|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trajanje razgovora
23.7.2008 13:37:48   
Špelca21
Oj.

Jutri imam prvi razgovor za službo pa me samo zanima tako okvirno koliko časa ponavadi traja razgovor?

Hvala in lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trajanje razgovora
23.7.2008 13:40:19   
lemavrica
Čisto odvisno od firme in tistega ki vodi razgovor. Nekako normalen razgovor traja cca. 20-30 min.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2008 13:45:02   
Špelca21
Aha hvala. Ne vem zakaj ampak jaz sem si nekako predstavljala da traja to tam kakašno uro. user posted image  Se vidi da sem čisto bosa v tem.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2008 13:46:08   
lemavrica
Redki so razgovori ki trajajo 1h, ti ponavadi vključujejo še kak test ali kaj podobnega. Pa veliko sreče na razgovoru user posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2008 13:50:58   
Špelca21
Hvala. Saj jutri je eden potem imam pa še drug teden dva. Bomo videli kako in kaj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2008 15:13:57   
Polona31
Ja razgovor lahko traja tudi debelo uro, če imaš na drugi strani mize ˝prijaznega˝delodajalca. Sem enkrat imela takšen razgovor da sem prišla ven izmučena bolj kot da bi cel dan delala. Bil je pr...tako da  večjega ne vem če bi lahko našla. Vsi delavci bežijo stran iod njega, potem je pa še toliko ˝pameten˝da si upa na razgovoru zaničevati in dajeti pripomebe ki posegajo v osebno živlnje. (mi je rekel a poročena pa še niste, pa otrok še tudi nimate, ja kaj vam pa je, a se zavedate da niste več mlada). V glavnem ko sem prišla do avta sem se razjokala, ker nisem mogla verjeti da je kaj takšnega sploh mogoče. Ko sem iskala podporo na Zavodu za zaposlovanje mi je svetovalka ostro zabrusila da sem si sama kriva, da sem prizadeta, zakaj se pa nisem pripravila na razgovor.
Upam da je bila to moja prva in zadnja takšna neprijetna izkušnja, saj imam sedaj že 8 mesecev pogodbo za nedoločen  čas.

Upam da ne boš na razgovorih imela nobene neprijetne izkušnje in da dobiš čimprej službo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2008 15:17:45   
Katey
Mislm, da je to čist odvisno od delodajalca, jaz sem imela najkrajši razgovor 10min, najdaljši pa 1 uro in 20min v angleščini, pa na nobenem ni bilo testiranja.

Srečno.

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2008 15:36:19   
Vijoličarka
Joj, Polona31, naučiti se je treba, da nas take stvari ne prizadenejo preveč. Saj vem, da ni lahko, ampak je treba.

Vsekakor obstajajo delodajalci, katerim pomenijo taki razgovori sam vrhunec življenja. Takrat imajo pred seboj nekoga, ki potrebuje službo - vir sredstev za preživljenje in zato je ranljiv. Zato si, po njihom mnenju, lahko dajo duška in sprostijo vse svoje frustracije na kandidatih.

Hudič je. Se zgodi, da te na razgovor pokličejo samo zato, ker poznajo direktorja firme, v kateri si delal prej in si želijo slišati najnovejše čenče. Potem se zavaruješ in ne navajaš podjetij poimensko, pa te pokličejo samo zato, da ugotovijo, kje si pravzaprav delal in če koga tam poznajo in potem hočejo vedeti stvari, ki so zaupnega značaja.

Ampak niso vsi taki, zato Špelca21, nikar strahu. So tudi delodajalci, ki so čisto človeški. Ti samo dobro poslušaj in ko boš odgovarjala na vprašanja, odgovori samo tisto, kar te vprašajo. Ne boj se tudi že doma razmisliti o vprašanjih, ki so ti pomembna in jih to na razgovoru tudi vprašati. Mogoče še to: pozanimaj se ali je znesek obljubljene plače bruto ali neto. Sicer je hec, ker to naj bi bilo splošno znano, ampak pol leta nazaj se je znanka, ki se na te zadeve kar dobro spozna, krepko zmočila - so se pogovarjali o brutu, ona pa je mislila, da se o netu.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.7.2008 15:47:30   
Špelca21
Hvala. Je pa delo z otroci zato mislim, oz upam, da je v teh ustanovah vodstvo "človeku prijazno".user posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.7.2008 18:07:01   
zoom zoom
VSi moji razgovori do sedaj so trajali  5-10 minut. Pa v bistvu sem bila v celotni moji "karieri" na ene 7 razgovorih, od tega so bili 4je pozitivni. MEnjala sem pa zmeraj zaradi boljšega dela, kljub temu, da sem imela službe za nedoločen čas.

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?