Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Tisti, ki ste dopustovali na Hrvaskem 4.10.2009 19:56:31
luka jan
Smo bili dol skoraj cel mesec in tudi mi nimamo niti ene same slabe izkušnje, Zdi se mi celo, da toliko prijaznosti nisem še nikoli zasledila na Hrvaškem.
RE: Tisti, ki ste dopustovali na Hrvaskem 4.10.2009 19:58:08
oka
Zanimivo vprašanje. Res me zanimajo odgovori.
Mi nismo imeli niti ene slabe izkušnje. Ne letos, ne vsa pretekla leta. Mi je prav hudo, da se sezona končuje. Imam pa slabo izkušnjo iz Bleda ampak to verjetno ne šteje.
RE: Tisti, ki ste dopustovali na Hrvaskem 4.10.2009 20:07:52
*bubi*
Nobene slabe izkušnje
Glede app pa ne vem.... smo na blef našli nekaj preko interneta. Lastnica je bila ful prijazna.
Ok, poslala sem povpraševanje v veliko app, iz večine niti odgovorili niso. Pa ne vem, če je krivo to, da smo Slovenci. Se da iz priimka razbrat, čeprav imam mail na gmailu
RE: Tisti, ki ste dopustovali na Hrvaskem 4.10.2009 20:33:59
Rožica I
Po moje, letos ni bilo nobenih težav, ker so tisti, ki nadvse mrzijo letovat na Hrvaškem, odšli drugam in ni prihajalo do nepotrebnega provociranja, ne na eni, ne na drugi strani .
Drugače pa imam same pozitivne izkušnje glede letovanja na Hrvaškem. Enako pri nas. Ali v Grčiji in Turčiji.
RE: Tisti, ki ste dopustovali na Hrvaskem 4.10.2009 20:54:32
tinkatonka
No mojemu bratu pa so poleti na Makarski spustili gume.
Jaz slabih izkušenj sicer nimam, sem pa slišala, da so tudi na Korčuli nekateri imeli težave. Samo to je šlo bolj od ust do ust, tako da ne vem kok je dejansko resnice na tem.
RE: Tisti, ki ste dopustovali na Hrvaskem 4.10.2009 22:07:11
takotako
Pa razlika v postrežbi... mal pozabjo nate. Ali pa ti nočjo dat dodatnega krožnika, pa da kljub prošnji če lahko dobiš pribor -ga ne dobiš Pa kljub 80%slovencev v kampu govorijo vse druge jezike samo našega ne.
Sem pa za korčulo slišala da so mel kar nekaj odjav ker so poklicali da slovenici niso zaželjeni.