Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tisti, ki ste iz Štepanjskega naselja (Lj) 23.8.2007 0:00:33
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sicer nisem iz Štepanjca, sem pa živela na tistem koncu v najemniškem stanovanju cca 200m2 zračne linije proč. Meni je bilo v Mostah zelo všeč in sicer zato, ker imaš strašno blizu prav vse (razen obvoznice nimaš čisto pred nosom). Tam zraven imaš Tuš in Hofer, pa se mi zdi da tudi še dve drugi trgovini. Imaš 10 minut peš do pošte in banke, pa tudi do tržnice. Zdaj imaš tam tudi upravno enoto.Zdravstveni dom imaš tudi čisto blizu, ravno tako klinični center. Lahko greš na sprehod na Golovec, lahko se usedeš na kolo in si v četrt ure ali manj v centru Lj. . Lahko se odločiš iti na drugo stran, proti Fužinam, ali pa greš na sprehod ob Ljubljanici. Če ti je dolgčas, je v štepanjcu vedno dosti vozičkov oz. mamic, kar na sredi betonskega naselja. Do BTC-ja, koloseja, atlantisa- imaš tudi 5 minut vožje. Lahko greš tja kdaj tudi z rolerji. Avtobusne povezave so dobre. Šola je tudi čisto ok. Vrtca pa ne poznam, edino v zeleni jami vem, da je zelo ok, samo to je že malo stran. Meni se zrak v mostah nikdar ni zdel niti malo slabši (če si zaradi toplarne mislila), kot kjerkoli drugje v lj., pa sem še na treh drugih koncih živela. ljubljana ima meglo in smog in tega se ne moreš rešit ne v šiški, ne za bežigradom, ne v štepanjcu. Zato sem se jaz odselila v postojno. Tu pa imamo menda 60 sončnih dni na leto več - vsaj tako propagando delajo, pa mislim, da bo držalo, ker se ničkolikokrat pripeljem iz sonca v ljubljansko meglo, žal. Skratka, štepanc nima drugega slabega, kot to, da je blokovsko naselje, z vsemi pritiklinami vred. Ostalo vse štima.
|
|
|
|
RE: Tisti, ki ste iz Štepanjskega naselja (Lj) 23.8.2007 0:24:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja, nimam kaj dodat. Meni je ta konec super, čeprav ne živim več tam. Ne bi pa imela nič proti, če bi se kdaj spet lahko tja preselila. Za moje pojme super konec za mlade družine, pa vse imaš na dosegu roke.
|
|
|
|
RE: Tisti, ki ste iz Štepanjskega naselja (Lj) 24.8.2007 9:03:41
|
|
|
|
iva01
|
Jst sem kot študentka živela v Štepanjskem naselju, na Jakčevi zraven Tuša, tam okol blokov je kr nekej igrošč, oziroma nekih igral, vsaj včasih je bilo, pa potk med bloki po katerih nesmejo avtomobili je tud kr nekaj tak da je za otroke kr fajn, pomoje. Glede prometih povezav; V štepanjsem ma 9 končno postajališče, pa mal stran gre mim 13 tako da glede avtobusov kr je, pa mislim da je tud OŠ tam nekje blizu. Drugače glede čistoče, pa je bol tako, po tleh je polno enih papirčkov, piksn, za moje pojme je kr zasmeteno, kar se tiče zraka, je po mojem kr OK ker je med naseljem veliko dreves, no nevem jaz nisem zasledila nekih onesnaženj
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?