Anonimen
|
Ali ima kdo izkušnje s tržno inšpekcijo? Jaz bi rada prijavila eno podjetje zarad kuhinje. Najprej smo jo naročil, so jo pripeljali in v roku zmontirali. vse O.K., če ne bi pozabli shrambne omare in senčnih letev, vrata so bila prekratka in še kup stvari, ki spadajp v reklamacijo. Naj omenim, da so mi ob montiranju uničili 2 ploščici, bi rekla zaradi malomanosti, ker se jim ni ljubilo zamenjati nastavka na vrtalnem stroju. No v glavnem stvar reklamiramo, ploščic ne omenjamo, čakamo in po mesecu in pol dobimo domov paket z vsebino, ki se tiče reklamacije. Naj omenim, da je rok za montažo od dneva dobave en teden. mine en mesec še vedno nič. Kličemo monterja, ta reče pokličite čez deset minut da nam pove termin, ko to storimo ima telefon izklopljen, to se še enkrat ponovi. mine mesec in pol, paketi so sredi hodnika, nakar jim zagrozim z inšpekcijo. Direktorica me osebno pokliče in mi reče:GOSPA A SE VAM RES TAKO GROZNO MUDI? No čez dva dni stvar zmontirajo, v bistvu pride samo en moner, mož v službi, jaz z dvema otrokoma sama doma- nisem mogla nadzirati kaj dela. Pred tremi dnevi kupimo nov hladilnik, starega odmaknemo, nakar se visoka shrambna omara skoraj zruši- večino njene teže je zadrževal kar hladilnik, ker je monter nekaj narobe sestavil. spodno ploščo je dal navrh, potem je v drugo ploščo naknadno vrtal luhnje, vse nekaj na pol, pa spodnje letve, na katere gre tudi dosti teže omare je postavil samo na dve strani, tam kjer se vidi. Vso stvar sem poslikala, preden je mož omaro nekako spravil skupaj in jo pritrdil na zid. OH KAKO SEM SE RAZPISALA. Stvar je v tem, da razmišljam, da bi stvar prijavila na tržni inšpektorat in zahtevala delno vračilo kupnine. Zanima me če ima kdo izkušnje s tem in če mi kdo lahko karkoli svetuje! HVALA!
< Sporočilo je popravil katrin -- 7.10.2006 23:27:46 >
|