|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Totalno razočarana nad prijateljico
20.3.2006 22:28:53   
Anonimen1
Danes sem izvedela, kako grdo me je potegnila 'prijateljica'. Tako sem razočarana, da ne morem zaspati od togote.
Bila sem dobra, dokler sem jo vse dneve pa večere poslušala, o vsem mi je natančno poročala, kaj se dogaja z njenim nesrečno izbranim 'fantom', ki to sploh ni po njegovem, mene je komajda poslušala, če sem imela težave. Ampak ij nisem zamerila, ker se mi je res smilila.
O fantu mi je takšne stvari govorila, da mi gre na bruhanje.
Danes pa sem izvedela, da je vse moje komentarje, seveda spreobrnjene meni v škodo, nosila 'fantu' na nos, vsakič sproti.
Spet in spet me je klicala, 'šimfala' čez fanta, potem pa njemu vse natvezila, seveda kot da sem jaz kar tako govorila čezenj.
Fant je prijatelj od mojega partnerja in je zdaj zelo neprijetna situacija, ker sem enkrat baje rekla, češ da mu privoščim nenormalne otroke, ker sem nekaj rekla v tem smislu, ampak ne tako...
Skratka...?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Totalno razočarana nad prijateljico
21.3.2006 7:07:47   
smrka
Danes je tesko vedet kdo ti je pravi prijatelj. V stiski prijatelja spoznas. Ocitno to ni prava prijateljica. Jest bi se je cimprej resila, da pr men ni vec dobrodosla.

(odgovor članu Anonimen1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2006 7:52:13   
Magi*
nauk te zgodbe: če ti "prijateljica" jamra o svojih problemih, jo poslušaj in ne komentiraj". mal za hec, ne zamerit.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2006 8:00:52   
fricka
Nikol se ni dobro zapletat v take debate, če je fant od prijateljice prijatelj tvojega partnerja. Je potrebno razmislit kdo je bil prej prijatelj: moška ali ve dve. Je bilo vajino prijateljstvo posledica nastale veze? Poznam take situacije in niso prijetne.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2006 8:10:32   
Naty*Taja
Poznamo take puser posted image . Kaj češ zdaj ti itak ne bo noben več verjel, da ni res. Edino kar lahko narediš je da ji vrneš milo za žajfo, če se ti da, al pa počakaš, da dobi svojo palco!

MONTIGNAC

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2006 8:28:01   
Anonimen
Ta pa je totalno zmešana.

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2006 9:24:17   
pascalina
NO punce so ti ze dale dobre nasvete, jaz pa bi se v tvojem primeru kar umaknila od nje, sej ti je zdaj pokazala kakšna je. brez veze je imeti takšne prijatelje, to je moje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.3.2006 10:48:52   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
nauk te zgodbe: če ti "prijateljica" jamra o svojih problemih, jo poslušaj in ne komentiraj".

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.3.2006 12:10:52   
min@
Hmm, prijateljico poslušaj in ne komentiraj...zakaj pa so prijatelji...dobro v tem primeru, te je tvoja "prijateljica" fino nategnila, ampak saj tega nisi mogla pričakovati od nje...groza, a zdaj bo pa treba pazit še kaj se pogovarjaš s svojimi prijatelji, pa kam gre ta svet..najbolje da se vsi zapremo v svoje štiri stene in lajamo v ogledalo, to nas očitno res ne bo z...

Ah mal sem zatežila, me razjezijo takšne stvari...

Moje mnenje, da ji vrni milo za drago se mi zdi otročje.
Povej ji v faco kar ji gre in končaj glupo prijateljstvo z njo!
Škoda časa in živcev!

Lp!

Neposredna povezava do sporočila: 9
21.3.2006 13:58:24   
Anonimen1
Me je izučilo, ja. Samo ne morem verjeti svoji naivnosti. Res je ogabno, kar je naredila, kako je lahko to hlinila več kot 8 mesecev? Pa je mene klicarila včasih pozno ponoči ob 23.00, potem pa še 'fanta', da mu je poročala!
Šokirana sem, resno!

(odgovor članu min@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.3.2006 12:48:56   
Nixxon
Fight fire with fire.user posted image

Ona sigurno ni nek angelček, ima skrivnosti, katere morda veš. Za začetek naj se malo poti, ko ji boš povedala da bodo zadeve postale javne. Muhahahahahahahaha (evil genius laughter)

Neposredna povezava do sporočila: 11
22.3.2006 13:09:59   
Elysabeth
Jaz bi jo nemudoma odpikala. Prej bi ji pa seveda povedala svoje, ne bi se pa spuščala na njeno raven. Očitno res ni bila tista "prava" prijateljica, ker pravi prijatelji tega ne delajo. In tudi ne sekiraj se zaradi nje, ker tega res ni vredna in te je pač po domače povedano "izkoristila". Žal se tudi to dogaja...

...tolaži me le misel, da enkrat bo...

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.3.2006 18:55:13   
Pupica
Hja....jaz sem se takih po hitrem postopku odkrižala...no sej vem, včasih ne slutiš. Tut jaz sem imela podobno češplo za frendico. Ker je zanosila, bila brez službe, smo jima z partnerjem kupili  nekaj stvari za dojenčka(voz,torbo,..)nakar zvem, da se je izkazala za veliko hinavko...no ampak kot pravijo za vsako rit se palca najde, čeprav ji nič slabega ne privoščim....

Neposredna povezava do sporočila: 13
23.3.2006 18:57:09   
manca79
Na žalost imam tudi jaz podobno izkušnjo. Pol leta sem jo poslušala in ji poskušala pomagat pri njenih težavah, pol pa naredi čist kontra. Jaz sem taka da take ljudi odkrižam kar na hitro, pač ne znam biti hinavska.

lp
M.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.3.2006 20:16:32   
rija
In temu ti praviš prijateljicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
23.3.2006 21:17:59   
*Karmen*
Ne boš verjela, anonimna, koliko takih "prijateljev" danes hodi po svetu. Človek ne more skorajda nikomur več zaupati. Vsak od nas je že bil kdaj izdan. In to je šola za celo življenje. Najboje je, če je tvoj najboljši prijatelj tvoj partner. Saj vem, da moški ne razumejo vedno ženskih čvekov in težav. Ampak se sčasoma naučijo. Najprej so le dobri poslušalci, potem že dajo nekaj komentarjev in na koncu čisto aktvino sodelujejo v takih in drugačnih debatah. In so tudi nasplošno manj nagnjeni k temu, da novičke širijo v svet...

Glede tega, da pa bi prijateljičine zgodbe le poslušala, komentirala pa ne... Ženske smo pač nagnjene k temu, da moramo vsako zadevo vsaj malo pokomentirat... Drugače se nam lahko pod pokrovom preveč pare nabere... Najbolje bi bilo, da se te prijateljice znebiš. Pa ne s kakšnim lepim izgovorom. Povej ji, da takšnih prijateljic enostavno ne potrebuješ.

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?