Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste ki ste hujšale 90dnevno l.d. 23.2.2006 19:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoj! Lani sem začela z dieto pri 158/75 in v enem mesecu shujšala na 158/68. Potewm sem odnehala, ker me je vodni dan zj.... Ampak sem težo obdržala in skozi leto izgubila še 2 kg. Letos sem začela z 158/66 in v enem mesecu izgubila 4,5 kg. Ampak letos se ne držim striktno (bele kave si ne pustim vzeti!!) Tudi vodnega dneva nisem imela, ampak raje dva sadna. Predvsem ne smeš misliti, da je to dieta, ampak način prehranjevanja. Bo šlo lažje, vsaj meni je. Se ne sekiram, če grem kakšne dneve tudi 0,5 kg gor, saj gre v splošnem dol. Upam, da ti bo uspelo.
|
|
|
|
RE: Tiste ki ste hujšale 90dnevno l.d. 23.2.2006 19:45:16
|
|
|
|
total
|
Jaz sem tudi sujšala po tej dieti in sem zelo zadovoljna,nič ni šlo gor,ampak samo dol je še šlo.In se mi je takoj poznalo .
|
|
RE: Tiste ki ste hujšale 90dnevno l.d. 23.2.2006 19:52:42
|
|
|
|
Naja30
|
Meni je šlo pa gor Shujšala sem dobrih 12kg, jih obdržala okoli3-4 mesece, potem pa imela težko krizo zaradi ss in sem samo še jedla... Na bolniški sem bila tako dolgo,pa še žalostna sem bila. Je pa sigurno res, da se da obdržat, samo sprejeti moraš to kot način prehranjevanja.
|
|
|
|
RE: Tiste ki ste hujšale 90dnevno l.d. 23.2.2006 20:16:53
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jst sm isto hujšala en mesec, ker me je tud vodni dan zje ....Sem v tem mescu shujšala 7 kg in morm rečt, da to težo tud držim....Sam pa zdej normalno jem(normalne količine) in ne žrem, kot sem prej....
|
|
RE: Tiste ki ste hujšale 90dnevno l.d. 24.2.2006 6:14:42
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina_nana In ali ko ste nehale jest po dijeti, vam niso kg nazaj gor rastli?! Ravno v tem je fora, da se navadiš da ne melješ cele dneve. Vsaj jaz sem se navadila. In obdržala zaenkrat kile...še 3 sem v mesecu in pol zgubila.
|
|
RE: Tiste ki ste hujšale 90dnevno l.d. 25.2.2006 21:47:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla jz sem hujšala s to dieto in še s kakšno drugo pa sem vedno pol dobila nazaj gor. vedno pa sem dobila več kot sem imela na začetku tko da se jaz ne grem več s temi dijetami!? edino če ima katera kakšno drugo dieto, ki se po njej ne zrediš?
|
|
|
|
RE: Tiste ki ste hujšale 90dnevno l.d. 26.2.2006 8:51:16
|
|
|
|
lelaval
|
Koprivc jana, jaz že dobrih 6 let hrano uživam ločeno (nisem striktno hujšala po ločevalni dieti), le hrane nisem mešala. Pa sem v letu dni shujšala in do poroda nobenih problemov z kakšnimi dodatnimi kilami. Mislim, da je to takorekoč edina dieta, ki ne ?prizadene' organizma, pa še vse je dovoljeno jest. Res, da ne vsak dan, a zato pa vsak 4. Če pa hrano ločuješ (pa čeprav z manjšimi prekrški), pa bi se ti v pol leta ali letu dni moralo pozat, pa kil tudi ne bi dobila nazaj še vsaj leto dni.
|
|
RE: Tiste ki ste hujšale 90dnevno l.d. 26.2.2006 16:00:36
|
|
|
|
Anonimen
|
lelaval kako si to uživala hrano? a si jedla samo solato pa meso al kako drugače?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?