polona2
|
Definitivno se ti splača v Avstrijo, najbližji Toysrus imaš v Celovcu, je pa manjši, kot tisti v Grazu. Pri kupovanju vozička se ti splača pogledati akcije tudi pri nas, drugače pa Toysrusova znamka Bruin ne izgleda slabo in je cenovno ugodna. Mogoče je vseeno boljše, da se zapeljeta v Graz. Tam imaš Ikeo, ponudbo in cene si lahko pogledaš na njihovi spletni strani Ikea.at, klikni Kinderwelt, minuto stran od Ikee je Toysrus, zraven njega H&M, vse našteto je v Shopping Zenter West, v Toysu je posteljica z vsem( s vzmetnico, posteljnino, nebom itd.) pred kratkim stala 149 evrov. Če boš kupovala oblekice, ti priporočam H&M, imajo hudo cortkane stvari, če boš kupovala plišaste pajacke, jaz jih sicer nisem, lahko pogledaš v KIK-u, kjer so najbolj ugodni, se mi zdi. Preglej njihove spletne strani, linke poišči z iskalnikom, če koga poznaš, da ima Toysrusov katalog, tudi ne bi bilo slabo, ker imaš vozičke lepo predstavljene, oprosti za zmešnjavo, pa da zaključim, jaz bi definitivno kupovala v Avstriji, lp!
|