lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KaOs Evo pa se je našla ena!!! Sem šla nazaj iskat tole temo, saj ste pisale v času, ko sem se še "skrivala" . Zdej pa dejmo.. Jaz sem v prvo imela CR, po 14 urah navadnega poroda, pa notranjih obrato in podobno, se je tamali odločil, da še ne gre vem, pa so naredili CR. Zdaj sem spet noseča . Zanosila sem 9 mesecev po rojstvu prvega otroka, torej bo med njima točno 1,5 let razlike. Sem pričakovala celo kalvarijo pri gimnekologinji, pa me je ta samo vprašala, koliko bo razlike, pa pomenile sva se malo glede dvigovanja prvorojenca in podobno, pogovor pa zaključile z besedami, da se bova o možnostih načina poroda (ki naj bi ga zapisali že na napotnico za v porodnišnico) pogovorile kakšen mesec kasneje, ko bomo videli kako poteka nosečnost. . Ma jast mam pa res fajno ginekologinjo!!!!!! Me je pa na pregledu NS doktor vprašal, ko je videl brazgotino če sem imela CR, pa sem dejala da ja pred 1 letom, pa je samo resno dodal, da smo pa pohiteli...nič drugega.. Aja mal slabše se je videl UZ skozi trebuh, zaradi reza, tako da je vse skupi NS naredil še vaginalno.... Jao, se še kej javim tekom nosečnosti, za vse tiste, ki vas to zanima, kot je mene preden smo se odločili, da kar bo pa bo, pa naročili še kr enega!! LP Javi, boš? Me zanima, če se da zmenit za CR. Tudi meni so na koncu naredili CR po 17 urah v porodni In sem odločena, da brez CR ne grem več rodit, želim si pa še kakšnega mulčka.
|