|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Torta za 1. rojstni dan
23.1.2008 9:00:49   
blue sky
Rojstni dan našega lumpa se hitro bliža, jaz pa pojma nimam, kakšno torto bi naročili. Organiziramo zabavo za 30-40 povabljenih, ampak točnega števila še ne vemo.

Mora biti otroški motiv in velika torta. Kakšen motiv bi bil primeren za tako veliko torto oz. kakšno torto ste vi kupili?

Hvala za pomoč user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Torta za 1. rojstni dan
23.1.2008 9:20:31   
sneška_
Ko smo mi organizirali zabavo za prvi rojstni dan od starejše punčke  smo imeli nekje okrog 35 ljudi. Imeli smo torto na kateri so bili cirkuz in klovni,baloni,v glavnem   vse kar gre z cirkuzom. Ampak jaz to nisem v Sloveniji delala tako da ti ne morem pomagati kje bi to dobila. Upam da sem ti dala idejo.  

Najdojenček

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2008 9:30:33   
urška
moja soseda peče fenomenalne torte. praktično ni motiva, ki ga ne bi znala narediti. lani nam je naredila mačka murija, letos pa strelo mcqueena. povrhu vsega pa je torta še zelo dobra. predlagam, da tudi ti otročku daš na torto kaj podobnega. mislim, kakšnega junaka iz pravljice, ki ga jo ima rad. ali iz risanke.
sicer ne vem od kod si, ampak, če si od kje blizu, ti lahko dam telefonsko številko od te sosede.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2008 9:51:55   
blue sky
Urška, sem iz Velenja.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2008 10:16:23   
frutka_
Niso mi všeč pocukrani motivi zato sem tamalemu naročila tortico v obliki hribčka, z majhnim jezercem in živalcami, ki so se pasle po pokrajiniuser posted image . Na vrhu je sedel zmajček in držal svečko za 1leto. Gor je pisalo "Juhuhu za prvo svečko"

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2008 10:32:23   
Anonimen
Ko smo mi enkrat imeli res veliko torto (za Anin 2. RD, se mi zdi), je bil gor cel motiv iz Medveda Puja: medved z vsemi prijatelji, travnik, reka, gozd, neki mostički... ipd. Ampak to je bila res torta samo za pogledat, vsa tista navlaka na vrhu je pa letela v smeti. Tako da se mi zdej zdi kar škoda za to denar stran metat.

Itak je zdaj aktualna samo glupača barbie na 5689 načinov user posted image

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2008 10:34:26   
tinkamiška
Ne vem kje bi kupila torto za 30-40 ljudi(razen kakšno v nadrstojih). Mi smo jo kupili pri Leonardo in je bila največja za 24 kosov. Enako je pri Evropi, Sladkemu Toniju,...to so slaščičarne v Celju, za Velenje žal ne vem. Smo pa poskusili vse te torte, pa je bila še najboljša ta, ki smo jo kupili letos.

Lani pa sem sama spekla dve torti. Na eno sem dala svečko, ki jo je Iza tudi pihala, eno pa sem samo razrezala, tako, da so vsi dobili torto.

Motivi: Letos je imela na torti rožice in mucke, pa tudi jeepa(ker je bolj rauser in ima tudi avtomobilčke radauser posted image )

Lani, ko je bila stara eno leto, pa sem naredila navadno okroglo toro in jo okrasila z srčki. Najbolj ji je bila tako všeč svečka, vse ostalo še niti ni toliko dojemala...

Če sodim po Izi, niti ne bi toliko komplicirala s tem kar je na torti, važna je zabava in pihanje svečk, pa darila in pesmica "Vse najbljše", pa da imam mamica kljub povabljencem čas zanjo, sama torta je bolj za povabljenceuser posted image

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2008 11:01:32   
blue sky
Hvala za predloge user posted image . Mi bomo imeli fešto v restavraciji, z malim pa bova tam nekaj uric in greva potem domov, gostje bodo pa lahko še naprej rajali user posted image . Moj mali ima rad avtke, tovornjake, živali ipd., tako da bo torta v tem stilu. Mogoče bi bila fajn varianta tudi kmetija z živalmi, kaj pa vem. Čisto sem že zmešana od vseh "priprav".

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2008 11:41:49   
essa411
naš lump je mel torto (bi paste-la sliko pa ne znam...) v obliki jajčka iz katerega gleda piščanček, pisalo pa je : "Ku-ku eno leto sem že tu". naročili smo jo pri Lincerju, Šk. Loka. Net: http://www.lincer.si/splets3.htm. Priporočam!

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2008 11:54:55   
lea23
ko smo mi imeli krst, sem torto dala delat v slaščičarno ( in pekarno ) pečjak ( na škofljici ). je bila res fuuuuuuuul dobra, skratka torta 1.a. povaljenih je bilo 30, je bila pa čist navadna okrogla, zgornja plast pa gladka roza ( taka skorica kot rahla čokolada, prav tak poseben okus ki ni niti po čokoladi in niti po sadju, nevem kako so naredili to skorico user posted image ). in potem je imela zgoraj angelčka in bele rožice iz marcipana, in čisto običajen ličen napis.. evo imam eno podobno shranjeno na računalniku:  user posted image

za njen prvi rojstni dan bo pa povabljenih tudi okoli 30 oseb, bomo pa verjetno imeli rožico ( tamala ful obožuje rože, in rojstni dan ima poleti user posted image

drugač pa kar se tiče števila povabljenih in kosov torte sploh nisem komplicirala, vsakemu sem dala pač malo ( ne tako velik kos kot ga dobiš v slaščičarni oz. trgovini). smo imeli na mizi ogromno piškotov, sladkarij, potica, flancati,ledena kava,... tako da itak veliko je ni mogel pojest nihče user posted image
skratka, slaščičarne štejejo ful velike kose ki jih ob vseh sladkarijah na mizi lahko malokdo poje cel kos. ampak glede na to da boste vi praznovali v restavraciji, pol je pa kr dobro pomislit ja na realne njihove kose user posted image  ker verjetno ne boste imeli še kakšne druge sledice user posted image  

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2008 12:00:22   
lea23
user posted image  drugač je pa meni za zimske otroke ful ušeč tale snežak user posted image  pekarna jurček user posted image

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.1.2008 12:05:31   
essa411
user posted image  

to je slikica, ki je prej nisem uspešno skopirala...

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.1.2008 6:48:46   
Pikicapokica6
Mi smo imeli torto v obliki čebelice maje. Bomba!! Nardila mi jo je pa ena znanka. Čisto domača in zelo zelo okusna - sadna. Imeli smo malo čez 30 ljudi.

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.1.2008 8:55:08   
lea23
punce mene pa zanima kje rojstne dneve za tamale praznujete tiste ki jih ne v restavracijah? ko so stari 1 leto ali dve leti? ker men se zdi ful smotano da bi njen prvi roj. dan praznovali v restavraciji in pol bi bila jst s tamalo tam samo dokler nebi zaspala.
moj dragi ima v soboto rojstni dan pa praznujemo na vikendu od njegovih staršev. ampak to bo samo tko mal za pojest ( narezki ) ker ne morem kuhat za toliko oseb... tko da bom samo pripravila narezke in nakupila pijačo in plastične kozarčke in plastične krožničke. me zanima če vi za te prve rojstne dneve hodite prou tko na kosila v restavracije? ker se mi zdi da je nekako lepše doma oz. v domačem okolju praznovat... za nas odrasle je drugač ( se znamo pač prilagodit ), tamalo bi pa  v gostilni samo vsi po rokah vlekli in ona bi jokala. nekje doma bi jo pa lahko dala umes komot malo spat, pa igrajo se lahko otročki,..
povejte mi, a bo izgledalo hinavsko če goste povabim samo na narezek in torto? 
a je katera mogoče kdaj prakticirala tisto možnost, ko naročiš pečeno meso, in ga greš potem iskat oz. ga pripeljejo? to vem da obstaja, pa nismo prakticirali še nikoli user posted image  

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.1.2008 11:25:46   
blue sky
lea23, mi imamo zabavo za Alenov rojstni dan skoraj en teden po RD, ker ta pride na ponedeljek. Za RD gremo sami trije z atijem na eno lepo kosilce, tako da bomo čisto sami takrat.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.1.2008 14:51:46   
jagoda80
Mi praznujemo ta vikend.Jaz bom torto spekla sama. Se mi zdi najbolj okusna, jo bo lahko tudi nas skratek jedel. Bo namrec s sadjem. Povabili pa bomo le stare starše in eno tetko. Pa ne bo kake pojedine, samo tortica. Ostalega se mi ne da pripravljat, ker sva itak ta teden z  malim na bolniski. Bomo sli v nedeljo raje sami trije na kaksen izlet, pa mogoce na kosilo.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.1.2008 20:19:44   
mayci
Mi smo prvi in drugi rojstni dan praznovali kar doma, sem goste popoldan povabila na tortico, tako da nisem kuhala za vse.user posted image
Ponavadi imamo tam okoli 20 ljudi povabljenih. Praznovali pa smo kar na terasi pri hiši.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.1.2008 16:48:36   
Maggie
Za 1. rojstni dan bo narezek, torta in malo čipsa in morda peciva. Kaj pa? Saj na koncu tako ali tako ful ostane.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.1.2008 20:40:24   
jessy@
Mi smo ravno včeraj praznovali 1.svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Smo bili kar doma, ker si ne predstavljam s tako majhnimi praznovat nekje v restavraciji. Prisotnih 8 odraslih in 5 otrok-enoletnikov, ena 3 mesece , eden pa malo starejši. Imeli smo obložene kruhke, sladkarij na pretek, pa sevedauser posted image .Tamali so uživali in mi tudi. user posted image user posted image
lp in obilo lepih roj. dni!

28.1.2007 se je rodila naša princeska Lia.

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?