Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:29:36
|
|
|
|
mala maja
|
NEEEEEEEEEE A ti je dolgčas? Pejd no spat lej kolk je ura:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:31:11
|
|
|
|
Anonimen
|
maja mala... a sti mav žleht?:)- pa sej je šele 21.30 sred dneva še no....:zmeden::)-
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:33:33
|
|
|
|
nita
|
Evo še mene. Men se je tut dan prestavu v noč. Ne morem spat...:ups:
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:34:47
|
|
|
|
mala maja
|
U :hudicek: a je šele tolk ura sploh nisem vidla:)-:)-:)-:)-:)- Ja zgleda so so se res vse potuhnile al pa majo kaj bolj dolgočasnega za počet:ups::ups:
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:34:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Boga.... jaz sem pa kar skoz nočni ptič.... pa druge jezim ko še ob dveh kolovratim po bajti:ups:
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:38:22
|
|
|
|
Anonimen
|
vse so nekam pobegnile... men se pa tolk ne da seminarske delat... bljak.... pa še zame ni..8)
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:38:24
|
|
|
|
nita
|
Sej sem jez tut ponavad okol dveh ponoč pokonc, ampak to zalo, ker tamalo zvija v trebuhu od lakote ;), ostalo se ve kaj sledi...:)-
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:39:44
|
|
|
|
mala maja
|
Matovilica a ti posodim mal svoje utrujenosti:)-:)-:)-:)- al pa ti na počitnice pošljem moje ta velikedva bo zvečer padla zraven postelje :ups::ups: ker boš tako :zaspan::zaspan::zaspan:
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:40:22
|
|
|
|
Anonimen
|
:zaspan::zaspan:jaz pa grem,ker me oči pečejo.Lahko noč vsem.:zaspan:
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:40:34
|
|
|
|
nita
|
Matovilcica, saj je jutr še en dan, boo že počakala ta tvoja semenarska, saj ti jo itak ne bo noben drug naredu...:):):)
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
sem gledala tvoje slikce ja... prava mala:angel: 8al pa tud ne):)- Kolk sta pa stara?
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:41:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Nita... kolk carkano bebiko mas. Pa kolk je mejckena. jz bi se bala da jo bom zlomila, ko bi jo držala.:ups:
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Nita... ja sej to vem, da je ne bo nihče drug naredu... sam sem pa kolegici obljubila, da ji jo do jutri popravim...
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Alika... lahko noč, z lepimi sanjami!
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:45:07
|
|
|
|
nita
|
Hvala. Tut jaz nisem vedla kok jo naj primem, ko so mi jo prvič položil v roke....pol sem se pa navadla...zdej mi je pa že prevelika, pa je sam 10 cm večja kot ob rojstvu....bi mele za vedno tako majhno...:angel:
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:45:57
|
|
|
|
Anonimen
|
sam... to je še čisto majhna 8mislim po starosti), a ne?
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:46:40
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-Aja... le zakaj imate trakce pri ienih... mama mia sem slepa.:ups:
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
imenih:ups:
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:49:21
|
|
|
|
nita
|
Ka se ti je začel foclat??? A bo cajt za spat???:)-
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:50:09
|
|
|
|
mala maja
|
ja no nočko punca, pa učke fino miž da ne bojo pekl. Motovilica 8, 4 in 2m. Ja veš pa nebi ga polomila bi se ga hitro na vadila. JA dej no delej seminarsko. A ti pridem pomagat:)-:)-:)- Boš mela še več dela:ups::ups::ups::ups: Nita a tvoja se tud ob dveh zbudi, Moj tud bi lahko uro navila , je točen mkot urica.:zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Neeeee.... to sem pač jaz... cela zafecljana:)-:)-
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:52:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Mala maja..... sej s starejšima bi si že vedla kaj pomagat (če ne druga bi jima eno fejst fejst napeto pravljico povedala)....sam uno 2 m staro ti pa z veseljem prepustim... hi hi.... to je sam za gledat...(PAZI! LOMLJIVO!!):)-:)-
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:55:42
|
|
|
|
nita
|
Mala maja, ja tut mi ne rabmo ure - če poje zadnji obrok ob 20:30 na joški, se zbudimo ob dveh, če dobi flašo, se zbudimo ob štirih. In nič drugač. :duda::love:
|
|
|
|
Tolk čvekov odprtih, vas pa nikjer... 18.5.2005 21:56:19
|
|
|
|
kr1a
|
Čer, Men ful internet šteka pa ne bom vega brala. A je kej novga?
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Katerega ginekologa priporocas
someon
Ima kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami?
BRUS NATAŠA
KOBAL BORUT
BARBIČ MATIJA
KOROŠEC SARA
KENDA ŠUSTER NATAŠA
LUČOVNIK MIHA
SKUK EVA