Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tla v igralnici/telovadnici 25.11.2007 6:14:05
|
|
|
|
muha1
|
Jaz bi pod ploščicami dala talno gretje, predvsem zaradi otrok, saj se veliko gibajo na tleh. Drugače pa je topel tudi parket.
|
|
|
|
RE: Tla v igralnici/telovadnici 25.11.2007 6:16:05
|
|
|
|
muha1
|
Aja, pa Airex blazine so super. Dobiš jih pa v različnih velikostih. Mi jo imamo in smo zelo zadovoljni
|
|
|
|
RE: Tla v igralnici/telovadnici 25.11.2007 8:10:52
|
|
|
|
kristinaj
|
talna pluta
|
|
|
|
RE: Tla v igralnici/telovadnici 25.11.2007 22:33:54
|
|
|
|
darja72
|
Muha1, na talno ogrevanje pa sploh nismo pomislili. Hvala za nasvet. Imaš mogoče kakšne cenovne podatke. Airexove blazine pa tudi imamo.
|
|
RE: Tla v igralnici/telovadnici 26.11.2007 10:42:28
|
|
|
|
Dadi
|
Jaz bi dala talno električno gretje tukajle je ena stran: http://www.fiver.si/CenikiFiver/Ogrevanje/Talno%20ogrevanje/Ecl.pdf pogledaš koliko kvadratov ogrevanja rabiš
|
|
RE: Tla v igralnici/telovadnici 27.11.2007 12:26:35
|
|
|
|
mojsoncek
|
Brez zamere, ampak meni pa nekako ploscice ne "potegnejo" za v igralnico oz. telovadnico. Pa ne samo zaradi mraza, bolj zato, ker so "trde" in si ne predstavljam, da bi otroci noreli in telovadili po ploscicah. Kaj sele ko boste montirali plezalno steno. Konec koncev tudi v nobeni telovadnici ali sportni dvorani nimajo po tleh ploscic. Ne vem no... Za moje pojme bo bolje, da daste kaksno bolj "mehko" talno oblogo. Pa elektricno talno gretje spodaj, da ne bo mrzlo.
|
|
RE: Tla v igralnici/telovadnici 27.11.2007 16:59:01
|
|
|
|
Annny
|
Za telovadnico (sploh, če mislite tam bolj ativno migati) so pa ploščice zelo neprimerne; pretrde, hrbtenica in kolena bodo trpela. Raje bi dala parket. Pa-pa
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?