Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: To je raziskava o kupovanju ponaredkov 7.5.2010 11:39:45
|
|
|
|
zmajaz
|
Tale link ni v redu - odpre ti stran, da si kao že zaključil anketo in je sploh ne moreš videti.
|
|
RE: To je raziskava o kupovanju ponaredkov 7.5.2010 11:40:00
|
|
|
|
Barbara_L
|
nekaj ni ok z linkom.
|
|
|
|
RE: To je raziskava o kupovanju ponaredkov 7.5.2010 12:13:08
|
|
|
|
benika
|
Meni normalno odpre
|
|
|
|
RE: To je raziskava o kupovanju ponaredkov 7.5.2010 12:14:52
|
|
|
|
Klaudia
|
Čist ok je, spodaj klikni na gumb in te bo vrglo na anketo. Vsaj mene je
|
|
RE: To je raziskava o kupovanju ponaredkov 7.5.2010 12:14:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Tale link ni v redu - odpre ti stran, da si kao že zaključil anketo in je sploh ne moreš videti. meni tudi tko odpre
|
|
|
|
RE: To je raziskava o kupovanju ponaredkov 7.5.2010 12:37:23
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia Čist ok je, spodaj klikni na gumb in te bo vrglo na anketo. Vsaj mene je Ja - zdaj ko ga je Jerneja popravila, je OK, prej pa ni bil.
|
|
RE: To je raziskava o kupovanju ponaredkov 7.5.2010 15:46:04
|
|
|
|
alda
|
|
|
RE: To je raziskava o kupovanju ponaredkov 7.5.2010 17:27:49
|
|
|
|
hmm...
|
Ne dela.
|
|
RE: To je raziskava o kupovanju ponaredkov 7.5.2010 17:29:24
|
|
|
|
Felicita
|
men je delal, ampak je zgledal, kot da je bla ena anketa v spominu oz. jo je nekdo reševal pred mano... kakorkoli, sem se zelo strinjala z njo/njim
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: To je raziskava o kupovanju ponaredkov 7.5.2010 18:32:05
|
|
|
|
TomTaylor
|
HVALA, DA STE SI VZELI ČAS ZA DOKONČANJE VPRAŠALNIKA. Še nikoli nisem tko na brzino zaključila z anketo
|
|
RE: To je raziskava o kupovanju ponaredkov 7.5.2010 20:05:29
|
|
|
|
CatJa
|
Meni ne odpre. Oz. zahvalo za sodelovanje
|
|
RE: To je raziskava o kupovanju ponaredkov 7.5.2010 20:12:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor HVALA, DA STE SI VZELI ČAS ZA DOKONČANJE VPRAŠALNIKA. Še nikoli nisem tko na brzino zaključila z anketo tudi meni to napiše ja
|
|
|
|
RE: To je raziskava o kupovanju ponaredkov 7.5.2010 20:15:39
|
|
|
|
Felicita
|
http://www.counter2010.org/countersurvey.html slovenska zastavica, pa nej bi delal
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: To je raziskava o kupovanju ponaredkov 7.5.2010 22:00:22
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia Čist ok je, spodaj klikni na gumb in te bo vrglo na anketo. Vsaj mene je Ja - zdaj ko ga je Jerneja popravila, je OK, prej pa ni bil. pa lahko bi obvestila, ne da ti idiotsko izpades.... ane?
|
|
|
|
RE: To je raziskava o kupovanju ponaredkov 8.5.2010 22:26:37
|
|
|
|
Jerneja_
|
Se opravičujem za zmedo glede linka. Očitno ima neko napako. Sedaj so mi poslali novega http://www.counter2010.org/countersurvey.html po kliku izberete jezik v katerem želite izpolnjevati anketo.
|
|
|
|
RE: To je raziskava o kupovanju ponaredkov 8.5.2010 22:29:17
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
uf, sem bla razpičena včeraj izgleda!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?