|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trak za nošenje otroka
19.3.2006 11:21:23   
ribica.
Zanima me, koliko je širok trak za nošenje otroka, tisti od Štorklje?  Ali pa če si ga je katera naredila sama, katero širino ste vzele?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trak za nošenje otroka
23.3.2006 11:23:49   
asso
Jaz pa bi potrebovala nasvet, kako štorkljo sam narediti. Vem, da leto nazaj je bila debata o tem kako se jo naredi, ampak je ne najdem več.
A mi bi lahko kdo pomagal?

Lp asso

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Trak za nošenje otroka
26.3.2006 10:45:38   
Taja Nagaja
Ojla!

Poglej pod sling, mogoče boš kaj več našla. Jaz sem si ga zašila in nam je prav prišel, ko zaradi snega nismo mogli z vozičkom nikamor. user posted image user posted image user posted image Naša user posted image ful uživa, kar prede v njem. Pa tudi uspavati se jih da zelo hitro.

http://www.sleepingbaby.net/jan/index.html?Baby/index.html, Jan Andrea: at home on the web

Mogoče boš tu našla, kar potrebuješ. Obročke pa sem dobila v trgovini na Slomškovi v Ljubljani, kjer prodajajo usnje in podobne kovinske pripomočke, res pa je, da večjih od 5 cm nisem dobila. user posted image Širina traku pa je nekje 70-90 cm, dolžina pa 2-2,5m. Veliko užitkov pri uporabi traku, slinga, štorklje...user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?