|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste, ki ste ribe po horoskopu..
19.3.2005 11:43:23   
Anonimen
..v Cosmopolitanu je bilo za novo leto napisano, da nja bi bil 19.3. najboljši dan za ribe v vseh pogledih, med drugim naj bi tut spoznali svojo ''ljubezen'':)-, če je še niste al neki v tem smislu.

Moj dan ni prov nič najboljši v tem letu. Dolgčas od dolgčasa, sestra1 noče na morje, noče nikamor.:grrr: Pa še za dobro jutro so klical iz pediatrične, da mam MR že 19.4.:((

pA ostale :fis:? So vsaj za katero zadeli?:)-

LP;:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
19.3.2005 11:51:48   
Vera*
:)-ja Ribica,če boš pa hotela najti ljubezen svojega življenja,boš pa mogla mal ven it?:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2005 12:01:06   
sarči
Tudi jaz sem riba,pa se mi ta dan ne zdi nič posebnega,pa še vreme teži.:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2005 12:05:57   
srnica

Oprosti ribica da se vmešavam, ker sicer nisem riba po horoskopu, pač pa lev, rada pa bi nekaj drugega povedala na temo ljubezen.

Tri leta sem bila sama in sem hrepenela po ljubezni.Moja služba na terenu mi je omogočila, da spoznam en kup ljudi, predvsem moških.In jih tudi sem spoznavala.Z marsikaterim sem šla tudi na pijačo, v upanju da je ta previ in da uidem osamljenosti.Pa ni bilo nič.Zdelo se mi je že, da zgleda da pa je nekaj narobe z mano.Mama pa mi je vedno govorila, da naj pa se ne prenaglim, da bo pravi že prišel.In čeprav sem hodila po celi Sloveniji, sem svojo sorodno dušo spoznala v svojem stanovanju, preko brata.Igra usode, ki dve duši, ki sta si sojeni na koncu vedno združi.

In tako bo tudi pri tebi, zapomni pa si, da ljubezni ne rabimo iskati, tista prava pride sama od sebe.

Oprosti obrabljenim frazam, vem da so taki nasveti šli na živce tudi meni, ampak verjemi da so preverjeni.

LP :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2005 12:17:59   
Anonimen
Ej, Vera, kam pa nej grem? Če noče nben z mano. :zmeden:

Ma itak ne smeš verjet horoskopom..jaz verjamem samo v tiste, ki mi kej lepega napovejo:)- Ampak zadnje čase jih full berem:)

Bo že pršu ''taprav'' ko bo cajt...sam upam, da bo to kej kmal:)-

Zdej se ubadam z miljon vozički po netu..:)

lp,:fis:

JST HOČEM SONCEEEEEEEEEE! Pol vsaj še kam spravim sestro1:grrr:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2005 12:21:58   
ninocka
če je iz pediatrične klical moški, je pa mogoče on tvoja "ljubezen"? ;)

LP, :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2005 12:39:37   
Anonimen
Ah kjeeeeeeee...:)- Je pa sestra klicala:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2005 17:08:50   
Gina
Eh, ribica ima še ful časa za najti svojo pravo ljubezen. Oz. da ljubezen najde njo, a ne...9nebesa

Mogoče bo pa jutri tvoj najsrečnejši dan, kaj pa veš.:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2005 17:53:37   
Veronika-3
Ribica, kaj je to MR?
Moja Gea je tut ribica, za otroke je pa tkoaltko vsak dan srečen, če so zdravi.
Lp, V.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2005 18:31:31   
Anonimen
Veronika, MR je magnetna resonanca:( V mojem primeru je to MR srca:(

No ja..dneva še ni konc a ne..ampak dvomim, da bo zvečer kaj na IRCu:zmeden: Se pustim presenetit, sam kaj k bom pol spet :(...:)-

lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2005 19:08:06   
pegy
KR NEKI ČISTO NAVADEN DAN ŠE BOLJ ZAMORJEN JE , KER JE VREME GROZNO. V HOROSKOPE PA SPLOH NE VERJAMEM :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.3.2005 19:19:17   
HuAnita
Moja mama je rojena danes pred 49. leti!
Pa Pina ima god.
Pa Celjanke smo se na kratko dobile in pokramljale.
Pa fant je sam peljlal malo na sprehod, mami se je nalepila na kavč ta čas....

Zame zelo lep dan! Če bo pa tudi ljubezni kaj vmes, bomo še pa videli...:ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.3.2005 11:24:28   
@dasa@
hehe jest mam rd na ta dan pa se je velik zgodl..na področju ljubezni.........se javlam s sole k je doma racunalnik crknu zato mal fejst zamujam ud tega datuma.se je pa velik novga zgodl na ta dan lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?