Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Trak proti slabosti Sea band 21.4.2010 19:58:32
|
|
|
|
AKP
|
Mi ga imamo že od decembra in deluje . Naša je skoraj vedno bruhala v avtu, že na zelo kratkih razdaljah. Zdaj se pa to edino zgodi če je predebelo oblečena in ji je vroče.
|
|
|
|
RE: Trak proti slabosti Sea band 21.4.2010 20:05:04
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andi7 Pozdravljene, zanima me ali ima katera izkušnje s tem trakom, ki se ga da na zapestje in preko akupunkturne točke preprečuje slabost v avtu? Nikjer nisem zasledila nič konkretnega pa bi vseeno rada vedela, če se ga splača kupiti. Kaj pa vi prakticirate? Hvala in lp. Si me spomnila na otroške čase . Jaz sem stalno bruhala kot mali otrok. So mi starši limali popek s flajštrom in je pomagalo. Ne me vprašat zakaj in kako je to sploh mogoče, stara vraža in malo sreče najbrž Saj nimaš kaj zgubit s temi trakovi na zapestje, probaj pa boš videla
|
|
|
|
RE: Trak proti slabosti Sea band 21.4.2010 21:07:01
|
|
|
|
Andi7
|
Sem že kupila in res upam da bo pomagalo. Naša ne bruha vedno, ampak toži da jo "buši buba".Si mislim da pa je mogoče že samo v njeni glavi, ker pač parkrat je bruhala. Ni pa prijetno, ko že po treh štirih km stojimo in ko greš na dopust.. Tudi mi smo lepili popek, pa ne vem ali je to pomagalo ali to, da smo jo cel čas animirali. Dobro da je toliko barvastih hiš . Tudi jaz sem kot otrok bruhala, je verjetno to po meni dobila. Zgleda da je stvar kar nova, ker ni kaj dosti opisanih izkušenj ali pa je jaz nisem poznala. Probam raje to kot pa tablete. lp
|
|
|
|
RE: Trak proti slabosti Sea band 21.4.2010 21:35:10
|
|
|
|
Andi7
|
AKP povej še kako najdeš to točko. Če prav razumem navodila, so napisana za odrasle. Če dam prste na svoje zapestje pride na drugem mestu kot pa če to storim pri triletnem otroku
|
|
|
|
RE: Trak proti slabosti Sea band 21.4.2010 22:31:07
|
|
|
|
gajči
|
Jaz lahko povem zase, ker mi je grozno slabo na letalu in ladji, da trak dejansko deluje. No, sprobala sem ga do sedaj dvakrat na letalu in mi ni bilo čisto nič slabo. Kako je pa pri otroku pa žal, ali pač na srečo, ne vem
|
|
|
|
RE: Trak proti slabosti Sea band 23.4.2010 8:29:03
|
|
|
|
marijaa
|
kje se pa ta trak kupi in koliko stane? Naš v avtu grozno bruha, če je cesta ovinkasta tudi prelepljen popek ne pomaga
|
|
RE: Trak proti slabosti Sea band 23.4.2010 9:07:28
|
|
|
|
gajči
|
V lekarni
|
|
|
|
RE: Trak proti slabosti Sea band 23.4.2010 9:23:37
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andi7 Zgleda da je stvar kar nova, ker ni kaj dosti opisanih izkušenj ali pa je jaz nisem poznala. Ne ne, je že kar lep čas na tržišču. Jaz sem stara 35, pa sem to imela že proti koncu srednje šole, ker sem bruhala pri napadih migrene. No, meni ni pomagalo, niti kasneje v nosečnosti. Na poti mi pa ni slabo, tako da tam pa tega nisem preizkusila.
|
|
|
|
RE: Trak proti slabosti Sea band 5.7.2010 14:30:22
|
|
|
|
aknela123
|
mi lahko poveste, kako se obnese ta trak? sem ga gledala danes v lekarni pa še se odločam. kakšno leto nam je veljalo, da sem čez popek nalepla obliž, zdaj pa je revica spet začela bruhat in ji je slabo, zato sem s težkim srcem šla v lekarno po tablete, da jih sprobamo in sem tam vidla ta trakec. nisem pa ga še kupila, zato vas prosim za vaše izkušnje z njim. Hvala!
|
|
|
|
RE: Trak proti slabosti Sea band 6.7.2010 21:15:20
|
|
|
|
Klarita
|
Ja, naš mali tudi vedno v avtu jamra, da ga trebušček boli, postane prav bled in začne jokat. Popka še nisem poskusila prelepit, me pa zanima kolko stane ta trak in od kdaj dalje lahko otroci sploh te tabletke proti slabosti uporabljajo?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Predsednik in porodniškaAdminZa kako dolg porodniški dopust bi se moral zavzeti novi predsednik Slovenije?takšen, kot je sedaj (
24%)
krajši (
34%)
daljši (
42%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!