Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste, ki ste na porodniški, a brezposelne 22.1.2007 13:00:41
|
|
|
|
Lunc_a
|
V mirovanju
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste na porodniški, a brezposelne 22.1.2007 13:01:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se odjavila z Zavoda, dajo ti knjižico, ki jo imaš doma, ko pa ti poteče porodniška se pa moraš v 8 dneh nazaj prijaviti.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste na porodniški, a brezposelne 22.1.2007 13:09:51
|
|
|
|
Jančika_
|
Meni so knjižico tam deponirali.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste na porodniški, a brezposelne 22.1.2007 13:14:09
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Knjižico dvigneš in jo imaš doma.dajo ti knjižico, ki jo imaš doma, ko pa ti poteče porodniška se pa moraš v 8 dneh nazaj prijaviti. Pa da ne boš pozabila si iti na csd urediti obveznega zavarovanja, ker z dvigom knjižice ti tudi zavarovanje poteče in ti ga potem dalje plača csd.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste na porodniški, a brezposelne 22.1.2007 13:37:21
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz sem imela knjižico kar tam. Sem se morala pa po preteku porodniške ponovno prijavit.
|
|
RE: Tiste, ki ste na porodniški, a brezposelne 22.1.2007 23:10:34
|
|
|
|
Anonimen
|
V mirovanju. Pred porodniško, med porodniško in po porodniški. Na RZZ itak vedno vse miruje.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste na porodniški, a brezposelne 23.1.2007 10:39:47
|
|
|
|
lojska
|
Inkajsezgodi, če se ne prijaviš nazaj v 8h dneh? Kakšne so sankcije?
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste na porodniški, a brezposelne 23.1.2007 23:09:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne moreš dobiti potrdila, da si prijavljen na RZZ, posledično pa se potem lahko obrišeš pod nosom za kakršnokoli finančno pomoč s CSD-ja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Voziček za tekMelanie_Prosim za malce pomoči. Z možem sva aktivna in razmišljava o nakupu vozička za tek in ker nimava izkušenj naprošava vas (upava, da jih imate vi) da nama pomagate kateri je najboljši.Thule GLIDE2 (
0%)
Thule URBAN GLIDE 2 (
0%)
Baby Jogger SUMMIT X3 (
0%)
Cybex Avi Sport (
100%)
Število vseh glasov: 1Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!