|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tožba proti Republiki Sloveniji
2.11.2005 9:11:05   
Anonimen
No, samo toliko, da veste, babe...

Danes grem oddat tisto sranje glede očetovstva.

Da vidim, kaj bodo pogruntali, banda birokratska...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tožba proti Republiki Sloveniji
2.11.2005 10:03:38   
piščanc
sem šla nazaj iskat, kaj se to dogaja

pa saj ne moreš verjet, da se s temi papirji da toliko komplicirat!!!

a da lahko imaš otroka od drugega 300 dni po ločitvi pa zato velja, da mogoče ne user posted image
z drugim pred ločitvijo?? haha

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2005 10:55:13   
Dejča
Najbrž te bodo spet pošiljali od Poncija do Pilata ...

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2005 12:09:07   
Gina
Srečno!

Samo v vednost....še do danes moj Dorian nima urejenega očetvstva iz istega razloga. user posted image  bravo država slovenija!!user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2005 13:22:16   
Anonimen
A to je to, ko je uradno oče otroka še vedno mož, ker še ni uradne liočitve? A tega še vedno niso spremenili? Res žalostno.
Tu pa res ni logike. Če npr. nekdanji (formalno še vedno) mož prizna, da ni oče, in sedanjii partner prizna otroka, pa še vedno ni mogoče stvari urediti tako, kot pravijo trije odrasli ljudje in za vse bi bilo v redu?! Tudi za državo. Ta res ni logike.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2005 13:29:11   
Marogica
Punce, na žalost je to pač logika, ki izhaja iz rimskega prava, ki so jo prevzele skoraj vse države v Evropi in Slovenija ni na tem področju nič posebnega. Poleg vseh dejstev, da ima otrok drugega biološkega očeta, se je pač rodil v zakonu in je po zakonu pač njegov. Saj veš sama najbolje, kako zakon pravi.
Ti bo pa katera mlada pravnica o tem več in podrobneje razložila, ker moje znanje rimskega prava sega 20 let nazaj, če o znaju le-tega lahko še sploh govorim.
Kerensa, tebi pa dosti sreče in čim krajši postopek.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2005 13:38:37   
Anonimen
Oh, po moje tele punce bolj malo zanima, iz kje ta bedarija izhaja. Saj se pišejo in popravljajo zakoni skoraj vsakodnevno. Pa ni vrag, da ne bi mogli še tega malo posodobit. Ker je res trapasto, če pridejo trije odrasli ljudje povedat, kdo je konec koncev s kom seksal, in država reče: Ne, ni res.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2005 13:39:54   
Anonimen
Še čudno, da rimsko pravo ne pravi, da otrok tistega, ki ni poročen, je bil pa brezmadežno spočet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2005 13:49:20   
Gina
Hi, hi, splišni, brezmadežno...user posted image

A veš, Marogica, da je rimsko pravo dovoljevalo možem da je ne glede na vzrok, lahko ženo pretepel, odslovil ali ubil. Imel je to pravico v času Julija Cezarja pa Avgusta pa ostalih. Če jo je samo izgnal na samotni otrok, je bila srečna, da je sploh preživela.

Sicer pa, Splišni, je še bolj hecno, da tja pokličejo osebo ****, na razpravo mislim, ki zastopa otroka, in ta potem pove sodišču, kdo je oče otroku.user posted image Mislm...štala.user posted image user posted image user posted image  A mislijo, da smo v troje otroka delal?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.11.2005 13:55:58   
Marogica
Saj vas nisem hotela razkurit. To je pač, na žalost dejstvo. Samo to sem hotela povedat. VAs popolnoma razumem, jaz bi se enako počutila in razmišljala, če bi bila v takšni situaciji.
V Rimskem pravu je pa napisano še marsikaj.....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.11.2005 18:37:16   
Anonimen
Ja, madonca, tako je v tej naši ljubi Sloveniji... Oče mojega še nerojenega otroka je moški, ki se me že več kot dve leti ni dotaknil. Že res, da sem samo kmet z osnovno šolo, ampak če me pa kdo uspe prepričati, kako je to mogoče, potem se bom pa strinjala.
Uradni oče naj bi plačeval preživnino za otroka, ki niti njegov ni. Biološki oče do njega nima nobene pravice, če jaz recimo umrem. Otrok gre gladko v rejništvo ali posvojitev. Otrok ni dedič premoćenja svojega biološkega očeta, če le ta zdaj umre, je pa dedič dolgov svojega uradnega očeta.
Pa še marsikaj bi se dalo našteti, ampak se bo RR sesula, če preveč napišem.
Država je od danes dalje preko Državnega pravobranilstva obveščena, da v kolikor tega ne uredijo do otrokovega rojstva oz. najkasneje ob rojstvu, jih bomo skupinsko tožili za odškodnino (o milijonskih zneskih raje ne bi, ker bom izpadla materialistka), z Varuhov človekovih pravic (ki je na naši strani) in z dr. Petrom Čeferinom na čelu (čakam na njegov odgovor oz. cenik user posted image user posted image user posted image  ).
Rok, da mi pošljejo odgovor, je 03.12.2005. Pa da vidim zdaj jaz to. Nobeden ne bo Kerensi govoril, s kom je seksala in s kom ni. Pa če jim rodim pred Parlamentom sredi Ljubljane, z Nedeljskim dnevnikom in POP TV-jem ob strani...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.11.2005 18:44:35   
Dejča
Ej, za crknit - vem, da ni smešno, a tale tvoj zadnji odgovor me je pa v smeh spravil. Upam, da se vse pravočasno uredi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.11.2005 18:48:33   
Anonimen
Kar je res, je res, Dejča...
Moj dragi se je sicer zgrozil ob misli na POP TV-jeve kamere pred blokom in ob misli na mojo idejo, da se mu prvi sin rodi pred Parlamentom, ampak sem mu prav lepo pojasnila, da lahko oče otroka ostane bivši mož...
Pa si je premislil in rekel, da bo potem moj porod rajši spremljal iz bližnjega lokala s steklenico Heinekena v roki...
Sicer pa ima država še vedno možnost, da na otrokov rojstni list napiše priimek biološkega očeta...
Ampak potem bom pa vas, RR-ovke, prikrajšala za zabavo, ki jo boste sicer deležne, če pop*****... in naredim vsaj pol tega, kar sem rekla...

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.11.2005 22:54:45   
mihelca
]Pa če jim rodim pred Parlamentom sredi Ljubljane, z Nedeljskim dnevnikom in POP TV-jem ob strani... [/
-----------------------------------------------------------------------

Mislim,da bomo kar vse RR videle kako se bo otroček rodil,ker v naši državi je marsikaj gnilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.11.2005 22:56:02   
Anonimen
Ma a veš, da me res ne bi bilo sram? Štalo jim bom pa tako naredila, da se bo kadilo, če ne bodo naredili tako, kot je treba in kot je res.

(odgovor članu mihelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.11.2005 23:08:07   
mihelca
Zakaj bi te bilo sram.Saj to je nekaj najlepšega,da se ti rodi otroček.Sram je lahko le naše birokrate.Če se bo rodil pred parlamentom,pa lahko pomagaš drugim mamicam z isto težavo,katera pa nima toliko poguma.(Saj ga jaz tudi nebi imela).Zato pa te občudujem za tvoj pogum in vztrajnost kako se boriš za svojega sončka in partnerja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.11.2005 23:11:40   
mihelca
Morem še ti napisati,da sem se tudi jaz borila za svoja sončka in dokler nisem dala v časopis(javnost)me ni nihče jemal resno.Sedaj pa vidim,da sem naredila pravilno,saj so se stvari izboljsale vsaj 80%.

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.11.2005 23:11:48   
Anonimen
Pa ne boš verjela - dve že poznam, ki sta v istem dreku...

(odgovor članu mihelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
2.11.2005 23:12:02   
rija
Upam, da te bo čeferin v tej burleski proti državi zastopal pro bonouser posted image

tu bi si šele naredil publiciteto...

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.11.2005 23:14:48   
Anonimen
Čeferin, pa gratis?!

V čudeže ne verjamem več. Ponudila sem mu četrtino iztožene odškodnine, zdaj pa čakam na odgovor...

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
2.11.2005 23:14:56   
rija
če pa ne bo  s čeferinom nič, se mi javi zs, ti priporočim dobrega odvetnika, ki se ukvarja samo z odškodninami...

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.11.2005 23:16:09   
mihelca
Ne pusti se jim,sama pa držim pesti,da ti bo do decembra uspelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.11.2005 23:17:24   
rija
Kaj gratis Kerensa, če bi rodila pred parlamentom, pa te on zastopa je reklama vredna vsaj štiri tvoje odškodnineuser posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.11.2005 23:18:27   
Anonimen
Dvomim, da bo do decembra kaj...

Take kozlarije se ponavadi vlečejo več let...

Odvetnik? Če me Čeferin zavrne, bom pa poskusila pri Klunu ali Senici. Za takšnole reč hočem najboljše.

(odgovor članu mihelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
2.11.2005 23:18:56   
Anonimen
Rija, saj ne veš, kakšen znesek smo napisali... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?