|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 9:02:16   
Špelka
Ja, punce, jest sem tko žalostna. Vem, da nikamor ne pelje to, samo si ne morem pomagat. Včeraj sem mela O, pa sej sva jo ujela, pa vse, ampak sploh nimam več upanja da kej bo. Po toliko mesecih, po več kot letu in pol bi bil res pravi čudež če bi ratalo.

Kr nekam bi se usedla in samo jokala.
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Ne morem povedat, kako boli. Pa še z dragim sva se skregala, ker se on noče poročit, jest pa ful, ker mi to neki pomen pa še lep dogodek je.

Zdi se mi, da je cela najina zveza po domač povedan NEPLODNA - na vseh področjih.

Sej vem, da bo jutr boljš, ampak včeri pa dons sem pa res mora. Kr ne vidm izhoda iz tega, kdaj bo, kako bo... Najrajš bi se sprijaznila da otročka pač ne bo da mi je tko namenjeno ampak ne morem.

Ah... :((:((:((:((:((:((:((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 9:15:31   
*Neja*
Jao, jao... sem mislila, da sem edina, ki jamra v tem lepem petku. Mene ima, da bi šla nekam v gozd in tam kričala ko zmešana, kar tako, v tri dni. Ni mi jasno, zakaj se moramo nekateri tako trudit, da dobimo nekaj tako naravnega kot so otroci... Ene pa dajo samo noge narazen, tip ga zraven prinese in to je to. Bedna, vem, ampak... Meni se je tudi včeraj vse skupaj podrlo. Je moj novi G, na prvem pregledu, ugotovil, da imam maternično pregrado. Mi pa po SS tako veselo :sloncek: in upali, da bo tokrat vse o.k. Znoriš lahko. Pa naj govorijo, da med :sloncek: ne smeš bit obremenjen z željo po :duda:. Ku*** Si obremenjen. Hočeš ali nočeš. To lahko govorijo samo tisti, ki jim je uspelo v prvem šusu ali pa tisti, ki jim je pač uspelo. Ne bodo mi govorili, da lahko to kar tako izklopijo. Vem pa, da je izredno pomembno, kakšno je tvoje psihično stanje.

Za nas, borke :miska::miska::miska::miska:, za naše drage :love: pa en velik koš poljubčkov zato, ker nas podpirajo in se skupaj z nami včasih :((.

Jaz držim pesti za vse nas.
Pa pa

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 9:16:17   
girly
draga špelca!

najprej :rozica: zate, da se malo pomiriš...

vem, da je hudo, veliko nas je tuki, ki se še kar trudimo za svoje :duda:. ene malo dlje, ene malo manj, ampak vse nas žene silna želja po :duda:. in vsak mesec, ko pride :hudicek: in ko ne zagledamo teh težko pričakovanih in zaželjenih :roza: je hudo in vsaj mesec je huje. včasih se nam resnično zdi, da se bog z nami igra. ampak to še ni razlog za obup! tudi za nas bo posijal :) in tudi me bomo imele svoje :duda: , ko bo čas za to.

nikar ne obupuj že takoj po o! to škodi!vsak stres škodi!in naša psiha ima pri :nosecka: veliko vlogo, zato ne razmišljaj že sedaj, da ni bilo nič! pusti se presenetit! živi življenje dalje, delaj stvari, ki te veselijo, uživaj, razvajaj se, crtaj svojega :love:

:love: tud ni lahko, ker vajinega :duda: še vedno ni! a ne obupaj! ne pritiskaj sedaj nanj še s poroko. mogoče je to vse skupi pač preveč zanj. ne zmore takega pritiska. počakaj! ko bo pripravljen, se bo poročil. nikar ga ne sili v odločitve, ne postavljaj ultimatov, če njegove odločitve mogoče ne boš sposobna prenesti...

mogoče je bolje, da s poroko počakata še nekaj časa, bosta videla kako in kaj...zakaj se noče poročit ga pa lepo vprašaj, pogovori se z njim. gotovo ima razlog za to, da poroko odklanja. poskušaj ga razumet, poslušat, potem pa še ti njemu povej zakaj si tega tako zelo želiš...

želim ti veliko sreče in naj se ti čimprej izpolnita dve veliki želji...

girly :rozica:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 9:26:52   
muki1
Punce vse ob svojem času. jaz poznam punco, ki je danes šla na umetno.pošljimo ji dobre misli in pozitivno energijo
:bravo:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 9:26:52   
Špelka
Joooj, hvala obema iz srca. :rozica::rozica::rozica:

Girly, sej maš prou, tvoj stavek o ultimatih in mejah me je res zadel v možgančke - tisti del za razmišljat. :) Hja... Stvar je v tem, da sva se že pred časom zmenila, da naj ga pustim pri miru in bo že on to spalamudil, ko bova dobila en denar, ki pa sva sedaj ga. No, ampak sedaj kr naenkrat pravi, da je to njemu brez veze, ena neumna ceremonija, itd. Ne zaleže niti lep pogovor niti jok, niti prošnja naj to naredi zame.

Ampak pustimo to... Tud brez prstana se da živeti, vsaj lažje kot brez otroka. Skratka, ne vem, tko sem že naveličana vsega... Vem, da bi se morala z nečim zaposlit, samo se mi zdi tko butasto zdaj zaradi tega na silo iskat ene hobije. 8)

Mateja in girly za vsako od vaju en šopek poletnih :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 9:27:11   
Nyah*
Girly, dobro napisano :bravo::bravo::bravo:!

Špelca moja draga, kar na :((:((:(( mi je slo, ko sem te brala! ne obupaj punca noo, ne smes tako crno gledat:rozica::rozica::rozica:!

ves, poroka je velika stvar, tvoj :love: ze ve, zakaj mu se ni do tega... fantje pac pozneje pridejo do tega, tudi pri nama je dooooolgo trajalo, preden se je opogumil, me zarocil,...jaz pa sem cakala in cakala...

Ves, prisel bo cas, ko bosta oba zacutila isto, verjemi mi, sedaj pa bodi vesela, da te razume, da je potrpezljiv ko :((:((, ker :roza: spet ni, te podpira, s tabo lovi O,...

Tudi njim ni vedno lahko, me pa mislimo, da samo me trpimo,...

Objemaj ga, mu daj enga lupcka, bos videla, da bo koj vse drugace:rozica::rozica:.

Potolazi se, draga spelca, pa upam, da bo vikend, ki prihaja, lep za oba!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 9:27:35   
Špelka
:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
:roza::modri::roza::modri::roza::modri:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 9:31:16   
Špelka
Nyah, tud tebi hvala za tolažbo. :rozica::rozica::rozica:
Sej vem, sej vem, samo včasih je tkooo težko sprejet. Pa včasih se vse stvari tko nakopičijo, če me razumete, da človek misli, da ne bo zmogel. No, in danes je pač eden takih dni. :(

Tud teb, Nyah in vsem ostalim puncam želim lep vikend poln :sloncek: in :love: (by the way: kako kaj tvoj trebušček ;), nyah ?).

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 9:33:45   
Nyah*
Spelka, :ups:, trebuscek boli, en dan je vecji, drug dan manjsi :)-:)-:)-, ne vem no, se nisem bila na pregledu in se ni pravega obcutka, da sem :nosecka:!

Rada bi ze celemu svetu povedala, pa :( se ne upam!

Upam, da kmalu pricapljas za mano ;):bravo: kot :nosecka:!

papa, :rozica::rozica::rozica::rozica:
nyah.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 9:35:01   
Špelka
Bom plobala capljat za tabo, ja dlaga pljatelca!
:)-:)-:)-:)-:)- Z veseljem, ce bo bog dal! :bravo:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 9:40:12   
PiaM
Draga Špelka, en šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate in en močan objem!!!
Saj bo bolje, kot sama praviš, tu smo zate, da se zjočeš in ti pomagamo vsaj malo...
:miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 9:45:16   
enaena
draga Špelka

tudi jaz sem bila v podobni situaciji. omenila sem mu poroko in kako si jaz tega želim, vendar ob tem ugotovila, da on ni enakega mnenja. Kot si napisala mu to pomeni le nek papir, ki ničesar ne spremeni ... ne verjame pa v zakon tudi zato, ker sta njegova dva ločena ...
takrat mi je razblinil vse une otroške sanje .. sej veš... bo princ padel na kolena .. in jaz bom dahnila tisti da ... in potem bova živela happily ever after...
v tistem trenutku sem se počutila prikrajšano glede te informacije - zakaj mi tako pomembnih stvari povedal že na začetku zveze ...in seveda dvomi ali me ima sploh dovolj rad in ali me sploh vidi v dolgoročnem smislu ..
potem pa sem začela razmišljat v drugo smer, ali ni on človek, s katerim se v svojem življenju do sedaj najbolje razumem, od katerega globoko v sebi res čutim največ ljubezni, ki bi mi stal ob strani tudi v najslabšem in me spoštuje do amena. pa kaj niso ravno te lastnosti najpomembnejša sestavina definicije tistega uradnega zakona, ki nam toliko pomeni ??!!
predvsem pa me je pomirilo in dvome razblinilo najino skupno planiranje otročička - ker če to ni dokaz poglabljanja zveze in dolgoročnosti - potem tudi poroka nikoli ne bi bila ...
sedaj sem srečna in mi niti na misel ne bi več prišlo, da si s takimi stvarmi belim glavo - s tem bi lahko kvečjemu prispevala k nesoglasjema med nama - bila bi škoda, ko vem, da nama je (in NAM enkrat) tudi takole prečudovito ...
pestke za vajin čimprejšnji sadek ljubezni :miska::miska::miska::rozica:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 9:48:18   
PiaM
Enaena :bravo:, lepo si to napisala.:rozica:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 9:57:51   
Mediteranka
Evo, koliko nas je v istem zosu! Še dobro, da imamo tale forum, kjer lahko malo pojamramo, si olajšamo dušo in dobimo novo upanje, ker vemo, da imamo podobne težave in se razumemo. Res je hudo, če kar ne rata in ne rata in včasih bi tudi jaz najraje kričala od žalosti, ker že skoraj dve leti poskušamo zaman pa naj bi bila oba popolnoma OK. In res včasih ne vem več, kaj naj si mislim. Kot da je vse brez pomena, da me nekdo tam gor zafrkava. Pa saj sem čisto OK človek in ne vem, zakaj naj si ne bi zaslužila enega otroka?! Skratka, en kup vprašanj, ki so brez odgovora. Ampak moramo iti naprej in se boriti. Ne bom obupala dokler ne zagledam :roza:, ker ni hudič, da ne bi enkrat tudi zame posijalo sonce.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 9:59:39   
Špelka
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Kul!

Ma ja, sej res. Tko kot ti sem tud jest pomislila, ma kaj mi ni mogel tega prej izjasnit?! Ampak ja, vse kar si ti napisala za tvojega drži tudi za mojega KORUZNIKA!!! Tko da - no, bom še mal premislila preden ga pokličem. :)-:)-:)-

Aja, še to, no sej ni samo to, ampak še mal drugih stvari, ki zadnje čase ne štimajo. Je pa res, da se trudi ful. Ja, je tud men rekel ali ni to več, če hočem s tabo met otroka????? Za premislit.... 8)8)8)

...in gre blondinka tuhtat...

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 10:06:32   
enaena
:))

matr, jst tut blondinka

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 10:08:18   
Špelka
:)-:)-:)-:)-:)-

očitno rabmo vse črno na belem, da razumemo. :)-:)-:)-

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 10:08:36   
pika74
Špelka se mi kr smiliš :(.

Sm šla tud čez ta grabn, čez katerga si šla ti zdele.

Življenje je tako, da zmer neki komplicira.

Ti bom povedala eno zgodbico - mačjo - ni glih za zravn teh tem, sam vseen.

Dons zjutrej je pršu sosedov muck k nam pred vrata mjavkat, kot vedno in potem je bil tok neučakan, da je še na oknsko polico skoču, kjer mamo pa kaktusssse :zmeden: in reveš je vse skupi zvrnu dol in na njega je padu še cel teglc kaktusov :zmeden:aučččč:((:((

A vidš, kako je svet krut - celo za mačke:)-:)-:)-:)-

No, sej pol smo ga pocertal in je pršu na svoj račun, pa še pršut je dobu za povrh:muca::muca::muca::muca:

Zdej pa solze obrisat in veselo naprej v vikend ;)

:rozica:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 10:13:59   
Špelka
iiiiiiiiiii, kolk lepa zgodbica, a pa je nevesto tud za povrh dobu? :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 10:14:35   
aljča
Čist te zastopim Špelka.Tud jaz imam včasih iste probleme pa čeprav sva že 13 leto poročena.Drugače je pa tko,če si poročen al pa na koruz je isto.Problemi pridejo pa oddidejo samo sekirat se ne smeš.
L.p:Alja:metulj::metulj:
:miska::miska::miska::miska::miska:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 10:17:29   
pika74
Špelka, ta je še premlad za nevesto :)-:muca::muca::muca:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 10:18:07   
Špelka
aja, no pol je bil s pršutom tud čist zadovoljen :)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 10:22:11   
koala
Ah Špelka,
Saj vem, da zdaj ne pomagajo nobene besede, da bo boljše, pa bom seeno poskusila. Nekoč bo za vse nas posijal ta sonček, ki se mu reče :duda:, mogoče pa si tudi tvoj:love: glede poroke premisli.
Zdaj pa daj žalosti prosto pot in se zjokaj, ali pa kriči. Ti bo lažje.

Nekaj pa ne smeš pozabit, da smo tukaj na RR punce, ki te imamo rade in mislimo nate.

Pa košček:torta: za tolažbo, vem da ni zdravo, pomaga pa!

Koala

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 10:22:23   
pika74
ja:)-:)-:)-:)-, ti povem, je en tak certlčk :muca::muca::muca::muca:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Tkoooo žalostna!
3.6.2005 10:22:53   
Špelka
no, tko, sem že bolj kul. Hvala iz srca vsem vam, bejbike. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Pa še poklicala sem KORUZNIKA tko da se bomo pač naprej ukvarjali en z drugim - tako in drugače. Moje sanje pa....:kuza: grejo svojo pot....

Res hvala vam za tolažilne besede! :love::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?