Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tole pa moram deliti, Aeroklub Celje! 5.1.2012 10:45:40
|
|
|
|
Andromeda
|
Praktični del 250 €? Waw, sem kar pobuljila...vredno razmisleka Hvala za tale info, colt.
|
|
|
|
RE: Tole pa moram deliti, Aeroklub Celje! 5.1.2012 11:11:13
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Praktični del 250 €? Waw, sem kar pobuljila...vredno razmisleka Hvala za tale info, colt. V tem je keč. SPLOH ni vredno razmisleka, ker je stvar več kot očitno vsaj eno nulo premal rangirana realno. Jaz sem leta 1995 zmetal premoženje v ALC za tovrstne finte. In potem nadaljnih 10 let še enkrat tolko. Tale cena....greh bi bil če ne bi objavil!
|
|
RE: Tole pa moram deliti, Aeroklub Celje! 5.1.2012 11:13:25
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Praktični del 250 €? Waw, sem kar pobuljila...vredno razmisleka Hvala za tale info, colt. V tem je keč. SPLOH ni vredno razmisleka, ker je stvar več kot očitno vsaj eno nulo premal rangirana realno. Jaz sem leta 1995 zmetal premoženje v ALC za tovrstne finte. In potem nadaljnih 10 let še enkrat tolko. Tale cena....greh bi bil če ne bi objavil! s tem si si dragi Colt prislužil nebesa!!
|
|
RE: Tole pa moram deliti, Aeroklub Celje! 5.1.2012 11:24:40
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda s tem si si dragi Colt prislužil nebesa!! Draga Alda, jaz sem si svoja tovrstna nebesa prislužil že leta 95. No, sedaj pa je priložnost da se še kak interesent/ka prisluži ista nebesa za vsaj 10x manj finančnega vložka...kar seveda kot spodoben gorenc komaj verjamem, ampak tako je. Zato tudi ta tema
|
|
RE: Tole pa moram deliti, Aeroklub Celje! 5.1.2012 11:27:43
|
|
|
|
madela
|
Dragi Colt,z tole objavo tvegaš moj prihod na gorenjsko,če se bodo mesta zapolnila Saj veš,samo 10 Sicer pa,jaz sem totalno navdušena in oba z možem greva v soboto na pričetek tečaja.Počutje fenomenalno
|
|
|
|
RE: Tole pa moram deliti, Aeroklub Celje! 5.1.2012 11:57:34
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Praktični del 250 €? Waw, sem kar pobuljila...vredno razmisleka Hvala za tale info, colt. V tem je keč. SPLOH ni vredno razmisleka, ker je stvar več kot očitno vsaj eno nulo premal rangirana realno. Razmisliti moram zaradi drugih (zasebnih) zadev, ne zaradi 250 €
|
|
|
|
RE: Tole pa moram deliti, Aeroklub Celje! 5.1.2012 12:27:56
|
|
|
|
Colt
|
Kakorkoli pač! Ne vem kako celjanom uspeva in kako bodo to ekonomsko spravili skozi, jaz sem navdušen. Realna slika, cca 10 aeroklubov po Slo organizira šolanje GPL (Glider Pilot Licence) ta moment za vsaj 2500 €! Celjani so očitno sposobni to zdeseteriti. In vsak ki ima interes da bi postal pravi pilot, bi bil kreten da ne bi zagrabil priložnosti. Once in the lifetime!
|
|
RE: Tole pa moram deliti, Aeroklub Celje! 5.1.2012 13:39:37
|
|
|
|
posh
|
Vprašanje. Moj dragi ima že teorijo in nekaj ur leta. Tu se je potem zataknilo s financami. Nič ne piše koliko je šolska ura letenja. Ali je mišljeno vse ure letenja 250??
|
|
|
|
RE: Tole pa moram deliti, Aeroklub Celje! 5.1.2012 13:52:27
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh Vprašanje. Moj dragi ima že teorijo in nekaj ur leta. Tu se je potem zataknilo s financami. Nič ne piše koliko je šolska ura letenja. Ali je mišljeno vse ure letenja 250?? Pojem ''šolska ura letenja'' pri jadralnem letenju ne obstaja. Obstajajo pa ''štarti''. Ja Posh, po mojih podatkih je v 250€ zajeto vse kar človek potrebuje do pristopa k Državni Licenci! Sicer totalno neverjetno, ampak se zgodi očitno..
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?