Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 6:36:34
|
|
|
|
Erdbeere
|
mene je ravnokar vrgel iz postelje...:(( od sreče...samo da je rešen
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 7:04:57
|
|
|
|
gamini
|
:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 7:05:23
|
|
|
|
Anonimen
|
no evo pa je dol! sem zutri poslušala vikija grošla in je reku, da so ga k sreč rešil da pa če bo še kdaj dobu popadek lezt ke gor da pa bodo organiziral šeeno reševalno akcijo da ga prvežejo nekam za en radiator! sem potešena da tako ne razmišljam samo jaz! lp, lara
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 7:05:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem vedela... :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 7:09:28
|
|
|
|
snorlax
|
Pa hvalabogu še tudi zato, da se bodo zdaj končno nehale debate o njemu!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 7:19:19
|
|
|
|
nikitta
|
:bravo: velika večina je VERJELA in to se je ZGODILO! Komaj čakam njegovo knjigo in vse kat bo povedal v zvezi s tem ...in seveda, načrte za naprej9nebesa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2005 7:28:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 7:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
HVALA :angel: ! HVALA :angel:! HVALA :angel:! HVALA :angel:! :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek: Kakšno knjigo čakate - on zdele najbrž komi čaka toplo juhco! :kava: Sam da je konc te kalvarije! Zjutri sem si peglala hlače za na šiht in jokala zraven! :(( - OD SREČE!
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 7:43:00
|
|
|
|
Magi*
|
hvala bogu, energiji, višji sili, pozitivni misli in predvsem Pakistanski vojski!
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 7:51:07
|
|
|
|
nikitta
|
knjiga, knjiga, seveda. Juhica itak, saj je nanjo mislil, ko je letel proti taboru:kava:
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 7:57:09
|
|
|
|
bini
|
uf je padu kamn dol :).. hvala Bogu :bravo:
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 7:58:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo da je rešen, zdaj ga naj pa res za radiator privežejo :)-
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 7:59:38
|
|
|
|
Tipi
|
Končno konec te agonije. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za Tomaža.:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 8:00:07
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
Jp, se strinjam.:bravo::bravo::bravo::bravo: :miska:
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 8:02:25
|
|
|
|
nikitta
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za vse, ki so mu pomagali
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 8:11:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem zjutri na Vaku poslušala, je Karoli vprašal Vikija Grošlja, če je zdej konec odprave. Pa je reku, da najbrž ja, čeprav se pri Humarju nikoli ne ve. Da pa če bo slučajno še kdaj hotu plezat na Nanga Parbat, bojo pa drugačno reševalno akcijo organiziral - tako da ga bojo nekam privezal!!! :)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo:
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 8:12:32
|
|
|
|
pika74
|
YESSSSSSSSSSSSSS!!!! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :)
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 8:16:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala bogu! Je le imel večjo srečo kot pamet.
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 8:18:09
|
|
|
|
Anonimen
|
:sloncek:Ej Pika74, tebe sem čakala! Sem vedla, da boš ful vesela! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 8:20:15
|
|
|
|
Spicy Black
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: BRAVO TOMAŽ in vsi ki so mu pomagali!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 8:21:17
|
|
|
|
African queen
|
:sloncek:s:sloncek:u:sloncek:p:sloncek:e:sloncek:r:sloncek:
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 8:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, hvala bogu. Menda je šlo za las, elisa helikopterja je šla en meter od stene pa vrv je nekaj opletala ... Ni kaj, Pakistanci imajo močno vojsko.
|
|
|
|
Tomaž Humar je rešen!!! 10.8.2005 8:29:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsaj enkrat, da je od vojske nekaj pozitivnega! Splišni, kje pa si dobila te podrobnosti?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?