreje minil.Sem že verjetno100 x vse te majčke preložla in te lepe pajacke ampak čas sploh ne mine. Kaj sem samo jaz tako neučakana ali je to normalno. Moj mi že pravi da sem čisto user posted image ponorela. Pa hvala vsem ki imate ideje

Verjetno te še ne muči gnezditveni sindrom? No, mene je začel okoli 25tedna...
zgleda pa približno takole:
Zjutraj se zbudiš - še 14tednov do poroda in se odločiš, da moraš belit strop. Seveda prvi dan deca kap utrofi, ko te najde, kako beliš, barvaš in premikaš pohištvo.
Potem, ko narediš to, te čaka eno izmed mnogih temeljitih čisščenj hladilnika v času gnezditvenega sindroma. Meni osebno ga je tuto completo uspelo kar 4x! Zadnjič en dan pred porodom. Govorim o vsem, tudi zmrzovalniku!(kljub temu, da imam hladilnik, ki se kao sam čistiuser posted image )
Potem pride do zanimive stopnje likanja, kjer vse, tudi tisto, kar pride iz sušilnega stroja, ki hkrati lika, še dodatno polikaš. Vsekakor so tukaj vštete tudi moške gate, nogavice itd. Za bebico prelikaš dvakrat. Ker je še samo 5tednov, predenj prideuser posted image
Hja, no, jaz sem oktobra delala božične okraske (Jakob je na svet privekal novembra in sem bila sveto prepričana, da potem ne bom mogla več nič delat) - tako sem v parih dneh uspela narediti 8 adventnih venčkov (zase, za mojo mamo, za taščo in za vso bližnjo in daljno familijo, ki jim adventni venec oktobra ni bil odveč), potem sem naredila približno 300okraskov iz gline za smrekco, pa obešanke iz fimo mase na temo božič. In nekaj na temo 'ribe' vmesuser posted image
Parket sem loščila kar tako - med malico in kosilom in med kosilom in večerjo.
Ko sem si umila roke, sem potem še malo biksala umivalnik in kad, da se je svetla...

V GLAVNEM, HITRO MINEuser posted image SAMO MALO POČAKAJ, DA TE PRIMEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2008 20:10:51   
jajula
men je minilo čisto kul, itak je to obdobje ki je malokrat v življenju in uživaj v njem. vzemi si čas zase (ker potem ga itak ne bo), beri knjige, pejt ven,.....delaj nekaj kar nima veze z dojenčkom. pa če hodiš po štacunah in gledaš stvari za dojenčka, ne še takoj kupovat (ker potem nimaš več kej gledatuser posted image ).

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2008 21:56:29   
tosja
A na polovici user posted image imaš že vse pripravljeno??? user posted image  user posted image
Zagotovo boš v teh 20ih tednih še vse vsaj enkrat prepral (ker se ti bo prah nabral...user posted image ), pa zlikala, pospravila, še 100krat preložila, kombinirala, pa spet prala, likala,... user posted image user posted image user posted image

Uživaj - še kako hitro bo minilo... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2008 22:01:19   
Naja31
Ah, daj no,še prehitro mine.

Veš kdaj se boš res načakala? Če boš slučajno čez rok.Takrat je pa vsak dan neskončno dolg. Šele to je za znoreti.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.11.2008 22:13:10   
yania
Pikapolonica kako si me nasmejala....jaz sem namreč v 26.tednu, še 14 tednov do konca, in ne boš verjela da že cel teden masiram mojga user posted image , da so ene sobe nujno potrebne beljenja, vsaj tista modra kjer bo ajal naš novi član....pa sej bom jaz belila, ti mi samo naštimaj, sem mu rekla....user posted image user posted image user posted image user posted image

A to je pol to????????????????

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2008 22:23:35   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

A na polovici user posted image imaš že vse pripravljeno??? user posted image  user posted image

ja sej to je napaka, drgač pa gledaš v eni štacuni, pa drugi pa treji, pa primerjaš cene, pa dobijo novo robo,pa spet nova analiza...pa mine 20tednovuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.11.2008 22:26:50   
Anonimen
kaj pa češ drujga kt počakatuser posted image a ti kej preostaneuser posted image pa vesela bod, da boš dočakala, k pr 20t ni lih vzpodbudno rodit...

(odgovor članu jajula)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.11.2008 22:32:31   
Katjusa
punca uživaj pol ti bo žal da si tak komaj čakala in če boš sam na koledar gledala bo šel lep del nosečnosti mimo tebe....
drugače pa ti nej povem da v 1. se mal bolj vleče v drugo pa čas tako leti.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.11.2008 22:41:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Ah, daj no,še prehitro mine.

Veš kdaj se boš res načakala? Če boš slučajno čez rok.Takrat je pa vsak dan neskončno dolg. Šele to je za znoreti.

user posted image user posted image user posted image user posted image pa če ležiš v porodnišnici pa še bolj.user posted image

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.11.2008 22:58:12   
Anonimen
Didlinaa,zdaj pa ti domov,takojuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
28.11.2008 7:09:39   
nežka
Če boš imela v glavi, da je vsak dan, ko je otrok v trebuhu dlje, dobro zanj, ti bo mogoče lažje. Pomisli kaj se mu v tem obdobju razvija, kako raste in se debeli in da je prav vsak dan, ko ostane še notri, dragocen za njegov razvoj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.11.2008 9:49:45   
Anonimen
hajli

sedajko prebiram vase poste mi je kar lažje in če pomislim da bom še res 100x vse preložla in kombinirala mi bo tudi minilo. No ja pa se vsaj malo umaknem od kolendarja in se veselim ko vidim da imam nekaj novih postov ha ha. Res sem vesela in sem se odločla da raje kot gledat kolilo še je do moje štručke se vsedem pred raču in berem zanimiva mnenja.Punce res ste ful okuser posted image user posted image user posted image user posted image  Aja pa sem že mislila da me boste imele za malo... pa vidim da stojite ob strani tudi takšnim ki ne morjo in ne morjo dočakat.Pa še eno OSTANITE TAKŠNE KOT STE KER S TEM VERJETNO OGROMNIM NAREDITE VELIKO VESELJE.  NEUČAKANAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nežka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?