|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   To noč...
20.10.2005 11:24:29   
SashaB
... nismo čisto nič spali. user posted image  Najprej smo se komaj spravili spat in z muko ob 10 zvečer zaspali, a smo bili ob 12 že pokonci!!! Malo crkljanja in počasi smo nazaj zaspali a kaj ko sem ga hotela postaviti v njegovo posteljo se je takoj zbudil.user posted image Nato pa isti postopek še pet krat in tja do enih smo končno zopet zaspali... a le za dobro urico.
Tako sva ob dveh zopet jedla in v pol ure zakinkala. Jupi ...za pol ure. Potem nisem več mogla vstajat in sem ga pustila v najini postelji in napol kinkala tja do petih ko sva zopet jedla. user posted image  Vmes pa nikakor z joške spravit.user posted image Že spi globoko diha, roke mu padejo dol, a ko ga hočem odklopiti se zopet veselo zbudi. Če pa mi že uspe ga odklopit potem se zbudi ko ga položim v njegovo posteljo. In ob osmih zjutraj zopet papati, a on bi to kar tri ure skupaj če bi mu pustila... Čez dan pa spi mogoče dvakrat 45 minut.

Pa je že bilo bolje in je lepo zaspal ter se ponoči le nahitro zbudil da sva jedla nato pa lepo nazaj zaspal, sedaj pa ga zopet nekaj sračka.user posted image

Sem morala malo pojamrati, mogoče bo to kaj pomagalo ker res ne vem več kaj naj naredim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: To noč...
20.10.2005 11:32:31   
Pinga
Draga SashaB

Take noči so mi precej poznane in so pri nas trajale do 2 leta oziroma dokler nismo ukinli nočnega dojenja.

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2005 11:34:03   
StBarbara
se ti pridružim v jamranju, pri nas je drugače le-to, da ga sploh ne dajem več v njegovo posteljico.
Naš bo kmalu star 16 mesecev pa se še kar noče spustit z joške ponoči oz. je vedno huje.

user posted image

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2005 11:35:19   
StBarbara
Laguna kako naj ukinemo nočno dojenje, če ga npr. nosim v naročju mi s prstom kaže na posteljo in govori am am user posted image

(odgovor članu Pinga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2005 11:43:36   
anamia
user posted image user posted image ...naše joškaste razvadeuser posted image user posted image , včasih se mi zdi, da jo imam kot pearcing goruser posted image sej vem, da je katastrofalno, ko imaš noč razdrobljeno na 1000 koščkov in te potem vsi tolažijo, da sej bo že...in res bo...pri 18-ih bodo že čisto samostojniuser posted image ...naša je imela tudi par dni prave vriskajoče vaje ob 22.30 in ob 5.00 h, ko je bilo s spanjem  konec...jaz pa ji z podočnjaki, iz katerih bi lahko modrček naredila pojem "Čuk se je oženil tralala...."...vse za ljubi mir...potem pa pride noč, ko se zbudi enx in takrat vse zamujeno nadoknadim pa je že bolje...punce, bo trba naredit reduser posted image

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2005 10:35:29   
tina104
se še jaz pridružujem, smo imeli danes podobno noč... no se tolažim s tem, da bo bolje, saj je naš star komaj 2 meseca.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2005 12:58:08   
Soncnica
Hoj!

to je pač del "programa" user posted image Pri nas še kar gre, ne vem pa kako bo to izgledalo, ko bom šla v službo. Približno takoleuser posted image . Jaša se pri skoraj 7 mesecih doji cca 2x na noč

lp

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2005 13:15:54   
Kinokija
Kaj pa kaka tolažba z dudo? Občutek imam, da ima dete joško celo noč za tolažbo in ne za hrano. No, nekaj časa se lahko tolaži, samo ne celo noč. Pri nas, ko se naje, joško zamenjamo z dudo, mal godrnja, ampak ko zaspi, je itak vseeno, kaj žvaka v ustih.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.