|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tolažba!
5.2.2005 12:21:20   
bambi
Danes sem prišla v službo, samo zaradi tega, da vidim kako je na RR in, da me seveda malo potolažite. Moj problem???? Ne vem kaj mi je, ampak tako sem sitne, da sem se z dragim totalno skregala. Zakaj??? Še zjutraj je bilo vse OK, potem sva šla v mesto in ko pridema domov, se meni utrga film. Hiša vsrana, po tleh prah, v kuhinji polno posode, v omari cel kup perila za zlikat, v kopalnici cel kup perila za oprat... čaka me meso, da naredim kosilo....moj dragi pa se vleže na kavč, prižge TV in me vpraša kdaj bo kosilo.... Adijo, meni se je vtrgalo, začela sem dobesedno kričat na njega, da kaj si on misli, naj se spravi k delu, ker jaz nisem nobena služkinja, itd.... me je nekaj časa samo gledal, potem sem pa vzela pilota in ga treščila ob tla, nakar me je hladno pogledal in mi rekel, da pa me ima zdaj zares dovolj.....No, in to je bilo pa potem res preveč zame, sem popakala stvari, se vsedla v avto in mu rekla, da naj uživa v svoji gnilobi ter se odpeljala.... in zdaj sem tukaj in sploh mi ni žal da sem to naredila..... A je kaj narobe z menoj????

Kar je pa še najlepše, je pa to, da imam danes verjetno O in sploh do večera ne mislim it domov. PIKA!

Bambi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tolažba!
5.2.2005 12:34:20   
mujcek
Te čisto razumem! Moški so včasih taki idioti:grrr:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tolažba!
5.2.2005 12:37:34   
dadica
halo bamb!
Veš kaj mogoče pa je to zaradi ovulacije,ene so tečne med M jaz pa lahko znorim takrat ko je čas za O.Vsepovsod pride kriza.pri nas pa je to še pogosteje ker pač imamo te probleme z zanositvijo.To nosimo v sebi in vsak za sebe tuhtamo kje si naredil napako!
Potem pa ti kar naenkrat vdari ven!Ti se zdaj lepo umiri in dobro premisli potem pa počasi idi domov, se z dragim pogovori in nato lepo :sloncek::sloncek::sloncek:, kajti ta spravni s.. je najlepši, zelo spontan in potem imata še velike možnosti da danes naredita :duda:

lp
P.S: Te pa popolnoma razumen in podpiram!!!

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tolažba!
5.2.2005 12:38:41   
Udb
Tudi moj je včasih tak. Ko je največ za narediti se on vsede k računalniku, ali pa se vleže na kavč!!! JAz potem čisto znorim in potem sem jaz TEČNA in ZOPRNA,... :grrr::grrr::grrr:
No, ampak na koncu zmeraj vse pošlihtava in se pobotava. Ni, kaj - včasih sem jaz ful občutljiva in potem tako rata!!

Poskusi se pomiriti in nato mirno pogovoriti z dragim. Razloži mu situacijo in mogoče si naredita seznam opravil, ki jih je potrebnmo opraviti in si to razdelita!

Sedaj pa predvsem mirne živčke...

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tolažba!
5.2.2005 12:40:13   
lutka
Bambi,toda tudi takšni dnevi prideji in grejo.Jaz sem ravno v fazi pozabljanja,ko skušam nekako pozabit prepir izpred enega tedna:((:((.
Sva se tudi midva full skregala,tako da sem kuhala mulo tri dni:hudicek:.
Zdaj si še vsa razkurjena,ampak še malo pa ne bo več tako hudo;););)
Kar lepo domov,pa se malo pocartajta,pogovorita,pa............:duda: delat:)-:)-:)-:)-
lp

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tolažba!
5.2.2005 12:44:15   
biba77
Bambi,
ves kaj je razlika med tabo in mano, trenutno?
Moj dragi je "pobegnil" in umazane, zaprasene hise; po dolznosti na letalisce.

Jaz pa sem do zdaj pocistila kopalnico, pol kuhinje in kuham za danes in jutri skupaj... :zmeden::zmeden::zmeden:
Zlikala nisem.
Ze od ponedeljka imam dva kupa, ki ne prideta na vrsto, pravkar pa mi je opral prvi od 5-ih strojev novega perila (ki ga bo tudi treba zlikat).

Jaz sem si rekla, da kolko bom naredila do kosila, bom, ostalo pa naj caka.
Pa ce bo cakalo do naslednjega vikenda, me boli briga.

Jutri grema zjutraj smucat in pol v mesto k mojim na kosilo, tak, da ... Ja, to kosilo, ki ga danes za jutri kuham, pa je za njegove... :zmeden::zmeden::zmeden:

Mislim, da bi se meni tudi lahko obrnilo, tako, da ti prav malo zavidam, da si se enostavno odpeljala...

Ves, kaj? NIC NI NAROBE S TABO! Mogoce pa mu bo kaj "kliknilo", se preden se vrnes domov.

Domov pa le idi pred vecerom. Bos vidla, ce je kaj drugace kot preden si sla. Ce se je lotil hisnih opravil, mu pomagaj, da bosta cimprej gotova, ce pa ne, pa si najdi zaposlitev (same NE CISCENJA). Pobotajta se...

Ajd, upam, da bos kmalu boljse...
:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tolažba!
5.2.2005 12:45:01   
bambi
Oh, tako sem vesela, da razumete in da nisem edina, ki ji včasih prekipi. Saj vem, da pogovor lahko reši zadevo, ampak včasih je pa rezultat bolši, če se prav skregaš...... Edino, kar me tokrat bega je to, da mi prav nič ni žal, da bi najraje šla domov in ga še enkrat nadrla, pa se brzdam. Besna sem kot ris :grrr: in da se pomirim, bom sedaj odšla na polje belih vrtnic, prižgala svečko moji pupiki in vem, da se bom tudi milo zjokala.....Pa ponavadi nisem tako občutljiva, sploh ne vem kaj mi je.....MOgoče pa ima res O svoje prste vmes....

Hvala vam vsem za tolažbo, zlate ste :rozica:

Bambi

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tolažba!
5.2.2005 12:45:41   
biba77
Aja; jaz tudi znorim, ko mi rece, da se me spet lotevajo hormoni... In vedno najbolj takrat, ko jaz to sploh ne vem :zmeden::zmeden::zmeden:
:miska:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tolažba!
5.2.2005 12:52:53   
anajmad
Tudi jst sem norela, potem pa mi je bilo vse________________________________________________________________________________________________________.Pa se je moj dedc definitivno spremenil.Zdej skače okrog mene,ko:kuza:.Veš,vsaka palca ma dva konca.Toda najbolj boli tista,ko tepe.
en lp:morje:D.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tolažba!
5.2.2005 13:01:30   
Sisy
bambi dobrodošla v klubu! pri nama je to skoz problem....stanovanje usrano za znort (se opravičujem izrazu), on pa veselo gleda tv al pa visi za računalnikom....pa jst tud vedno burno odreagiram in ga napizdim, on mi pa ponavad čist hladnokrvno reče nej se mal skuliram....no pol seveda vsakič začne pospravljat, ampak da bi se moški sam spomnil kaj naredit po hiši pa ni varinate, to ga ne boš nikoli navadila, verjemi!

Midva se skoraj nikoli ne skregava, ampak kar se pa pospravljanja tiče...hm....pa takoj nastane ogenj v stehi! to je pač posledila tega ker ga je mamica 26 let razvajala in mu ni bilo treba naredit popolnoma nič pod milim nebom (tud svojga krožnika iz mize odnest ne)...

No tako da jaz zadnje dve leti odkar živiva skupaj še vedno delam na projektu izobraževanja mojega dragega kar se pospravljanja tiče....no zdaj se je že tolk navadil da ve kdaj sem surlasta zaradi tega in takoj začne vsaj nekaj počet....

ne sekiraj se bambi, to je preoblem večine izmed nas!

pojdita na sončka, na sprehod in se pogovorita

boš videla, jutri se ti bo zdelo vse lepše...

eno :rozica:zate

pa pa

S.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tolažba!
5.2.2005 14:12:05   
Anonimen
Pač tudi tvoj paše v tisto drugo (od dveh) vrsto moških, ki je mu je življenje ustavilo pri štirinajstih (včasih sem mislila, da pri šestnajstih - ampak ne, takrat so že zrelejši). Moj na žalost tudi, in tole nepospravljanje je pač ena izmed karakteristik takih moških. Jaz osebno ne bi nikoli mogla nekoga gledati, kako hiti z delom, jaz pa bi ležala na kavču... in so tudi moški, ki imajo zdravo pamet. Ampak jih je treba poiskati, dokler ni prepozno.

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Tolažba!
5.2.2005 15:48:14   
luna39
Ker si pač levinja, si morala zarjoveti. Mislim, da bo tvoj moški spregledal, če je koliko toliko pri pameti, da je treba včasih skupaj poprijeti in pokazati malo dobre volje, saj ni več star 17 let in ve, da je za dobrobit skupnega življena brez hude krvi včasih potrebno sodelovanje ali pa vsaj malo namiga, da priskoči na pomoč. Razumljivo je, da si popizdila, obremenjena si tako kot me z željo do :duda: mogoče pa še sindrom pred menstro in je bila mera polna. Pa nič zato. Včasih je treba povedati naglas, kaj nas moti. Ko pa boš prišla domov, upam da boš videla vsaj malo pospravljeno. Pa piši,:zmeden2:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Tolažba!
5.2.2005 16:05:26   
Pia73
Ker je že par ur od prepira upam, da je v tem renutku spor že zglajen. Če pa še nisi doma ti svetujem, da pojdi, ko se ohladiš,... Pogovor vse reši,... :miska::miska::miska:

Pa srečno,... :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Tolažba!
5.2.2005 17:07:07   
Bela
Če bi ga lepo uprašala, da ti pomaga, po mojem bi ti.
Moški ne vidijo vse te svinjarije okoli sebe in samoinicjativno se ne bodo radi lotili pospravljanja itd.
Pr nas je isto, če pa ga lepo uprašam da mi pomaga je takoj za to in se loti dela.Ko pa mu začnem težit je itak štala!
Zato raje uberem prvo pot, ker imam nekaj od tega in tebi tudi tako svetujem.

Lepa beseda, lepo mesto najde!:rozica:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Tolažba!
5.2.2005 17:54:47   
lenika
Naj ti povem še svojo zgodbo. Midva imava že od vsega začetka delo razdeljeno. Mož je zadolžen za sesanje hiše. To dobro ve, pa ga je vseeno vedno potrebno na to opominjat. Danes zjutraj sem mu rekla naj gre posesat hišo,on pa mi je odgovoril, da se mu ne da in, da bo to naredil jutri zjutraj. Nisem bila najbolj zadovoljna z odgovorom, pa vendarle sem se vdala. Eno uro zatem je poklicala sestrična in vprašala, če lahko čez kakšno uro pride z družino na obisk. Ko sem mu to povedala je vstal iz kavča kot bi trenil in čez eno uro je bila hiša čista, tako da sem imela srečo.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Tolažba!
5.2.2005 18:02:37   
emaa
Moj pa kar sam pospravi, če je doma, ampak ga ponavadi ni. Je večji problem, ko je treba zložit perilo iz sušilca ali iz stroja v sušilc dat, lah tud 4 dni počaka , on tega ne vidi, pa pustim stroj fejst odprt, da bi opazil, smeti letijo mimo koša pa jih še ni treba odnest. Mi je ene parkrat film poču, pa je mal boljš, prav da mal preveč psopravljam:zmeden:, pol pa drugje vidi bolj razmetano je pa zadovoljen:zmeden:.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Tolažba!
5.2.2005 18:15:41   
ameli
Bambi, tudi jaz mojega še vedno (po 11 letih skupnega življenja) dresiram!! Sem po naravi precej pedantna:zmeden2: in mi gre res na k... če ne postelje postelje, obrne perila, preden ga da prat, ne odnese smeti,.....Mislim, da ga bom dresirala vse življenje. Ampak sem vztrajna! In prej se naveliča on, kot jaz. Se pa tudi velikokrat skregava prav zaradi tega- ker se njemu ne da, halo?! A jaz pa moram!? Ampak se pa hitro pobotava, ker ne moreva eden brez drugega niti 5 minut. Tudi to je ljubezen:bravo:
ameli

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Tolažba!
5.2.2005 19:11:29   
cmokec
:rozica: Bambi :rozica:, najprej hvala za pošiljko. Se ni mudilo in če boš še kaj potrebovala, piši.

Pri naju tega problema nimava, ker vedno pospravljava skupaj. Začelo se je tako, da sem pospravljala samo jaz. Ko se je rodila Sara sem bil tako eno leto doma, pa ni bilo problema. Ko pa sem šla nazaj v službo je praviloma dopoldan odšel s Saro ven, jaz sem pa pospravljala. Pa je začel sitnarit, da sta vedno sama vzunaj, da mu je zoprno, ker ga vedno znanci v parih sprašujejo, če sem spet doma. Pol sem mu pa pojasnila, da ne bom paradirala cel dopoldne po mestu samo zato, da me bodo vidli, ko bom pa prilšla domov, bo pa zasvinjano stanovanje. Obrazložila sem mu, da bi tudi jaz rada sprehod na svežem zraku. In od takrat hitro pospraviva skupaj, potem pa vsi odidemo na sprehod.

Veš, ženske izkazujemo ljubezen na več nivojih od moških. Eno je tudi potuha pri pospravljanju in kuhanju. Jaz osebno ga rada razveselim z dobrim kosilom, večina moških tega ne zmore.

Da ne bo pomote pri napisanem. Jaz imam le srečo. Te pa razumem in te podpiram. Jasno mi je zakaj si znorela in prav je, da si. Poskusi z mojim predlogom, saj ne pospravljaš za seboj, ampak čistiš, vajin domek, dom od obeh.

cmokec

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Tolažba!
5.2.2005 19:13:56   
KIRA
jaz pa mislim da si prav nardila. delo se samo ne bo napravilo. ti pa tudi nisi mašin, da bi vse sama morala. naj ti pomaga!!!
bi jaz tud mojga gnjavla, ker mi nič ne pomaga, pa ima ake šihte, da ga raje pustim na miru in se cmerim, pa jamram tle.
babi, tvoj ni noben grof ali pa graščak, ti pa nisi služkinja. zase naredi, on pa če bo hotu čiste cunje imet, se bo potrudu in ti pomagal!!!!

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Tolažba!
5.2.2005 19:38:41   
Sulfinija
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: prav si naredila!!!Še enkrat :bravo::bravo::bravo::bravo:.Si moje vrste patron tudi jaz včasih naredim kaj takega,vendar eni rečejo joj pa komaj ste se poročili.Zadnjič enkart ravno danes teden sem čist popenila nad vsemi in vsakemu posebej napisala na velik list kaj naj nsaredijo ali pa se vsi odselijo iz mojega stanovanje,no ni samo moje vendar vseeno.Veš 8.dni sem bla nočna in sem pač malce popenila in na drugi dan vse ok.
:bravo::bravo::bravo: ne daj se!!!

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Tolažba!
6.2.2005 10:09:06   
Meggi
Živjo punce..................

Ko vas tako berem - no vaše misli- vidim da so zelo podobne tudi mojim, ko gledam naše stanje doma- obseditev moža pred tv- razmetana bajta- nič moči- in nazadnje še razočaranje ko vidiš da spet ne bo :modri:. Ja res tudi meni. Ko sem brala debate iz NV ko punce :nosecka: kmalu po rojstvi prvega,.....

Ne vem napetost in solze kar preplavajo vse pozitivne atome,............

Upajmo na boljše,..............

In potem si moraš priznati da se to vse res tebi dogaja in v AKCIJO. A kje dobiti voljo ???????????

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Tolažba!
7.2.2005 10:12:10   
bambi
Ojla punce, lepo ste me potolažile, in jaz vam moram povedat, kako se je zgodba konačala. Ko me v soboto že par ur ni bilo doma, me je seveda poklical in vprašal, kdaj pridem, kot da se nič ni zgodilo... Seveda sem šla domov, še vedno vsa besna in ko vstopim, zagledam vse pospravljeno..... Tla pobrisana, perilo pospravljeno, posoda pomita in kar je najpomembnejše- še WC je spucal in dezinficiral školjko, kar res še nikoli ni naredil..... No, sama pri sebi sem se zadovoljno nasmejala in se dalje delala jezno. Šla sem v kuhinjo, si naredila kosilo, zraven brala, ko mu je bilo dovolj je pa prišel do mene, me zgrabil okoli pasu in me kar poljubil.... jaz pa seveda mehka kolena..... 9nebesa9nebesa9nebesa. MIslim, da sem naredila prav, ko sem popenila. Včasih bi res rada pustila vse svinjsko in čakala, kdaj bo tudi on opazil, da je treba nekaj postorit, ampak žal sem preveč alergična na svinjarijo in potem raje sama pospravim..... Priznam pa tudi, da ko me kaj piči, bi moralo biti vse takoj. ko meni paše :(:( no, glavno da je vse vredu....

LP BAmbi

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Tolažba!
7.2.2005 10:13:40   
Anonimen
Bravo, babmi, sem vesela zate. Ta fant te ima definitivno rad.

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Tolažba!
7.2.2005 10:16:47   
biba77
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Tolažba!
7.2.2005 10:24:58   
cmokec
Očitno se je splačalo. Pa še potrditev si dobila, da te ima zelo rad.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

cmokec

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.