Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 26.3.2012 6:45:57
|
|
|
|
ajataja
|
Groza ,ampak ne razumem zakaj še tega otroka ne vzame k sebi oče
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 26.3.2012 8:49:24
|
|
|
|
pikus
|
Ob prebiranju članka so mi lasje šli pokonci. Ne najdem besed in nikakršnega opravičila za to početje...... Zakonodaja?????? Ni nobenih pogojev za pripor???? Banana država.
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 26.3.2012 8:52:25
|
|
|
|
mamamajča
|
Hvala bogu, da ni imel hrane doma, sicer ne bi šel nikamor in bogve, kdaj bi kdo sploh ugotovil, da je sam. Si ne predstavljam 10letnega otročka ponoči samega in to več dni skupaj, ker je še mene kdaj ob kakšnih čudnih zvokih presneto strah. z veseljem bom spremljala, kaj bojo naredili s to mamo, ampak kot kaže, ničkaj veliko
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 26.3.2012 8:59:10
|
|
|
|
josephine27
|
tud meni ni čisto jasno zakaj otroka v rejo namesto k očetu. če že skrbi za enega ne more biti tako slab
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 26.3.2012 9:04:56
|
|
|
|
Johnsonsbaby
|
tud meni ni čisto jasno zakaj otroka v rejo namesto k očetu. če že skrbi za enega ne more biti tako slab Mogoče pa ni njegov oče. Dva otroka - dva očeta. Kaj pa vemo? Ugibam... sem se jaz isto vprašala.
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 26.3.2012 10:51:19
|
|
|
|
CUKRČEK
|
žalostno:(
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 26.3.2012 13:25:02
|
|
|
|
Anonimen
|
velik bolš to kot pa da bi ga nekdo spolno zlorabiu, ker tega je ogromno, se mi pa tale fantek resnično zelo smili, res ga je blo verjetn strah, mi pa ni jasn zakaj ni nobenega poklical
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 26.3.2012 17:39:06
|
|
|
|
Klarita
|
Na žalost je tega kar dosti, ampak ne pride v javnost...
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 26.3.2012 19:25:48
|
|
|
|
sneguljčica*
|
Ma tole pa poznam iz fb,je hotela priti v politiko,je hotela na talentih zmagat.No zdaj se ji je izpolnila želja,da je slavna in v javnosti pa čeprav na tak način.Baba zmešana.Bogi otrok.
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 27.3.2012 11:03:38
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikus Ob prebiranju članka so mi lasje šli pokonci. Ne najdem besed in nikakršnega opravičila za to početje...... Zakonodaja?????? Ni nobenih pogojev za pripor???? Banana država. Se strinjam!!!
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 27.3.2012 11:37:38
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarita Na žalost je tega kar dosti, ampak ne pride v javnost... Ja res. Zadnjič sem nekje zasledila je ena džankica zaklenila zvečer ven 4 ali 5 letnika, v slo. Mi je kar srce stisnilo.
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 27.3.2012 15:02:53
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: pikus Ob prebiranju članka so mi lasje šli pokonci. Ne najdem besed in nikakršnega opravičila za to početje...... Zakonodaja?????? Ni nobenih pogojev za pripor???? Banana država. Se strinjam!!! zakonodaja je za take primere šla v nedeljo rakom žvižgat.
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 27.3.2012 17:01:18
|
|
|
|
sonchica
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: pikus Ob prebiranju članka so mi lasje šli pokonci. Ne najdem besed in nikakršnega opravičila za to početje...... Zakonodaja?????? Ni nobenih pogojev za pripor???? Banana država. Se strinjam!!! zakonodaja je za take primere šla v nedeljo rakom žvižgat. PODPIS + naj raje imata otroka dva istospolnika/nici kot pa mati k***a !!
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 28.3.2012 14:44:37
|
|
|
|
Anonimen
|
tega je čedalje več, po neuradnih virih mi je znanka omenila đanki punco v porodnišnici, otrok je imel po dveh dnevih zelo težko krizo zaradi heroina!!!! in naša **** država vse to preprosto dovoli
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 28.3.2012 15:06:06
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: lott tega je čedalje več, po neuradnih virih mi je znanka omenila đanki punco v porodnišnici, otrok je imel po dveh dnevih zelo težko krizo zaradi heroina!!!! in naša **** država vse to preprosto dovoli Kaj bi pa ti naredila v danem primeru?
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 28.3.2012 15:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ne govor na tak način ker me ne poznaš samo to ti lahko rečem, in če sm prou prebrala je imel deset let, se pravi de se že kr znajde
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 28.3.2012 15:23:36
|
|
|
|
Anonimen
|
opala, mau sm se uštela , če bi bila osveščena bi vedela da obstajajo komune, sicer v sloveniji bolj slabe jih imaš pa v IT in BIH zelo dobre, in dokler se nebi skulirala bi pač bla v komuni oz. brez otroka, poznam dost ex đankijev, med njimi punco ki ji je otrok zaradi malomarnosti umrl po 2 mesecih, pa je potem ponovnpo zanosila in rodila duševno motenega otroka, no a se res neda okol tega nič naredit. ne naša **** država podpira metadon, s čimer so situacije še hujše, bravo naši. če ti konzumiraš metadon, telesu še vedno dodajaš, in ne zmanjšuješ. komu pri nas socialna otroka vzame, ponavadi tistemu ki mu ga res ni potrebno !
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 28.3.2012 15:24:14
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: lott ne govor na tak način ker me ne poznaš samo to ti lahko rečem, in če sm prou prebrala je imel deset let, se pravi de se že kr znajde Bom pa napisala na drug način (ker te ne poznam ), kaj bi ti ukrenila glede tiste punce iz neuradnih virov?
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 28.3.2012 15:28:02
|
|
|
|
Anonimen
|
tud zase bom tole rekla, najlažje je bit pametn, ko si pa pred tistim dejstvom je pa cela pesem drugačna, na žalost pa za tem stoji policija farmacija in medicina.
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 28.3.2012 15:35:05
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: lott poznam dost ex đankijev, med njimi punco ki ji je otrok zaradi malomarnosti umrl po 2 mesecih, pa je potem ponovnpo zanosila in rodila duševno motenega otroka, no a se res neda okol tega nič naredit. Ravno to me zanima, kako si predstavljaš- kako naj država nadzira, da džankiji ne zanosijo. Komune so pa tudi prostovoljne, a ne?
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 28.3.2012 15:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
nism rekla da taki nebi smel zanosit ampak da taki otroci nebi smeli ostat v njihovem varstvu, to je velika razlika, a si mogoče zrasla v takšni družini? s tem ne mislim obsojat ampak glede na tvoj način odgovarajanja sem pač pomislila no tvojo slabo izkušnjo. komu pa policija naredi racijo, tistmu k ma 10 gramov trave. žalostno, in v takem okolju živijo in odraščajo naši otroci, mi smo pa včasih čisto nemočni
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 28.3.2012 15:42:41
|
|
|
|
Anonimen
|
se čist strinjam
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 28.3.2012 16:04:27
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: lott nism rekla da taki nebi smel zanosit ampak da taki otroci nebi smeli ostat v njihovem varstvu, to je velika razlika, a si mogoče zrasla v takšni družini? s tem ne mislim obsojat ampak glede na tvoj način odgovarajanja sem pač pomislila no tvojo slabo izkušnjo. komu pa policija naredi racijo, tistmu k ma 10 gramov trave. žalostno, in v takem okolju živijo in odraščajo naši otroci, mi smo pa včasih čisto nemočni sem napisala, potrdila pa me je z neta ven vrglo torej še enkrat. zrasla sem na srečo v normalni družini. Se strinjam s tabo, policiji so dobro znane velike ribe, ker od njih imajo profit. Z malimi se jim niti ne da ubadat. Narkomanom pa se načeloma rodijo defektni otroci in kam potem z njimi(večja je verjetnost, da posvojiteljski par- homo ali hetero- si želi zdravega otroka). Hočem reči, da država ni samaritanka.
|
|
|
|
RE: Tole me je pa res šokiralo 28.3.2012 19:34:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ja so in niso duševno moteni, eni so celo ekstremno inteligentni, pa še vseeno, mislim da bi za take otroke bili potrebni skrbniki ali pač starši zasvojencev, stvar dogovora, mal me pr srcu zaboli da bi naprimer otroke vzeli za vedno ker so psihično in finančno ter fizično popolnoma nestabilni, res žalostno za njih ko bi nekoč bili spet, če, ozdravljeni, sposobni skrbeti tudi za svoje otroke, ampak mislim da bi se dalo marsikaj narediti v tej smeri
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?