Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tiste, ki vam je uspelo s klomifenom 23.1.2011 15:41:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Ker sem danes po dolgem času dobila menstruacijo in začnem v torek z drugim krogom klomifena (v prvem nisem odreagirala) in upam na boljše rezultate kot v prvem krogu, bi vas rada vprašala, tiste, ki vam je uspelo zanositi s pomočjo klomifena, ali ste se v tistem času, ko ste ga jemale posluževale tudi kakšnih drugih metod, ki bi naj povečale možnosti zanositve - mislim predvsem na način prehranjevanja, kakšne čaje, prehranska dopolnila, masaže,... Sama sem si sicer obljubla, da se nebom več obremenjevala s tem, ampak danes, ko sem dobila in lahko grem v novi krog, pa samo razmišljam, kaj bi še lahko naredila, da bi si povečala možnosti za . Zato vas prosim tudi za vaše izkušnje, mogoče pa bo kaj od tega pomagalo tudi meni in ostalim, ki se še borimo, da zagledamo magični . Hvala in lp.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki vam je uspelo s klomifenom 23.1.2011 18:19:49
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Jaz nisem nič...Leta 2009, sem zanosila s klomifenom, 2x reagirala na klomifen, enkrat ne, ampak se je žal končalo s SS..Leto 2010 je bilo enako, s tem, da imamo doma že majhno štručko
|
|
RE: Tiste, ki vam je uspelo s klomifenom 24.1.2011 9:11:46
|
|
|
|
Eva***
|
Trikrat sem zanosila s klomifenom, četrtič brez. Dvakrat sem reagirala v prvem krogu jemanja, pri drugi zanositvi šele v četrtem. Je pa res, da sem želela misel na nosečnost kar malo izriniti, kar je bilo zeloo težko. Srečno!
|
|
|
|
RE: Tiste, ki vam je uspelo s klomifenom 29.1.2011 8:45:05
|
|
|
|
huda83
|
Jaz sem jemala Klomifen lani, zanosila 4.cikluse, žal imela poleti SS. Po treh svojih , sem ponovno jemala Klomifen in zanosila v 2.ciklusu. Zraven sem jemala še matični mleček in od 14. do 28. dneva še Prometrium. Sedaj sem v 13.tednu in je vse ok... Upamo na v avgustu :)
|
|
|
|
RE: Tiste, ki vam je uspelo s klomifenom 30.1.2011 19:11:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Januarja 2009 sem zanosila s pomočjo Klomifena, splavila pa aprila, oziroma se je končalo že marca. Avgusta 2009 sem od 3. do 7. dne jemala 1/2 Klomifena in pila čaj krvomočnice. Od maja nam dneve lepša Maja. Držim vam pesti!!!
|
|
|
|
RE: Tiste, ki vam je uspelo s klomifenom 30.1.2011 21:23:17
|
|
|
|
Barbk
|
Po treh mesecih jemanja 1/2 Klomifena sem decembra 2008 zanosila-rezultat je bil dvojna sreča julija 2009. P.s. sva bila pa tisti mesec res delavna k dva zajčka
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: Tiste, ki vam je uspelo s klomifenom 27.2.2011 12:14:03
|
|
|
|
majči77
|
Hojla punce, imam prošnjo in sicer me zanima, a ima katera ki ji je ratalo s klomifenom kakšno škatlico za prodat? Dobila sem recept za tri škatlce, kot veste ga pri nas ni, na HR so mi rekli da rabijo HR recept, ki ga dobiš na samoplačnišem pregledu pr njih... Če ne bom pač morala v Avstrijo. Hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev ?gagagaKoliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev?10 km (
34%)
20 km (
10%)
30 km (
27%)
50 km (
8%)
80 km (
21%)
Število vseh glasov: 62Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!