Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tiste, ki ste že imele nuhalno - rezultati 19.11.2005 11:04:36
|
|
|
|
Nataša31
|
Pozdravček punce! V petek sem imela NS, ki je bila nenapovedana, pa še vprašat nisem nič upala (o tem kdaj drugič). Sem pisala že Pušenjaku na forum glede rezultatov, čakam. Sem pa malo gledala stare poste, pa sem ugotovila, da nimam napisano BOTH LEGS visible; vse ostalo je rokice, trebušček...Sicer imam v torek še eno NS (ta je naročena) pri dr. Pušenjaku, pa vseeno. Mi je pa G zdaj na NS rekel, da ga ni in ni mogel zbuditi (sem bila zgodaj zjutraj), ampak da je vse OK (mu zaupam, ker je resnično dober diagnostik in pove vse v obraz, tudi če je hudo). Ampak vseeno, na izvidu kot da manjka še tisto Both legs visible.. Prosim svetujete oz. če je katera še imela takšen izvid. aja pa še izvid, če ga katera primerja z mano: 23let Background risk = 1:966 Adjusted risk = 1:5231 Background risk 13+18 = 1:1680 Adjusted risk 13+18 = 1:15772 NT = 1.5mm Hvala vam!! lp Taška
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste že imele nuhalno - rezultati 19.11.2005 12:26:27
|
|
|
|
KMALU
|
ce bi bilo kar koli narobe, bi ti oni to povedali, tako da ne skrbet. Rezultat je dober. Moj je bil tveganje 1:13000, do 1: 300 pa se ne delajo panike..
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste že imele nuhalno - rezultati 19.11.2005 16:52:01
|
|
|
|
eya
|
Verjetno je otroček spal v takem položaju, da se nista videli obe nogici. Ne skrbi, gotovo je vse v redu. Moj rezultat je bil 1: 9300. Pa lp!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?