Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste, ki ste naročile previjalko iz e-pa... 3.9.2008 10:46:55
|
|
|
|
norge
|
Drugace jo dobis hitro oz.takoj, ker pa so bili dopusti pa čakajo še dobavo od Lip Poljčane, ki bo baje v kratkem. Tko, da mislim, da jo boš v kratkem prejela
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste naročile previjalko iz e-pa... 3.9.2008 14:49:33
|
|
|
|
Bethany
|
Jaz tudi razmišljam o nakupu te previjalne iz e-paketa, kar direktno pri Recinko d.o.o., ki sicer dobavlja vse stvari za te paketke. Se mi zdi ful ugodna pa še simpatična. Tiste, ko je morda že imate ali šele dobite, bi se priporočala za mnenje, kako izgleda v živo in če je ok. Hvala!
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste naročile previjalko iz e-pa... 3.9.2008 17:30:50
|
|
|
|
Medeja75
|
Jaz sem jo sicer kupila v BB, ampak saj ima po moje Lip P. samo eno varianto. Sicer imam vanilijo, ampak je po moje res samo barva drugacna. Meni se zdi zelo fajn in lepa. Nic ne previjam gor, ker imam sele naslednji teden rok, tako, da glede tega ne morem nic rect. Je pa to definitivno ornk previjalka, lepo stabilna in masivna. Glih ne bo skupi padla, al pa se podrla v pol leta. Verjetno je to kar pomembno. Mi ni zal, da smo jo kupili. No, praksa pa se pride :)
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste naročile previjalko iz e-pa... 3.9.2008 20:22:41
|
|
|
|
ajdaN
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Tiste, ko je morda že imate ali šele dobite, bi se priporočala za mnenje, kako izgleda v živo in če je ok. Hvala! Mi imamo dve . Za vsakega svojo in jo lahko samo pohvalim. Velika, stabilna, predali so veliki, se lepo odpirajo, vse sezonske cunjice imata spravljene v njej in je čez glavo dovolj prostora.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste naročile previjalko iz e-pa... 4.9.2008 12:08:09
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Mi imamo eno in je ne morem prehvalit. Tak kot so rekle, velika, masivna, otrok pleše po njej, pa ne pade dol (seveda ga moraš skrbno nadzorovat!). Jaz imam na njej hkrati tudi dva otroka, enega 14 kg štiriletnika in drugega skoraj 7kg štirimesečnika in sem popolnoma brez skrbi, da bi se karkoli zlomilo. Prostora v njej je pa res ogromno! Toplo priporočam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kateri VARUŠKI bi zaupali otroka ?Varuška.LjubljanaPrivat varstvo vodijo različne osebe.Nekatere na črno, nekatere delajo preko študentskega servisa, druge preko s.p.-ja kot ga določa država. Komu bi vi zaupali otroka ?upokojenka (
18%)
študentka (
4%)
mlada vzgojiteljica (
39%)
vzgojiteljica z statustom varuha pri ministrstvu (
39%)
Število vseh glasov: 364Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!