Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tiste, ki ste ribe po horoskopu.. 19.3.2005 11:51:48
|
|
|
|
Vera*
|
:)-ja Ribica,če boš pa hotela najti ljubezen svojega življenja,boš pa mogla mal ven it?:)-:)-
|
|
|
|
Tiste, ki ste ribe po horoskopu.. 19.3.2005 12:01:06
|
|
|
|
sarči
|
Tudi jaz sem riba,pa se mi ta dan ne zdi nič posebnega,pa še vreme teži.:((
|
|
|
|
Tiste, ki ste ribe po horoskopu.. 19.3.2005 12:05:57
|
|
|
|
srnica
|
Oprosti ribica da se vmešavam, ker sicer nisem riba po horoskopu, pač pa lev, rada pa bi nekaj drugega povedala na temo ljubezen. Tri leta sem bila sama in sem hrepenela po ljubezni.Moja služba na terenu mi je omogočila, da spoznam en kup ljudi, predvsem moških.In jih tudi sem spoznavala.Z marsikaterim sem šla tudi na pijačo, v upanju da je ta previ in da uidem osamljenosti.Pa ni bilo nič.Zdelo se mi je že, da zgleda da pa je nekaj narobe z mano.Mama pa mi je vedno govorila, da naj pa se ne prenaglim, da bo pravi že prišel.In čeprav sem hodila po celi Sloveniji, sem svojo sorodno dušo spoznala v svojem stanovanju, preko brata.Igra usode, ki dve duši, ki sta si sojeni na koncu vedno združi. In tako bo tudi pri tebi, zapomni pa si, da ljubezni ne rabimo iskati, tista prava pride sama od sebe. Oprosti obrabljenim frazam, vem da so taki nasveti šli na živce tudi meni, ampak verjemi da so preverjeni. LP :rozica:
|
|
|
|
Tiste, ki ste ribe po horoskopu.. 19.3.2005 12:17:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, Vera, kam pa nej grem? Če noče nben z mano. :zmeden: Ma itak ne smeš verjet horoskopom..jaz verjamem samo v tiste, ki mi kej lepega napovejo:)- Ampak zadnje čase jih full berem:) Bo že pršu ''taprav'' ko bo cajt...sam upam, da bo to kej kmal:)- Zdej se ubadam z miljon vozički po netu..:) lp,:fis: JST HOČEM SONCEEEEEEEEEE! Pol vsaj še kam spravim sestro1:grrr:
|
|
|
|
Tiste, ki ste ribe po horoskopu.. 19.3.2005 12:21:58
|
|
|
|
ninocka
|
če je iz pediatrične klical moški, je pa mogoče on tvoja "ljubezen"? ;) LP, :rozica:
|
|
|
|
Tiste, ki ste ribe po horoskopu.. 19.3.2005 12:39:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah kjeeeeeeee...:)- Je pa sestra klicala:)-
|
|
|
|
Tiste, ki ste ribe po horoskopu.. 19.3.2005 17:08:50
|
|
|
|
Gina
|
Eh, ribica ima še ful časa za najti svojo pravo ljubezen. Oz. da ljubezen najde njo, a ne...9nebesa Mogoče bo pa jutri tvoj najsrečnejši dan, kaj pa veš.:)
|
|
|
|
Tiste, ki ste ribe po horoskopu.. 19.3.2005 17:53:37
|
|
|
|
Veronika-3
|
Ribica, kaj je to MR? Moja Gea je tut ribica, za otroke je pa tkoaltko vsak dan srečen, če so zdravi. Lp, V.
|
|
|
|
Tiste, ki ste ribe po horoskopu.. 19.3.2005 18:31:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Veronika, MR je magnetna resonanca:( V mojem primeru je to MR srca:( No ja..dneva še ni konc a ne..ampak dvomim, da bo zvečer kaj na IRCu:zmeden: Se pustim presenetit, sam kaj k bom pol spet :(...:)- lp,:fis:
|
|
|
|
Tiste, ki ste ribe po horoskopu.. 19.3.2005 19:08:06
|
|
|
|
pegy
|
KR NEKI ČISTO NAVADEN DAN ŠE BOLJ ZAMORJEN JE , KER JE VREME GROZNO. V HOROSKOPE PA SPLOH NE VERJAMEM :rozica:
|
|
|
|
Tiste, ki ste ribe po horoskopu.. 19.3.2005 19:19:17
|
|
|
|
HuAnita
|
Moja mama je rojena danes pred 49. leti! Pa Pina ima god. Pa Celjanke smo se na kratko dobile in pokramljale. Pa fant je sam peljlal malo na sprehod, mami se je nalepila na kavč ta čas.... Zame zelo lep dan! Če bo pa tudi ljubezni kaj vmes, bomo še pa videli...:ups:
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?