|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste ki ste rodile ok. 32. tedna
28.8.2006 18:40:19   
Anonimen
Zanima me kako so se stvari razpletle za tiste kis terodile ok. 32 tedna lai kakšen teden kasneje.Do sem smo prišli,koliko naprej bomo pa ne vem. So že popadki, itd,...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tiste ki ste rodile ok. 32. tedna
28.8.2006 19:20:17   
Anonimen
sicer nisem rodila prezgodaj,ampak lahko tudi bi.anonimna,čeprav so že popadki,ni mus da boš že rodila.jaz sem bila odprta 3 cm in sem imela popadke,pa sem zdržala do 37 tedna.je treba veliko počivati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2006 19:38:21   
GATA
Jaz sem rodila v 34 tednu, ker mi je odtekla voda. Ker nisem imela popadkov, tudi poleg umetnih popadkov se nisem odprla tako da so naredili carski rez. user posted image  so dali na intenzivno - razen tega, da ni mogla uravnavati temperature je bila v topli posteljici je bilo vse ok.
Mislim, da če boš lepo počivala boste kar zvozili user posted image . Moja teta je bila skoraj več kot 2 meseca odprta pa je blo vse ok - tud rodila je v normalnem terminu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2006 20:30:58   
SLAMlCA
Evo jaz sem rodika v 32. tednu. Nobenih problemov med nosečnostjo, nobenega malega namiga da bi pa že lahka rodila, pa mi je ob 8 zvečer odtekla voda, ko sem prišla v porodnišnico, mi je sestra rekla da mam premali trebuh da bi rodila pa sem misla ok grem domov, pa so me pregledali pa so videli da mi je res voda odtekla. Z rešilcem so v v enem kosu odpeljali v LJ kjer sem zjutraj rodila. Z ritko in nogico naprej zdravega fantka, ki je dihal le sesalnega refleksa ni imel in potreboval je toplo posteljico.

Po mesecu dni sva bila že doma. Danes se mu nikjer ne vidi, prekaša vrstnike

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2006 21:29:04   
frrrr
se pravi, da se kaj podobnega lahko zgodi tudi meni... če je bila tista sluzasta stvar res čep, potem moram biti sedaj pozorna, da mi ne odteče voda... vkolikor se zgodi kaj takšnega, pa brž v porodnišnico.

pri men še ni popadkov, vsaj vem ne za njih... na trenutke se mi zdi, da me v medenici razteguje... to je pa tut vse...

(odgovor članu SLAMlCA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2006 14:44:09   
tadejat
Tudi jaz sem rodila v 32 t.in sicer so mi morali prekiniti nosečnost  zaradi neke zelo redke bolezni ,za katero  lahko zboliš le v nosečnosti.10 dni pred rojstvom nisem imela nikakršnih problemov,potem pa  katastrofa. S sinkom ni bilo nič narobe ,potreboval je samo posebno nego.14 dni je bil v inkubatorju ,potem pa v topli posteljici.Sicer pa je pri teh tednih že normalno razvit ,le intenzivno nego potrebuje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......