|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Torba za v porodnišnico
12.5.2006 7:51:03   
SaaS
Zanima me kdaj ste si pripravile in napokale stvari za v porodnišnico. Pri prvem otroku sem kakšen mesec pred rokom pripravila zadeve. Zdaj imam pa še točno tri tedne do roka, pa se mi kar ne da razmišljat, kaj rabim. (Ziher bom kaj pozabila..) Vsako jutro si rečem, danes pa naberem stvari skupaj, pa spet mine dan in ni nič.
Ampak danes pa res!!
Če ima pa še katera, kakšno fajn idejo, kaj res pride prav in se sama sigurna ne bom spomnila, pa prosim za nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Torba za v porodnišnico
12.5.2006 7:55:41   
lelaval
A zase ali za user posted image ?
Zase ne pozabi črpalke za mleko. Pa fotoaparat daj že noter, če želiš, da bodo že prve minute ovekovečene.user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2006 7:58:53   
Anonimen
jaz sem si torbo s stvarmi zrihtala že v  6 mesecu nosečnosti in je stala lepo v kotu.Ko sem pa rodila in mi je partner prinesel stvari ,pa mi je manjkalo kar nekaj še.
Kar boš še rabila ti bo že partner prinesel v porodnišnico.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2006 11:24:41   
Alisa
Jaz sem torbo že pripravila, ker vem da bo moj po vsej verjetnosti še bolj zmeden.
Za otročka ti lahko prinese pozneje; 2 tetra plenice, 1 pampers,, 1 povijalno, 2 bombažni majčki, 1 žabice, 1 bombažno kapico, 1 kom.( jopica, kapica, pajacek), eno odejico in ene copatke ter lupinico.
Za tebe pa Vložke Vir, za tuširat, brisačo, kozmetiko, ki jo uporabljaš, za brat kej, fotoaparat, lahko tudi Cd player, telefon,nogavičke, blazinice za bradavice, nastavek za bradavice,....Pozneje ti pa lahko partner prinese še za oblečt za odhod domov.
Odvisno je tudi kaj rabi vsaka posameznica.
Pa še vedno se bo kaj našlo da bomo pozabile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2006 13:19:51   
dskubin
pa nujno eno lanolin kremo za bradavice, da ne boš pršla domov vsa krastava, kot jaz :)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2006 7:05:51   
SaaS
Hvala za odgovore (nogavice, knjigo bi pozabila). Včeraj zvečer sem napolnila torbo zase. user posted image  Zdaj pa pripravljam še za malega sončka.
Tale krema lanolin, se jo dobi v lekarni ali kje drugje, Sanolabor? Jaz sem uporabljala le bepanthen, se je pa že pisalo o kremi lanolin tu gor. Pa tudi blazinice lanolin obstajajo, če sem prav zasledila?
No, fotoaparat pa še napolnim baterije... 
Je katera vzela dudo že kar v porodnišnico? Ste jo doma prej kaj prekuhale oz. sterilizirale?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2006 23:49:16   
Bonnie_RR
Jaz sem si torbo oz. nahrbtnik pripravila par dni pred datumom za CR (je bil vnaprej napovedan). Sem imela pa ful stvari preveč s seboj... Potrebovala sem samo stvari za osebno higieno, blazinice za dojenje, modrc za dojenje, nogavice, mobitel in polnilec. Drugega se zase ne spomnim. Fotoaparat je imel moj dragi, edino včasih sem koga poslala po kakšno plastenko vode, ker mi je tisti čaj naravnost presedal. Za user posted image pa sem pripravila stvari v vrečko in mi jo je dragi prinesel na dan odhoda.

Dudo sem imela zraven v porodnišnico (prekuhano v posebni škatlici). Še sreča, da sem jo imela, saj je tamali ful pogrešal mojo bližino, ko sem bila kar 1 teden vsa v cevkah in ga še prijet nisem mogla. So mi kar sestre rekle, da naj mi moj prinese dudo za tamalega, da potrebuje nekaj, da se pocarta.

Lanolin kreme jaz nisem imela s sabo in tudi ni bilo potrebe, ker so jih dajali v porodnišnici. Se jo pa verjetno da dobiti v lekarni.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2006 22:44:17   
BLAŽIKA
brez dobre kreme za prsa bradevice in modrca za dojenje nikamor. Vzami tudi kakšno labelo zna prav prit v bolnici za malega pa rokavičke tanke ker se rasi pokrampajo pa tudi zebe jih rado. Za dudo nevem kako je pri vas v porodnišnici. Jaz sem rodila lani na ptuju in ne smejo videt kake dude jih prav poslušaš. Za pocartat pravijo moraš dat bradevico ........ Jaz sem ji dala dudo ko smo prišli domov .

Če imaš dolge lase ne pozabit kakšne gumice.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2006 16:59:56   
Alisa
Pa ne pozabi potrnjeno zdravstveno kartico in napotnico za porodnišnco!

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.5.2006 20:04:34   
TVN
Torbo sem si priprabila en mesec prej, rodila sem v lju-porodnišnici. Prsno črpalko (če jo potrebuješ) ti posodijo tam, dobiš tudi dudo za otročička, če je nuja, lahko pa vzameš svojo. Jaz je nisem imela in tudi ne potrebovala. Lanolin krema je zakon in se dobi praktično v vsaki lekarni. Lanolin blazinice pa meni niso ustrezale, tako da sem imela Chiccotove. Vsekakor jih vzemi, katere koli že. Pa modčrek za dojenje in labelo. Nogavice. Vodo imaš v Ljubljani na voljo iz aparata, tako da ni potrebe po kupovanju plastenk, poleg tega je čaj odličen (vsaj za moj okus). Vložkov ne potrebuješ, ker jih dobiš tam.
Vzemi kakšne piškotke, pa kaj za branje. Foto je dobrodošel, lahko pa ga partner (mož) prinese tudi s sabo. Jaz ga nisem imela pri sebi, ga je mož imel ob porodu in potem vsak dan ob obiskih.
Stvari za otročka ti naj mož prinese od odhodu, prej jih ne potrebuješ.

Lep preostanek nosečnosti in srečno ob porodu!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.5.2006 20:18:45   
Anonimen
Lanolin se dobi v lekarni, kot blazinice ali kot gel.

(odgovor članu SaaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......