|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Track Elite - FirstWheels
22.8.2006 13:18:36   
Nogavica
Ali pozna kdo ta voziček, oziroma ima izkušnje z njim (v kombinaciji s košaro - za novorojenčka)? V Baby centru je v akciji, pa razmišljam o nakupu...

Hvala in lp!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Track Elite - FirstWheels
22.8.2006 14:57:35   
Jacqueline
Ni mi najlepši!!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2006 10:38:51   
Minka Pobalinka
Meni je všeč, ampak ima kar nekaj pomanjklivosti.. Je neverjetno težek, zložen zasede precej prostora..pa športni del se ne obrača v obe smeri... No to, da se športni del ne obrne za koga sicer ni moteče, ampak jaz imam rada user posted image  obrnjenega proti sebi, da se lahko med sprehodom malo "pogovarjava"..

Kar se uporabnosti tiče se mi zdi veliko boljši City elite, ki je pol lažji, sedež se obrne v obe smeri, lepo se zloži..

user posted image

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2006 12:56:22   
MALINČICA
Evo še moje mnenje glede tega vozička.
Ko sem kupovala, mi je tudi takoj padel v oči, ampak, ko sem ga poskusila malo zapeljat po trgovini, pa sem si premislila, ker v primerjavi z quinnijem je dosti težji za manevrirat in nasploh se mi zdi težek.
Kaj pa vem, tak se mi zdi, da je bolj okoren in nekako preveč robusten za upravljanje z njim.

Sem se pa potem odločila za Quinnyja in lupinico, oboje rabljeno in me je prišlo toliko, kot bi me prišel tale firstwheelsov voziček. In sem več kot zadovoljna, da sem se tako odločila.
Voziček full ohranjen, še po novem je zadišal, ko sem ga odpral. Stal pa je 45.000

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ime....
diana 28

Vam je všeč ime Rihard ?

Da (11%)

Ne (89%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!