Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Track Elite - FirstWheels 22.8.2006 14:57:35
|
|
|
|
Jacqueline
|
Ni mi najlepši!!! Lp, Jackie
|
|
|
|
RE: Track Elite - FirstWheels 24.8.2006 10:38:51
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Meni je všeč, ampak ima kar nekaj pomanjklivosti.. Je neverjetno težek, zložen zasede precej prostora..pa športni del se ne obrača v obe smeri... No to, da se športni del ne obrne za koga sicer ni moteče, ampak jaz imam rada obrnjenega proti sebi, da se lahko med sprehodom malo "pogovarjava".. Kar se uporabnosti tiče se mi zdi veliko boljši City elite, ki je pol lažji, sedež se obrne v obe smeri, lepo se zloži..
|
|
|
|
RE: Track Elite - FirstWheels 24.8.2006 12:56:22
|
|
|
|
MALINČICA
|
Evo še moje mnenje glede tega vozička. Ko sem kupovala, mi je tudi takoj padel v oči, ampak, ko sem ga poskusila malo zapeljat po trgovini, pa sem si premislila, ker v primerjavi z quinnijem je dosti težji za manevrirat in nasploh se mi zdi težek. Kaj pa vem, tak se mi zdi, da je bolj okoren in nekako preveč robusten za upravljanje z njim. Sem se pa potem odločila za Quinnyja in lupinico, oboje rabljeno in me je prišlo toliko, kot bi me prišel tale firstwheelsov voziček. In sem več kot zadovoljna, da sem se tako odločila. Voziček full ohranjen, še po novem je zadišal, ko sem ga odpral. Stal pa je 45.000
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Zadovoljstvo z življenjem v svojem krajumajčica76http://tinyurl.com/2wl93dx
Tukaj je anketa, ki jo rabim za fax.... prosila bi vas če bi bila katera pripravljena rešiti anketo na tem spletnem naslovu...
HVALA VSEM :)/ (
74%)
/ (
26%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!