|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste, ki morate vedno krajšati hlače !
22.3.2007 13:36:57   
Annny
Je še katera takšna nesrečnica med nami??
V glavnem visoka sem 165 cm (nisem torej prav pikolo), ampak katerekoli hlače kupim, jih moram večinoma skrajšati. Sploh pa kavbojke.

Katere znamke hlač kupujete tiste, ki ste take postave kot jaz, da nimate problemov z dolžino?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tiste, ki morate vedno krajšati hlače !
22.3.2007 13:38:51   
Anonimen
Jaz sem sam ene hlače enkrat v H&M-u najdla k jih ni blo treba krajšat, drugače pa vse. Včasih sem nosila Levis-teh pa nism rabla oz. če je blo treba so oni naredil original rob.

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2007 13:40:53   
kofetek2010
pa saj kavbojke se dobijo v več dolžinah user posted image  (mislim, da bi ti pri višini 165 cm bile dolžina 30 čist OK) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2007 13:42:10   
soncece24
Jaz sem "visoka"user posted image 157 cm in dobim kavbojke, ki jih ni treba krajšat v Emporiumu pri Dorothy Perkins - dolžina regular, pri levisu dolžino 30 in v takkotu imajo eno dolžino za ful male, tistih mi tudi ni treba krajšat. Hlač pa še nisem našla po dolžinah user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2007 13:42:11   
Anonimen
ha vesele bodte da lohk odrežete? kako pa naj kavbojke podaljšam? sploh če mi je prekratek tudi tadolg model

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2007 13:43:35   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

kako pa naj kavbojke podaljšam?

rečeš Annny, da ti da njen odrezek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2007 13:44:23   
Mina1
Vidiš, jaz imam kontra probleM. velika 165, pa rabim dolžino 34, dolge noge pač, kar je sicer lep in fajn, ampak pri mojih malih številkicah težko najdem dolge hlače, vse so v dolžino 30 ali 32, kar je meni glih do gležnjauser posted image .

Miss sixty imam recimo št. 25 na komot, pa dolžnio 34.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2007 14:12:57   
Anonimen
Jaz si krajšam vse od kavbojk do hlač, pač sem se že sprijaznila, včasih pa imam srečo da dobim kakšne prave dolžine, ampak hlač definitivno še nisem našla.

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2007 15:05:12   
romy
Jaz kavbojk sploh ne krajšam, mal zaviham pa mi je čist cool, kakšne fine hlače pa že dam skrajšat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2007 16:09:34   
Magi*
sem enake višine kot ti in moram tudi skoraj vsake hlače krajšat. mi gre tudi to na živce, pa jih potem vseeno kupim in sama skrajšam.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.3.2007 18:41:23   
Anonimen
mam pa kr iste probleme kot ti, anny..je** ga!user posted image

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
22.3.2007 19:53:00   
domci
Jaz jih ponavad mal gor zaviham pa je problem rešen. Kakih bolj finih hlač pa itak ne nosim sem najraje v kavbojkah pa supergah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.3.2007 20:50:06   
HuAnita
Redko najdem take. Zato si jih večino dam raje šivati, tudi trup imam nekoliok nestandarden, zato mi že anrejene hlače le izjemoma pašejo na š'to r'to...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.3.2007 21:07:30   
Dadi
Ravno iz tega razloga je moj možek kupil šivalni strojuser posted image ....in nama skrajšuje hlačeuser posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.3.2007 8:41:35   
Jančika_
Midva tudi že razmišljava o šivalnem stroju, ker sva oba izvenserijska (jaz 152 in mož 168cm), samo jaz niti šivanke ne znam vdeti, ne da bi si pri tem iztaknila očesauser posted image . Je pa mož potomec šivilje, ni dvakrat za reči, da se ne bi on lotil zadeve.

Hja, pri moji veličastni višini moram normalne hlače krajšati nekje pri kolenih. Imam ene Leviske, ki so mi prav (OK, v dolžino, čez rit mi trenutno niso ravno vredu, hehe) in seveda sem naknadno ugotovila, da so to 3/4 hlačeuser posted image .

Edino na otroškem oddelku H&M-a najdem kaj, kar mi paše (trenutno sicer težko, ker imam preveč kil, ampak trenirko sem pa le dobila). Velikost 158 mi je po dolžini super. Seveda je pa problem pri izbiri barv, ker pri mojih 32 letih pa res ne morem skakati okoli v strupeno roza hlačah z volančki, ne.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.3.2007 10:12:38   
asso
Jaz moram tudi večino hlač krajšat (165 cm) pa mi ni problem. Kar sama naredim.
Sicer kavbojke sem sedaj ene kupila od Tom Tailor in so glih prav dolge (skoraj prekratke, če imem fajn peto) so pa dolžina 36 in tudi širina user posted image user posted image user posted image user posted image  Itak, ko neham dojit in ponovno delat mi ne bodo več prav. V širino mislim user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.3.2007 16:20:42   
Magi*
Jančika, hlače lahko skrajšaš popolnoma brez šivanke. kupiš nekakšen trak, ki ima na obeh straneh lepilo in ga zalikaš. oh, madona, spomin me zapušča, kako se že reče temu čuduuser posted image  če je kaka šivilja tu, se bo spomnila. v glavnem tisto čudo daš med zavihek (hlačnico spodvihaš na noter in vmes vdeneš trak) in potem fejst zapeglaš. drži, preverjeno.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.3.2007 18:09:53   
Anonimen
Meni to naredi mama al pa servis v emporiumu.

Drgač pa striktno kupujem hlače dolžine 3/4 in so mi ravno prav dolge, kot dolge hlače, valjda. Sam hudič je ko je moda normalna in ne 3/4- pol sem pa mal u tazadnji odprtiniuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
23.3.2007 19:15:17   
Jančika_
Magi*, hvala, za to še pa nisem čula. Hm, sej ni čudno, lani sem prvič v življenju kupila šivankeuser posted image . No, nekaj jih je mož v zakon prinesel, čisto brez torej nismo bili. Sem pa že prvi večer, ko sem hotela šivanko vzeti iz škatle, eno zlomilauser posted image ...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.3.2007 9:47:30   
violinski
Visoka (če se temu lahko tako reče) 162cm in nosim hlače 44. Si lahko mislite, da je treba prav vse po vrsti odrezat vsaj 10cm. Moja mama se že kar križa, ko ji povem, da grem v nabavo novih hlač. Ker mi jih krajša ona user posted image . Zato ponavadi nabavim dvoje ali troje hkrati, tako da mora samo enkrat vleči šivalni stroj ven.

Še nikoli nisem dobila hlač, ki bi mi bile v obeh smereh prav.  Žal.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.3.2007 11:50:18   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

Magi*, hvala, za to še pa nisem čula. Hm, sej ni čudno, lani sem prvič v življenju kupila šivankeuser posted image . No, nekaj jih je mož v zakon prinesel, čisto brez torej nismo bili. Sem pa že prvi večer, ko sem hotela šivanko vzeti iz škatle, eno zlomilauser posted image ...

zdaj sem se spomnila, mislim, da se čudu reče flazelin ali nekako tako. bodo v trgovini vedle.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.3.2007 17:47:12   
Shorty_
velika sem 149,5cm tko da krajšanje je obvezno sam mal se švercam na otroških in mladinskih oddelkihuser posted image  pri 20 si to lahko še dovolim. Sam kmal bom jz bolj kičasta kot moja trimesečnice.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.