Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste ,ki delate v vrtcih 20.11.2008 20:56:51
|
|
|
|
sonchica
|
nevem kaj točno sedaj misliš , moja kolegica trenutno opravlja praxo in nima plačano , vendar se še šola ... kako je pa z pripravništvom pa newem ...
|
RE: Tiste ,ki delate v vrtcih 20.11.2008 21:03:30
|
|
|
|
lol
|
delam prekvalifikacijo in sedaj moram narest tisto šoloobvezno prakso,ne pripravniško
|
|
|
|
RE: Tiste ,ki delate v vrtcih 20.11.2008 21:16:22
|
|
|
|
misa4
|
prakse ne plačajo,ker je v sklopu šole, tudi če je prekvalifikacija. Nekateri delodajalci dajo nagrado če želijo.
|
|
|
|
RE: Tiste ,ki delate v vrtcih 20.11.2008 21:46:05
|
|
|
|
baja*
|
lol kakšno prekvalifikacijo to delaš?? sicer pa kolko jaz vem praksa ni plačana, pripravništvo ja (razen seveda volentersko), praksa pa ne.
|
|
|
|
RE: Tiste ,ki delate v vrtcih 20.11.2008 22:07:58
|
|
|
|
lol
|
narjeno imam srednjo trgovsko šolo in par izpitov ekonomske,sedaj pa hodim v šolo za predšolsko vzgojo otrok-vzgojiteljica.
|
|
|
|
RE: Tiste ,ki delate v vrtcih 20.11.2008 22:14:58
|
|
|
|
muška
|
praksa se ne plača. Jaz delam trenutno 7. stopnjo, imam prakse na letnik 460 ur in ne dobim plačano nič. Poleg tega sem izredni študent, hodim v službo, ...........
|
|
|
|
RE: Tiste ,ki delate v vrtcih 21.11.2008 8:58:11
|
|
|
|
Najaa
|
Pri nas niso plačali prakse, ker je v okviru šole.
|
|
|
|
RE: Tiste ,ki delate v vrtcih 21.11.2008 18:44:51
|
|
|
|
Anonimen
|
hahaha ta je pa dobra. Ko bi vsaj malo bili plačani ja... Je pa na žalost ravno obratno, jaz letos hodim v 2. letnik na PeF Mb-predšolska vzgoja in pazi: strnjeno 14 dnevno prakso smo si študentje morali plačat! Tako da...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?