|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Torri de Europa
25.3.2006 20:18:30   
bambolina
Enkrat je že bila tema o tem, kje to je, vendar ni bilo dovolj jasno napisano.
Rada bi šla jutri v Trst in grem čez Fernetiče pa potem takoj na obvoznico,...torej, kdaj zavijem dol z obvoznice, a se peljem skos naravnost?...Prosim za napotke, če katera ve?
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Torri de Europa
25.3.2006 20:23:24   
Anonimen
Jaz sem bla pred letom dni tam, pa mi center sploh ni všeč. Drago je notri zelo pa tudi se mi zdi, da imajo robo samo za suhice.

LP

(odgovor članu bambolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2006 20:41:27   
paris
user posted image user posted image Ha, zdaj si me pa najdla! V stolpe gremo zmeraj domov grede, tako, da ko greš v Trst ne vem točno kateri izvoz je. Jaz bi šla do konca obvoznice- molo7, namesto, da zaviješ levo v center zaviješ desno, pelješ naravnost nazaj do križišča- prvo ali drugo?- ma je velika tabla boš že vidla in na križišču zaviješ spet desno,  cesta zavije levo in te pripelje točno v garažo od stolpov.
Trgovine so vse sorte, včasih najdeš kaj ugodno, drugače pa so cene kot pri nas ali višje.
Upam, da sem ti kaj pomagala!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2006 20:43:28   
tinadvojčica
Ko greš na obvoznico se kar vozi po njej in glej na levo stran obvoznice kjer bo enkrat en grad in gor piše ime centra.Tam zaviješ dol in potem ti itak že povsod piše.Meni je center všeč sploh pa Pittarelo,Bata in Reds.Javi ali si kaj nabavila!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2006 21:07:43   
bambolina
Hvala vsem!
poročilo sledi jutri....
Lahko noč!

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2006 21:11:45   
KODA
Delujoči link je spodaj,ker me je nekaj zezalo.user posted image  

< Sporočilo je popravil KODA -- 25.3.2006 21:17:55 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2006 21:20:24   
KODA
Tukaj je linkhttp://www.torrideuropa.com/

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2006 20:29:54   
bambolina
No pa še oblubljeno poročilo:
Danes sem bila v Torri d' Europa in žal kupila samo eno srajčico. Nič mi ni bilo kaj prav posebej všeč, pa sem se potem odločila, da bom raje pri nas nakupila stvari, ki sem jih nameravala, saj imamo v Lj kar nekaj trgovin z lepimi cunjami. Iskala sem oranž pas in torbico pa tud enega nisem našla user posted image .

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2006 9:04:16   
Anonimen
Seveda nič nisi našla,ko pa si se zalaufala samo v nakupovalni center,kjer je pa vse tako drago.Namesto tam bi šla po mestu po ulicah,kjer so trgovinice,ki imajo izbiro in tudi cene niso prevelike.Za nakupe v Trstu si je potrebno rezervirat cel dan,da najdeš kar iščeš in primerno ceno.Oblačila za otroke pa imajo tudi v trgovini na meji Škofije v Famili,niso,kot iz butika so pa za tako majhne,ki hitro prerastejo primerna.

Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2006 12:25:20   
bambolina
ja hvala! pa morda drugič!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?