Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tiste ki uporabljate abking pro 16.6.2005 13:07:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Stokrat ponovljen stavek: če delaš, dela tudi naprava. Jaz jih najprej naredim na tleh enih 300, pol grem pa še gor nardit enih 200...sicer ne vsak dan, če bi vsak dan, bi bili večji rezultati. Meni ni žal, da sem ga kupila.
|
|
|
|
Tiste ki uporabljate abking pro 16.6.2005 13:07:31
|
|
|
|
Annny
|
Kaj je to?:zmeden2: A je to tisto, ko sam delaš vaje? Če je, gotovo deluje, če pač delaš in vztrajaš.
|
|
|
|
Tiste ki uporabljate abking pro 16.6.2005 13:09:21
|
|
|
|
ma-ja
|
Jaz ga imam od januarja. Sem bila takrat na bolniški po operaciji in skoz pred TV, in sem ga kupila, trapa. Ne, ni tako kot na reklami. Nekaj časa sem pridno telovadila, čeprav sem takoj ugotovila, da te precej boli hrbet, sploh če ga nastaviš na nižjo varianto. Če čisto po pravici povem, se mi zdaj gor prah nabira. Obljubila sem si, da se več ne bom pustila nasrati :zmeden:.
|
|
|
|
Tiste ki uporabljate abking pro 16.6.2005 13:17:29
|
|
|
|
viv_
|
O shit donja... jest sem pa brala abanking pro, pa sem mislila, da je to kakšen program za on-line bančništvo... pol pa berem o trebušnih mišicah :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Tiste ki uporabljate abking pro 16.6.2005 13:20:49
|
|
|
|
Joe
|
Čakaj, Donja, da pride Jančika nazaj s teka. Zelo hvali AbKing Pro, pa bo stipkala par vrstic o njem.
|
|
|
|
Tiste ki uporabljate abking pro 16.6.2005 13:39:02
|
|
|
|
Jančika_
|
Evo me nazaj z najbolj klinčevega teka, odkar obstajajo Adidaske:grrr:. Ob enih po tahujš soncu - nikoli več:grrr:. Seveda je bilo oblačno, ko sem šla od doma in seveda je sonce posijalo na prvem ovinku in me kurilo do konca:hudicek:. Torej, Ab-king je super zadeva! Jaz sem imela sposojenega, ker sem ga hotela preizkusit - ne morem ga prehvalit. Prej sem po porodu delala trebušnjake ko zmešana (pa jih znam delat, pač dolga leta aerobike) in je komaj kaj pomagalo. Z Ab-kingom pa so mi razmaknjene zgornje trebušne spet šle skupaj po samo dveh dneh vaj. Sem pa res delala veliko vaj - 300-500 trebušnjakov na dan. Žal nimam niti denarja niti prostora, da bi si ga lahko privoščila, ga pa toplo priporočam - samo ne pomaga nič, če ga gledaš od daleč:)-.
|
|
|
|
Tiste ki uporabljate abking pro 16.6.2005 14:18:25
|
|
|
|
ma-ja
|
OK, ste me prepričale. Nobena stvar ne pomaga, če jo gledaš od daleč. Danes začnem, pa vsak dan do drugega tedna, potem vam pa sporočim, če je kaj razlike! Ampak vseeno ni toliko dober kot je drag. Pa tudi dosti prostora zavzame ali pa ga jaz ne znam na manjše zložiti.
|
|
|
|
Tiste ki uporabljate abking pro 16.6.2005 14:20:09
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo: Ma-ja, ti kar začni...sam ne samo do pondeljeka, ko se začne drug teden, še kar in kar in kar naprej ;)
|
|
|
|
Tiste ki uporabljate abking pro 16.6.2005 14:25:55
|
|
|
|
ma-ja
|
Ja, ja, ja al-bina, saj res prehitro obupam. Prejšnji teden ste imele debato hujšarice. In ste mi naredile slabo vest - imam 2 kg manj samo zaradi vas. Zdaj pa rabim še kvadratke. :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Tiste ki uporabljate abking pro 16.6.2005 14:54:59
|
|
|
|
Donja
|
Jančika najlepše ti hvala. Tudi sama vem, da nobena naprava ne funkionira, če se gor prah nabira. Sama kar precej delam na orbitreku in mi koristi, vendar ne za trebušne mišice. Je pa orbitrek edina naprava ki sem jo kupila. Glede na to da se mi pa bliža rojstni dan pa upam, da bo kak sponzor pripomogel, ker rabim kar lep znesek za abking. Jančika zakaj pa ne greš tečt zjutraj. Glede sonca te čase pa je itak jasno, ko se slečeš se skrije, ko pa oblečeš pa je spet tu. Lepo se imejte
|
|
|
|
Tiste ki uporabljate abking pro 16.6.2005 17:56:53
|
|
|
|
Jančika_
|
Donja, jaz sem večerna tekačica, nikoli ne tečem zjutraj ali čez dan, razen na morju, ko mi bolj paše ob šestih zjutraj. Ampak danes sem hotela Joeju naredit uslugo, da bi lahko šel zvečer na trening, potem pa še ven s prijateljem. Šport imava namreč razdeljen tako, da je eden od naju zvečer doma s tamalim (ki itak že spi). Tako Joe ponavadi hodi na treninge ob ponedeljkih, sredah in petkih, jaz pa tečem ob torkih, četrtkih in sobotah. No, danes si je zaželel tudi it na trening in glede na gnusne oblake in mrzel veter se mi je zdelo, da bo prav fajn, če grem laufat že opoldne. Ja veš da:)-.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?