Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste , ki imate voziček quinny speedi 16.11.2007 20:05:57
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Naš je bil star 3,5 mesecev.
|
|
RE: Tiste , ki imate voziček quinny speedi 16.11.2007 20:20:53
|
|
|
|
draja
|
pri malo več kot 6,5 mesecih
|
|
|
|
RE: Tiste , ki imate voziček quinny speedi 16.11.2007 21:40:47
|
|
|
|
blue sky
|
Pri 4 mesecih.
|
|
|
|
RE: Tiste , ki imate voziček quinny speedi 16.11.2007 23:03:14
|
|
|
|
Bubacka
|
Pri 5,5 mesecih, do takrat pa je bila v lupinici! In je ful uzivala! na vozicek sma rabila kar nekaj casa, da se navadila! jokala, ker sedet se ne smela, in mene ni videla. Potem ko je zacela sedeti, pri 6 mes. pa je uzivala!
|
|
RE: Tiste , ki imate voziček quinny speedi 17.11.2007 11:08:51
|
|
|
|
Pikička
|
Ko je dopolnila 4 mesece (ob straneh smo jo malo podprli z odejico, da ji ni glavica preveč opletala). Naša je takoj uživala, kar nova obzorja so se ji prikazala. Zdaj uživa kot kraljica.
|
|
|
|
RE: Tiste , ki imate voziček quinny speedi 18.11.2007 8:13:56
|
|
|
|
katra55
|
Isto kot Pikička.
|
|
|
|
RE: Tiste , ki imate voziček quinny speedi 18.11.2007 14:17:38
|
|
|
|
VesnaLana
|
mi tudi isto kot pikička
|
|
RE: Tiste , ki imate voziček quinny speedi 18.11.2007 19:35:13
|
|
|
|
Mojc
|
Od rojstva dalje. V začetku sem ga še nekaj časa podložila (poravnala) z dekico.
|
|
|
|
RE: Tiste , ki imate voziček quinny speedi 19.11.2007 17:47:27
|
|
|
|
Mokka
|
Mi smo naso Soncico dali pri 3m, keer je bila v kosari tako firbcna, da je zelela ze vec videti, kakor drevesa od spodaj. Sprva sem podlozila z odejico, saj je nasa zelo drsela navzdol, kljub zapenjanju. To je manjsi minus reflection kolekcije, pri kateri je blago drsec. Zdaj, ko je mrzlo, pa ima takoalitako ze zimsko vreco. Ne glede na to, bi se se enkrat odlocila zanj, saj smo zelooo zadovoljni
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?