|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste, ki so vam prestavili PDP
12.8.2009 16:50:33   
Anonimen
Čao!

Zanimajo me izkušnje tistih, ki so jim prestavili PDP na kasnejši datum. Predvsem me zanima ali so imeli prav ali so brezveze prestavljali in ste rodile na prvi PDP?

Fenks user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tiste, ki so vam prestavili PDP
12.8.2009 16:55:30   
**Tinkara78**
Jaz sem najprej imela rok 15.1.. Potem so mi prestavili na 14.1., kasneje na 21.1., ko bi se naj odločili kdaj bo rok fiksen pa sem rodila (v 29. tednu - glede na PDP 21.1).

Po moje je najboljše, da opazuješ kako se odziva telo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2009 17:02:07   
Najaa
Brezveze so mi ga prestavili. Prvi je bil 1.12., po NS pa so mi ga prestavili na 22.11., ker je bil plod večji. No, rodila sem pa 30.11.
Če bi še enkrat bila v taki situaciji, ne bi pustila, da mi prestavijo pdp, ker na koncu sam živci trpijo, ko čakaš.

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2009 17:51:14   
glen
pri 1.user posted image user posted image sem imela rok 6. julij. in so mi prestavli rok na 25. junij.se pravi prej.
Rodila sem 5.julija.,se pravi je 1. rok bolj držal.

pri2.user posted image user posted image sem imela rok 22. feb in so mi od začetka govorili da bo najbrž kak ted. prej in sem res rodila prej 12 feb

Baje da je najbolj točen datum katerega ti določijo okoli 12 ted.,ker takrat naj bi bili še vsi plodi nekako enako veliki,kasneje se pa razlikujejo po velikosti in teži.

Pri meni je držalo, saj so mi v obeh user posted image okoli 12 ted napovedali bolj točno

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.8.2009 18:22:38   
Onasiss
Men pa niso nič prestavljali, čeprav je bil user posted image  velik. Rodla pa sem 5 dni čez rok 4130 g težko punco.
Komentar g pri pregledu po porodu: Aja saj smo vedl, da bo velika?user posted image

Tako,  da tole glede velikosti najbolj ne drži.

So what....

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2009 18:25:55   
Čebel@
jaz sem imela PDP glede na M 14.2.,potem mi ga je na NS prestavila na 23.2. ker naj bi bila user posted image  mejčkena-->rodila sem 17.2. 2490g in 48cm user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2009 8:07:52   
tikatoka
Prvi rok,ki mi ga je postavila G je bil 7. feb, na NS mi ga je prestavila na 18. feb, rodit sem šla 7. feb.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2009 13:02:01   
**NiNa**
jaz sem pa imela PDP glede na zadnjo M 19.12, vsi UZ in NS je potrdil 19.12., rodila sem pa 12 dni čez rok 31.12.

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.8.2009 22:02:30   
marita
PDP na 10.5., po UZ prestavili na 19.5. Rodila 14.5.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.8.2009 14:16:21   
benika
Meni so v 1user posted image rok prestavili iz 18.8. na 7.9., rodila sem 21.9.

v 2user posted image so mi rok prestavili iz 22. 12. na 2.1., rodila sem 4.1.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.8.2009 12:01:36   
Nea_teja_
Imela rok 30.10. zadnjič mi ga je prestavila po uz na 15.10 ampak imam občutek da bo še prej ,ker do sedaj sem imela vse tri babnca po 3 do 4 tedne prej kmot je bil pdp.No kako bo pa sedaj pa sporočim

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.8.2009 16:42:50   
poli*
Meni je g na 1. pregledu napisala pdp 2.11 (glede na izračun bi moral biti 31.10, ampak ima šablono iz revije MAMA (?!)). Na nuhalni je ostal datum 31.10- niso ga nič spreminjali, čeprav je bila pika malo manjša.
Potem mi je g čez par tednov prestavila rok na 8.11 user posted image  in zraven rekla, da bomo počakali na november (jaz sem si mislila- ne, jaz bom imela oktoberko).
Rodila sem 27.10
Torej je bil najbolj pravilen 1. rok

Še bolj pravilen pa je bil moj postavljen rok glede na brcike... ta je bil 26.10 user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.8.2009 8:16:34   
evangelie
Meni so po tabeli določili PDP 14.12, na nuhalni nisem bila, rezultal MF pa mi je pokazal rok 8.12. Mi pa novega roka ginekolog (nisem bila pri svoji, ker je bila ravno na dopustu) ni vpisal v materinsko knjižico. Katerega roka se naj potem sedaj držim?

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?