|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tisti ki 2!
30.6.2007 22:36:42   
Anonimen
Mam jst eno podobno vprasanje.. kot v tisti temi.. 'tisti ki'

Tam je vprasanje zakaj se ne odloci?

Tuki pa.. recimo da je vas partner/ka imel eno drugo/druzga neki casa.. in potem se je odlocu/ila da bi bila naprej v tej vezi, kot doslej.. s tabo..
Torej se je odlocu!

Kaj zdaj?

a) bi hoteli, da vam pove.. in veza ne more vec obstajati zaradi tega dejanja..
b) bi hoteli, da vam pove.. in veza obstaja naprej z dolocenimi popravki mogoce..?
c) bi hoteli, da je tiho in mirno ziveli naprej.. ceprav nekako v laži?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tisti ki 2!
30.6.2007 22:39:57   
Anonimen
Hmmm...odloču se je kao za obe al kakouser posted image

Ja, ...če ne vem me pač ne boli, a neuser posted image .... če bi pa zvedla ... pa ne bi bla glih zadovoljna....razen če bi bla tud men pupa všečuser posted image -jokeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2007 22:40:23   
Anonimen
Tjazi veš kako je to razmišljat v naprej?Nikakor.Zdaj lahko govorim tako,ko pa bi bila v taki situaciji pa nevem kaj bi takrat rekla ali naredila.

Zdaj mislim takole.
Mogoče bi mu odpustila,če bi se nehalo vse skupaj takrat,ko bi zvedela.To je odvisno tudi od tega kako imaš nekoga rad.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2007 22:42:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Hmmm...odloču se je kao za obe al kakouser posted image

Ja, ...če ne vem me pač ne boli, a neuser posted image .... če bi pa zvedla ... pa ne bi bla glih zadovoljna....razen če bi bla tud men pupa všečuser posted image -jokeuser posted image

Ne za obe...za prejsnjega parterja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2007 22:45:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

To je odvisno tudi od tega kako imaš nekoga rad.

S tem se pa ne strinjamuser posted image .

Mislim da je to bolj povezano s tem kako imaš sebe rad. In kolk ponosa imaš.
Jaz mam še zmeri sebe raj k mojga. In ne dovolim da se dela norca iz mene in me ponižuje na tak način. Al pa na kter drug. Če hoče drugo nej gre k drugi. Ker če bi me imel res rad in me spoštoval pač ne bi šel k drugi. In jaz hočem imeti ob sebi človeka ki me spoštuje. Tega se pa ne da priučit. Ali te človek spoštuje ali te pa ne.
Simpl k pasul.

Sem ti odgovorila tjazy?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2007 22:51:40   
Miška76
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

To je odvisno tudi od tega kako imaš nekoga rad.

Ja, se kar podpišem pod tole izjavouser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2007 23:02:44   
mamsi
Pri mojem možu:

b) bi hoteli, da vam pove.. in veza obstaja naprej z dolocenimi popravki mogoce..?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2007 23:13:01   
Anonimen
Tukaj pa zena od tjazy-ja.Da ne bo čudn zgledal tole....

" Biti ali ne biti..." Tako je razglabljal ze veliko let pred nami slavni
Shakespeare...
Ne vem kaj je sicer dognal a men se zdi da je prej umrl .

Kot piše moj mozicek (in seveda vse skrci na tri alineje), je seveda bore malo na izbiro za odgovort...ne vem ce ti bo tole sluzilo za kako studijsko raziskavo trgauser posted image ..
Pa vendar...naj povem svoje. Vkolikor bi mene moj prevaral prej kot bi mi to najavil bi bila to zelo nepopravljiva skoda...ne vem koliko bi pa se še dal popravit vkolikor bi res, res to storil. Ne bi bila huda...malo bi bila uzaljena
ampak tko pac je...On bi ze imel razloge za to...Jaz se smatram kot svoja oseba in ne pripadam nikomur večno in brezpogojno.
Kruta resnicauser posted image .
Dajem.... kolikor mi moj skromni um(ki v primerjavi z njegovim, kot vidite vsi sodelujoči tu gor) pravi da se splača...Trenutno pa tudi ne pričakujem nič od partnerja...On zivi...jaz zivim...kar pa se bo...naj pac bo...
Morda ni pamewtno sodit vnaprej kaj je dobro in kaj ne...Lahko se zgodi, da se ravno tistemu potem zalomi najprej...ker se pač preprosto mora naučiti nekaj na tem področju, pa mu univerzum pomaga na tak način.
Menim tudi, da je verjetno(upam) zelo malo takih na tem planetu, ki bi brezbrizno tavali semtertja in vsepovprek seksali z vsakim ki jim prekriza pot...
Na zalost smo ljudje obdarjeni z custvi in emocijami...za povrh vsega pa imamo nekaj primitivizma v sebi, kot zivalce...user posted image  radi se tepemo za svoje!
Ce se pa zal ne splaca tepst...pa nic...gremo drugam...trkat na druga vrata...
In tole je zacaran krog.
Matr!  Po vsem tem sranju te prime da bi sel v samostan!!!!user posted image user posted image user posted image
Kdo bi si mislil da je sex lahko tako kompliciran....

(odgovor članu Miška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.6.2007 23:34:34   
Anonimen
Si slišal zdaj ženo Tjazi??user posted image Bo šla kar v samostan pa boš sam ostal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.6.2007 23:41:12   
Anonimen
Matr! Po vsem tem sranju te prime da bi sel v samostan!!!!

Tole tjazy je pa bla najbl pametna stvar, ki je bla napisana pod tvojim nikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (pa čeprav jo je napisal tvoj alter egouser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.6.2007 23:47:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Matr! Po vsem tem sranju te prime da bi sel v samostan!!!!

Tole tjazy je pa bla najbl pametna stvar, ki je bla napisana pod tvojim nikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (pa čeprav jo je napisal tvoj alter egouser posted image )

Se bom potrudu, da tega tvojga komentarja ne bo vidla... k drugac jo bom 3 tedne poslusu.. k ji bo ego prebil visave...  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.6.2007 23:49:22   
Anonimen
Hitro rečt moderatorju,da briše.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.6.2007 23:50:04   
Anonimen
Se bom potrudu, da tega tvojga komentarja ne bo vidla... k drugac jo bom 3 tedne poslusu.. k ji bo ego prebil visave...

Pa še pazit boš moral, da nau Colta gor srečala, ker je tko rad v oblakihuser posted image user posted image user posted image . Pol bo šele user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.6.2007 23:50:34   
Anonimen

Si slišal zdaj ženo Tjazi??

Jap.

Sej se s tem strinjam.. samo to lahko furas.. dokler to ni storjeno.

Ko je storjeno... torej nima vec smisla ziveti v tej vezi? To hocte povedat?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.6.2007 23:52:59   
Anonimen
Potem pa je najbolše res čimprej v samostan dokler je še čas.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.6.2007 23:53:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

...Dajem.... kolikor mi moj skromni um(ki v primerjavi z njegovim, kot vidite vsi sodelujoči tu gor) pravi da se splača...

hmmm razlago bi prosila user posted image

mislim, da se v partnerstvu ne bi smeli it neke matematike...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.6.2007 23:58:51   
Anonimen
Mogoce jutr (razlaga).. zdej je sla ze spat.. user posted image user posted image

Men tud ta matematika ne gre glih.. user posted image

In moje stalisce je se vedno enako..

Fuul rad bi prej vedu.. zakaj hoce partnerka drugam.. in potem je se marsikaj mozno..
Ce pa bi se ze zgodil, da ne bi prej vedu..pa bi sla.. potem je vsekakor mozno.. da sva se skupaj.. enako kvalitetno kot dolsej.. ce si tega se vedno iskreno zeli.. torej se odloci zame..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
30.6.2007 23:59:57   
Anonimen
A zdaj pa se že bojiš,da bi sam ostal?Raje bi ji oprostiluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
1.7.2007 0:04:14   
Anonimen

A zdaj pa se že bojiš,da bi sam ostal?Raje bi ji oprostiluser posted image user posted image user posted image user posted image

A bi jo po tvojem mogu pustit al kaj? Zakaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
1.7.2007 0:05:13   
Anonimen

Fuul rad bi prej vedu.. zakaj hoce partnerka drugam.. in potem je se marsikaj mozno..
Ce pa bi se ze zgodil, da ne bi prej vedu..pa bi sla.. potem je vsekakor mozno.. da sva se skupaj.. enako kvalitetno kot dolsej.. ce si tega se vedno iskreno zeli.. torej se odloci zame..

evo še pisat mi ni treba dost user posted image

se strinjam...edino tistemu poudarjenemu stavku bi "enako" spremenila v "bolj"...ker to je za nadaljevanje veze POGOJ...drugače ni 2x za rečt, da partner ne bi šel spet kam drugam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
1.7.2007 0:06:04   
Anonimen
Ja nevem Tjazi eni ali ene kar takoj pakirajo kufre še preden slišijo razlago.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
1.7.2007 0:06:59   
Anonimen

Ja nevem Tjazi eni ali ene kar takoj pakirajo kufre še preden slišijo razlago.user posted image

jah zakaj me tole zdele na enga tkoo asociira user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
1.7.2007 0:07:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

evo še pisat mi ni treba dost user posted image

Evo.. zdej pa lahk neki spijeva... A dons tud castis pijaco? Al bom pa jst..noo..

jst bom trojni viski.. pa ti?user posted image

Pa na tej temi se lahko smeti, kolikor se hoce.. :))) user posted image

se strinjam...edino tistemu poudarjenemu stavku bi "enako" spremenila v "bolj"...ker to je za nadaljevanje veze POGOJ...drugače ni 2x za rečt, da partner ne bi šel spet kam drugam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
1.7.2007 0:08:18   
Anonimen
jah zakaj me tole zdele na enga tkoo asociira

Ja pa ne valjda na tebe?user posted image A ti tudi takoj pakiraš kufre?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
1.7.2007 0:09:04   
Anonimen

Kakšno "pametno" razlago pa lahko nekdo poda zakaj te je varaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?