Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 22.3.2007 13:38:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem sam ene hlače enkrat v H&M-u najdla k jih ni blo treba krajšat, drugače pa vse. Včasih sem nosila Levis-teh pa nism rabla oz. če je blo treba so oni naredil original rob.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 22.3.2007 13:40:53
|
|
|
|
kofetek2010
|
pa saj kavbojke se dobijo v več dolžinah (mislim, da bi ti pri višini 165 cm bile dolžina 30 čist OK)
|
|
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 22.3.2007 13:42:10
|
|
|
|
soncece24
|
Jaz sem "visoka" 157 cm in dobim kavbojke, ki jih ni treba krajšat v Emporiumu pri Dorothy Perkins - dolžina regular, pri levisu dolžino 30 in v takkotu imajo eno dolžino za ful male, tistih mi tudi ni treba krajšat. Hlač pa še nisem našla po dolžinah
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 22.3.2007 13:42:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ha vesele bodte da lohk odrežete? kako pa naj kavbojke podaljšam? sploh če mi je prekratek tudi tadolg model
|
|
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 22.3.2007 13:43:35
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA kako pa naj kavbojke podaljšam? rečeš Annny, da ti da njen odrezek
|
|
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 22.3.2007 13:44:23
|
|
|
|
Mina1
|
Vidiš, jaz imam kontra probleM. velika 165, pa rabim dolžino 34, dolge noge pač, kar je sicer lep in fajn, ampak pri mojih malih številkicah težko najdem dolge hlače, vse so v dolžino 30 ali 32, kar je meni glih do gležnja . Miss sixty imam recimo št. 25 na komot, pa dolžnio 34.
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 22.3.2007 14:12:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz si krajšam vse od kavbojk do hlač, pač sem se že sprijaznila, včasih pa imam srečo da dobim kakšne prave dolžine, ampak hlač definitivno še nisem našla.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 22.3.2007 15:05:12
|
|
|
|
romy
|
Jaz kavbojk sploh ne krajšam, mal zaviham pa mi je čist cool, kakšne fine hlače pa že dam skrajšat.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 22.3.2007 16:09:34
|
|
|
|
Magi*
|
sem enake višine kot ti in moram tudi skoraj vsake hlače krajšat. mi gre tudi to na živce, pa jih potem vseeno kupim in sama skrajšam.
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 22.3.2007 18:41:23
|
|
|
|
Anonimen
|
mam pa kr iste probleme kot ti, anny..je** ga!
|
|
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 22.3.2007 19:53:00
|
|
|
|
domci
|
Jaz jih ponavad mal gor zaviham pa je problem rešen. Kakih bolj finih hlač pa itak ne nosim sem najraje v kavbojkah pa supergah
|
|
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 22.3.2007 20:50:06
|
|
|
|
HuAnita
|
Redko najdem take. Zato si jih večino dam raje šivati, tudi trup imam nekoliok nestandarden, zato mi že anrejene hlače le izjemoma pašejo na š'to r'to...
|
|
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 22.3.2007 21:07:30
|
|
|
|
Dadi
|
Ravno iz tega razloga je moj možek kupil šivalni stroj ....in nama skrajšuje hlače
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 23.3.2007 8:41:35
|
|
|
|
Jančika_
|
Midva tudi že razmišljava o šivalnem stroju, ker sva oba izvenserijska (jaz 152 in mož 168cm), samo jaz niti šivanke ne znam vdeti, ne da bi si pri tem iztaknila očesa . Je pa mož potomec šivilje, ni dvakrat za reči, da se ne bi on lotil zadeve. Hja, pri moji veličastni višini moram normalne hlače krajšati nekje pri kolenih. Imam ene Leviske, ki so mi prav (OK, v dolžino, čez rit mi trenutno niso ravno vredu, hehe) in seveda sem naknadno ugotovila, da so to 3/4 hlače . Edino na otroškem oddelku H&M-a najdem kaj, kar mi paše (trenutno sicer težko, ker imam preveč kil, ampak trenirko sem pa le dobila). Velikost 158 mi je po dolžini super. Seveda je pa problem pri izbiri barv, ker pri mojih 32 letih pa res ne morem skakati okoli v strupeno roza hlačah z volančki, ne.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 23.3.2007 10:12:38
|
|
|
|
asso
|
Jaz moram tudi večino hlač krajšat (165 cm) pa mi ni problem. Kar sama naredim. Sicer kavbojke sem sedaj ene kupila od Tom Tailor in so glih prav dolge (skoraj prekratke, če imem fajn peto) so pa dolžina 36 in tudi širina Itak, ko neham dojit in ponovno delat mi ne bodo več prav. V širino mislim
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 23.3.2007 16:20:42
|
|
|
|
Magi*
|
Jančika, hlače lahko skrajšaš popolnoma brez šivanke. kupiš nekakšen trak, ki ima na obeh straneh lepilo in ga zalikaš. oh, madona, spomin me zapušča, kako se že reče temu čudu če je kaka šivilja tu, se bo spomnila. v glavnem tisto čudo daš med zavihek (hlačnico spodvihaš na noter in vmes vdeneš trak) in potem fejst zapeglaš. drži, preverjeno.
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 23.3.2007 18:09:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni to naredi mama al pa servis v emporiumu. Drgač pa striktno kupujem hlače dolžine 3/4 in so mi ravno prav dolge, kot dolge hlače, valjda. Sam hudič je ko je moda normalna in ne 3/4- pol sem pa mal u tazadnji odprtini .
|
|
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 23.3.2007 19:15:17
|
|
|
|
Jančika_
|
Magi*, hvala, za to še pa nisem čula. Hm, sej ni čudno, lani sem prvič v življenju kupila šivanke . No, nekaj jih je mož v zakon prinesel, čisto brez torej nismo bili. Sem pa že prvi večer, ko sem hotela šivanko vzeti iz škatle, eno zlomila ...
|
|
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 27.3.2007 9:47:30
|
|
|
|
violinski
|
Visoka (če se temu lahko tako reče) 162cm in nosim hlače 44. Si lahko mislite, da je treba prav vse po vrsti odrezat vsaj 10cm. Moja mama se že kar križa, ko ji povem, da grem v nabavo novih hlač. Ker mi jih krajša ona . Zato ponavadi nabavim dvoje ali troje hkrati, tako da mora samo enkrat vleči šivalni stroj ven. Še nikoli nisem dobila hlač, ki bi mi bile v obeh smereh prav. Žal.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače ! 27.3.2007 11:50:18
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika Magi*, hvala, za to še pa nisem čula. Hm, sej ni čudno, lani sem prvič v življenju kupila šivanke . No, nekaj jih je mož v zakon prinesel, čisto brez torej nismo bili. Sem pa že prvi večer, ko sem hotela šivanko vzeti iz škatle, eno zlomila ... zdaj sem se spomnila, mislim, da se čudu reče flazelin ali nekako tako. bodo v trgovini vedle.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.