Margareta
|
Živjo, Jaz bom vzela s seboj samo torbo za sebe (nahrbtnik), za dojenčka mi bo pa prinesel potem mož (sem mu pa že pripravila) V torbi imam: 1) Dokumenti in drugo Materinsko knjižico, napotnico za sprejem, potrjeno zdravstveno knjižico, izvid krvne skupine in Rh faktorja, poročni list, osebno izkaznico, telefon, polnilec 2.) Osebne potrebščine milo, zobna ščetka, šampon, pasta, krema, vazelin, gumice za čop, robčki, nogavičke, copate, japanke za tuširanje, moderček za dojenje, prsne blazinice, spodnje hlačke, lanolin multi mum (za mazanje bradavičk) Poleg tega sem zasledila, da si punce vzamejo tudi kaj za prigriznit, jaz si bom vzela energijske ploščice, pa kakšno vodo, pa kakšno knjigo, 3.) Za dojenčka 3 pleničke terta, 1-2 Pampers ali druge, 1 povijalna plenička, 1 žabice, 2 majčki, 1 kapica, otroška odejica, copatki, jopica, avtosedež Pa ob odhodu mi bo prinesel še cunje v katerih bom potem odšla domov, to pa je - raztegnjena trenirka, njegova majica in kakšni natikači Sigurno sem pa na kaj pozabila, pa me bo še katera dopolnila :rozica::rozica::rozica::(:bravo: Lp
|