Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste, ki imate v vrtcu dva, tri otroke... 15.10.2007 13:01:10
|
|
|
|
NEVA-1
|
pri nas je starejši padel za en razred, tako da smo v 7. in 6. plačilnem razredu
|
|
|
|
RE: Tiste, ki imate v vrtcu dva, tri otroke... 15.10.2007 13:01:12
|
|
|
|
Rožica I
|
Pride v veljavo šele septembra 2008.
|
|
RE: Tiste, ki imate v vrtcu dva, tri otroke... 15.10.2007 13:02:24
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Evo sem zdejle slučajno našla tole v sklopu predloga spremembe zakona... Sedaj veljavna določba 32. člena Zakona o vrtcih določa pravico staršev, da se jim v primeru, kadar je v vrtec vključen več kot en otrok iz družine, za starejše otroke plačilo zniža za en plačilni razred. Zakaj hudiča potem naš tavečji ni v nižjem razredu?
|
|
RE: Tiste, ki imate v vrtcu dva, tri otroke... 15.10.2007 13:15:51
|
|
|
|
puncica
|
Ta večja je v 4 razredu, tamali pa v 5, tako da ja drugi otrok oz. starejši otrok bi moral pasti v nižji razred. Evo citiram iz strani: Ministrstvo za šolstvo in šport ...Družine, ki imajo v vrtec vključenega več kot enega otroka, za starejše otroke plačujejo za razred nižjo ceno. To pomeni: če so v vrtec vključeni trije otroci in je staršem določeno plačilo iz tretjega plačilnega razreda, tj. 30 % cene programa, plačajo za najmlajšega otroka 30 % cene, za vsakega starejšega otroka pa 20 % cene... Ti se kr zbuni in poklič na občino al pa v vrtec kako si to dovolijo in mogoče je le napaka.
|
|
RE: Tiste, ki imate v vrtcu dva, tri otroke... 15.10.2007 13:38:27
|
|
|
|
viv_
|
Ja, kliči. Starejši otrok pade avtomatsko en razred nižje. Mi imamo tudi tako!
|
|
RE: Tiste, ki imate v vrtcu dva, tri otroke... 15.10.2007 14:42:26
|
|
|
|
piščanc
|
sigurno so se zmotili, ker starejši otrok res pade v nižji plačilni razred. saj pomote se dogajajo (mi smo dobili odločbo za popolnoma drugega otroka :)). tistio, kar je pa pisla Rožica je pa da plačaš vrtec samo za enega otroka, vsi naslednji imajo pa zastonj.
|
|
RE: Tiste, ki imate v vrtcu dva, tri otroke... 15.10.2007 15:19:08
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ja, sem se že zbunla in je res prišlo do napake - bodo popravli. Hvala vam za odgovore.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Novoletni prazniki – za skrb in za veseljeNekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?