bambi
|
Danes sem prišla v službo, samo zaradi tega, da vidim kako je na RR in, da me seveda malo potolažite. Moj problem???? Ne vem kaj mi je, ampak tako sem sitne, da sem se z dragim totalno skregala. Zakaj??? Še zjutraj je bilo vse OK, potem sva šla v mesto in ko pridema domov, se meni utrga film. Hiša vsrana, po tleh prah, v kuhinji polno posode, v omari cel kup perila za zlikat, v kopalnici cel kup perila za oprat... čaka me meso, da naredim kosilo....moj dragi pa se vleže na kavč, prižge TV in me vpraša kdaj bo kosilo.... Adijo, meni se je vtrgalo, začela sem dobesedno kričat na njega, da kaj si on misli, naj se spravi k delu, ker jaz nisem nobena služkinja, itd.... me je nekaj časa samo gledal, potem sem pa vzela pilota in ga treščila ob tla, nakar me je hladno pogledal in mi rekel, da pa me ima zdaj zares dovolj.....No, in to je bilo pa potem res preveč zame, sem popakala stvari, se vsedla v avto in mu rekla, da naj uživa v svoji gnilobi ter se odpeljala.... in zdaj sem tukaj in sploh mi ni žal da sem to naredila..... A je kaj narobe z menoj???? Kar je pa še najlepše, je pa to, da imam danes verjetno O in sploh do večera ne mislim it domov. PIKA! Bambi
|