Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
ja res ni fajn za otroke če kakšni obiski zamujajo,kar naprej sprašujejo pa kdaj bojo prišli. meni pa po eni strani paše saj kar naprej neki pospravljam
Jaz bom prišla točno na uro z "naša četica koraka" . Ka pa vabim same neresne ljudi. Tak ti trbej. Upam ka si dala malega spat. Ali pa še čakata?????????????
Če se kdo napove k nam, ali pa mi gremo h komu na obisk, jaz najraje do zadnjega nič ne povem, ker me potem moj biser Maj dobesedno vsako minuto davi . On je res en poseben primerek, ki bi moral nositi ime "AKCIJA", priimek NONSTOP, ker se sploh ne ustavlja. Bi šel iz enega obiska na drugega, pa takoj ko pride domov povabil prijatelje, naslednjo minuto, ko odidejo pa spet k nekomu na obisk. Ker njemu je takoooo dolgčas in nima nobene družbe doma. Čudno glede na to, kolko nas hodi po našem dvorišču. In nonstop bi se morali igrati z njim, pa ne otroci, ampak midva!