|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tla v mali telovadnici
11.12.2006 19:19:28   
pika74
V kleti imamo en neizkoriščen prostor...
Dobila sem idejo, da bi bila tam lahko ena mini telovadnica.

Zdaj pa ne vem, kaj naj dam po tleh? Trenutno imamo keramične ploščice, ki so zelo hladne za kakšno telovadbo.

Kaj svetujete?

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tla v mali telovadnici
11.12.2006 19:28:52   
TONČI.
Ja v oš smo imeli po tleh parket. Sedaj na aerobiki pa imamo laminatuser posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2006 19:49:08   
rija
Moj si je dal itison. Čeprav ni prav fajn za čistit, ne drsi, pa če ti kakšna utež na tla pade, ostane ploščica cela. No, moj si je naredil spodaj še lesen podest, ker pač dela z malo težjimi utežmiuser posted image user posted image

Sicer pa se dobi ena prav posebna umetna masa, podobna trdi gumi, samo ni ravno poceni.

...vox populi...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2006 19:57:25   
GATA
Jaz bi dala topli pod, se mi pa zdi da je najbolj topel. No mogoče še kakšna pluta.

Odvisno koliko bi sploh radi finančno dali za tla, in kakšno telovadbo se bo izvajalo. Če bi recimo skakali s kolebnico na laminatu, bi se kar slišalo kot pa recimo na toplen podu. Če pa bo kakšno sobno kolo al pa orbitrek... pa mislim, da tud ploščice niso tok slabe...

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2006 20:38:34   
Anonimen
Za skakanje mora  biti parket,  zaradi sklepov. Za ostalo pa po moje ni rpoblema, če je karkoli že.

(odgovor članu GATA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2006 20:39:16   
lelaval
Odvisno, za kaj vse bi uporabljali telovadnico. Če imate naprave za telovadit, potem ploščice lahko ostanejo, pač date tam, kjer bi moda kakšne vaje na tleh izvajala, na tla peno - dobiš na metre za kupit. Sice bi pa jaz raje kaj dala kar čez ploščice - topli pod, lesali pa parket, ke če padeš, je padec na ploščice malce pretrd.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2006 18:20:45   
pika74
na tla peno - dobiš na metre za kupit

Kako se pa reče tej peni? A je to nekakšen armafleks al kaj? Da ne bom preveč čudno izpadla v štacuni, ko jo bom iskalauser posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Družinski zakonik
Paštetka

Kako boste glasovali? Če kdo želi, lahko napiše tudi zakaj, se je tako odločil. Hvala

za (57%)

proti (29%)

me ne zanima (14%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!