|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tok sem jezna, razočarana, besna,....
17.1.2008 12:09:44   
Bejba
....kar na jok mi gre user posted image . Včeraj sem imela izpit za katerega sem se res učila in sem znala. Odgovorila sem na vsa štiri vprašanja, imela sem ful dober občutek, iz izpita sem šla prav dobre volje domov,...... potem pa danes vidim oceno na inernetu 5 user posted image . Men se je kr svet podru. Nikakor, da dokončam ta k..........  user posted image  fax. To mi visi na ramenih kot najhujša grozljivka. Kar jokala bi in jokala in jokala, tok mam poln kufer tega učenja in sekerancije okol tega user posted image .

Ma, mal je pa le laži k sem se vam potožila user posted image .

B

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tok sem jezna, razočarana, besna,....
17.1.2008 12:12:11   
Tiamo
se zgodi, to še ni konc življenja...bo v drugo bolje...če pa si res prepričana, da si prav odgovorila na vse, pojdi do profesorja in naj ti objasni zakaj 5, kje si ga polomila,...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2008 12:25:50   
Hans
Poznam ta občutek! GROZA!user posted image  Pošiljam ti eno user posted image , da ti drugič prinese srečo.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2008 12:38:47   
honey
Saj imaš možnost videti svojo izpitno polo, ali ne? Sicer ne hodim na faks, ampak mislim, da je tako. Pa pojdi do profesorja in prosi, če ti lahko pokaže, kje si ga polomila. Saj ni treba iti nastrojena, malo se "ponižaj" in lepo pohlevno pojdi tja. Boš vedela za drugič.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2008 12:46:22   
sneška_
Jap Bejba zastopim te.Ker me moj velecenjeni profesor tri leta pošteno zaj*******.sem šla na izpit pol pa dobri občutki in na koncu sem padla. Zdaj pa sem tega zadnjega naredila končno in znebila in faksa in profesorja.

Najdojenček

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2008 18:25:06   
mama54
Res te razumem, da si razočarana.Daj potrudi se , da ga boš naredila.Da ga pa sedaj nisi, ni konec sveta.Reči si, da je ogromno stvari, ki so dost hujše kot ta kuuser posted image  izpit.user posted image user posted image user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2008 11:22:45   
mojsoncek
Samo gas do profesorja in si poglej izpit. Vprasaj kar te zanima, kje in kateri odgovori niso bili zadovoljivi in zakaj ne. Ce je slo bolj za nohte, se pa mogoce uspeta se kaj zmenit medtem ko bosta pregledala izpit.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2008 11:53:43   
kalbo
gasa na govorilne, lahko pa še šestko izboriš.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2008 13:27:38   
Colicka
Tud jaz ti svetujem, das če si res preričana, da bimogla nardit izpit, da greš pogledat svojo polo - jaz sem to naredila za svoj prvi izpit na faksu! Učila sem se kot blesava in na koncu zvem, da je bo 5 - pa NE ME BASAT! in sem šla mirno pogledat in ugotovila, da je pregledal samo pol izpita na eni poli, ker sem pa pisala na dve poli, druge ni bilo zraven, ni bla speta - in sem mu rekla , pisala sem an dve poli, kje je druga, aj jo najde in sva skupaj pobrskala (seveda sem se podpsala na oba lista) in jo je našel pred mano in ugotovil, da je obe poli posebej ocenil z nezadostno, ker je valda blo premalo - no, še enkrat prebral in mi dal 9! :) Pojdi pogleda in se lepo pogovori z njim.

Drugače te pa čist razumem,da ti je hudo ...

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2008 21:49:48   
karmy
tudi jaz pravim da pojdi k profesorju, its not over until the fat lady singsuser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2008 21:52:53   
Anonimen
Bejba... gasa na govorilne

Poznam primere, ko folk kao ni nardil izpita (pa so se ful učili, pa znali).
No in so šli na govorilno uro gledat test... pa so dobili desetko. Sam se je prfoks zmotil, ko je pisal seznam za na oglasno (no računalnik), pa je izpadlo kot da niso naredili.

Tako da....

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.1.2008 8:40:51   
Bejba
Sem profesorici pisala po mailu (govorilne ima šele februarja), pa mi je po mailu razložila za vsako vprašanje posebej kaj sem zamutila. Ma, kr neki. Pravi, da sem preveč pisala, da nisem odgovarjala točno na vprašanja. Ja, pismu, sej nikol ne veš kaj je prav. Če bi pa sam en stavek napisala, pa spet ne bi blo prav.
V glavnem, sem se nekako sprijaznila z usodo user posted image .

Hvala vsem za tolažbo.

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.1.2008 9:35:30   
Colicka
Lej, potem ti pa predlagam, da pogledaš, kdaj je naslednji rok in greš takoj ponovno delat izpoit, dokler še kaj znaš! Da se ne boš potem vse na novo učila ...sprijaznila si se kot praviš z usodo, ampka ne se predat malo še ponovi , zdaj veš, kaj je bilo narobe in ponovno na izpit, boš videla, da bo in pokažći teh prof., da se res učiš in da znaš!!!

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.1.2008 9:44:08   
Bejba
IZVIRNO SPOROČILO: Colicka

Lej, potem ti pa predlagam, da pogledaš, kdaj je naslednji rok in greš takoj ponovno delat izpoit, dokler še kaj znaš! Da se ne boš potem vse na novo učila ...sprijaznila si se kot praviš z usodo, ampka ne se predat malo še ponovi , zdaj veš, kaj je bilo narobe in ponovno na izpit, boš videla, da bo in pokažći teh prof., da se res učiš in da znaš!!!

Naslednji rok je šele junija user posted image

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.1.2008 13:18:18   
Colicka
Kaj pa kakšen izredni rok oz. redni če si izredna študentka? Al pa kakšen rok v drugem kraju v SLO?

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?