Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste, ki ste rodile v Trbovljah 21.1.2007 10:19:44
|
|
|
|
eva1
|
Ja glede obiskov-po sobah gredo lahko samo partnar in ,glede ure pa tudi ni take panike, moj je včasih tut do pol petih podaljšal,pa ni blo panike! Ja sestre tut pogledajo na če se jokajo in jih popestvajo! Sicer pa tako dolgo ne moreš bit v dnevni,ker si zmatran...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2007 19:46:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste rodile v Trbovljah 21.1.2007 21:40:13
|
|
|
|
kapesanta
|
Jaz sem dobila občutek, da imajo sestre rajši, če pridejo partnerji med obiski, vsi ostali pa izven obiskov (seveda samo najožji sorodniki). Tako je v sobi skupaj nova družinica, ne pa da očka mirka otroka tačas ko mami v dnevni sobi govori z obiskovalci. Glede čuvanja med obiski - pri naju s cimro je bila vedno katera od naju v sobi, dvomim da sestre pogledajo - itak so sobe zaprte. No verjetno, če bi se iz katere sobe slišalo dretje, bi mogoče katera not pokukala. V sobe so pa lahko prišli samo partner in otroci, ostale so nagnali (no ja kaka z vezami se je že prešvercala, samo se mi ni zdelo fer do ostalih mamic).
< Sporočilo je popravil kapesanta -- 21.1.2007 21:41:01 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednostiSaj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
Zadnje s foruma
Risanke.пеперутка16So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?Da & niso postali nasilni. (
25%)
Da & postali so nasilni. (
0%)
Ne, takih risank ne gledamo. (
75%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!